Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W kielichach wystarczy dzwonkiem zadzwonic zeby wezwac randoma do pomocy? Tak sobie zadzwonilem bo zrobilem przerwe na szame i z pol godziny nikogo nie przyzwalo

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

+1 mimo tego, ze teraz bedziesz gral w crapa :D

Zagraj w tego W3, a później się wypowiada. Jestem pewien, że nie pożałujesz.

Co ty gadasz??? Trzeba farmić coraz lepsze gemy do broni, żeby utrzymać miejsce na szczycie Bloodbornowego łańcucha pokarmowego pvp!

Opublikowano (edytowane)

to jest świetna analiza. zdradza true ending, ale dokładnie opisuje wpływ Lovercrafta i jego zgrabne połączenie z klasycznym dark fantasy.

Edytowane przez nobodylikeyou
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jerome weź wrzucaj jakieś GOTY epickie akcje Ty vs Trzech albo chociaż coś naprawdę śmieszkowego.

Tak jak ten troll.  :pawel:

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano

Na moim kanale sa takie, ale dopiero zaczalem wrzucac na YT od tygodnia, bo wczesniej wrzucalem na FB do grupy, ale nieznajomi nie widzieli mimo, ze mialem ustawione na public. Jak cos dojdzie, a dojdzie na pewno to zapodam :)

Opublikowano

Tu jedna z moich najsłabszych walk. Nie uzupełniłem rzeczy, a przeciwnik ładnie kontrował. Myślał, ze ma wygrana w kieszeni, ale nic z tego. Uciekłem, chciałem by poczuł się pewnie, a potem chciałem uskutecznić swój trick z winda i nie sadziłem, ze aż tak łatwo zrobi to co chce. Cursed Clan nigdy nie przegrywa! :D przeciwnik ma tańczyć jak mu zagramy.

http://youtu.be/7m4rtRfI0U0

Opublikowano

Uuuu, Dżerą to z tych leczących się leszczyków  :mocking:

No i skill taki sobie, typ był o klasę lepszy, widać, że bez brudnych sztuczek Jerome za wiele to by w pvp nie zdziałał.

• Plusik 1
Opublikowano

Napisałem, ze to moja najgorsza walka. Leczy się każdy, bo to randomiwe walki. To był dowód na to ze bez sprzętu i z mniejszym 30% hp paskiem tez można wygrać. Najlepszy musi mieć skilla, spryt i wszystko inne. Gość był słabszy bo zginał.

Opublikowano

Jestem parrmistrzem!!

przeszedłem wreszcie tego lamerskiego psa - trzeba było być bardzo cierpliwym aby odnieść sukces w tej walce. 

edit1: ok, pies to jest bajka. ta amigdala co jednym szlagiem zapierd.ala - to jest przeginka :/

edit2: e, lipa, padła za 5 razem - trzeba było walić w łeb. Pies był trudniejszy. Wszystko solo jade. Level146

A tutaj moje wczorajsze parry i riposta bez locka :)

Kalinho już subskrybuje jedna osoba. Ciebie Rai jeszcze nikt. Gońcie tego Wardęgę :oh_you:

Opublikowano

Bardzo trudny był ten koleś z dwoma sztyletami - pomógł mi z nim ziomuś. Psa, Amigdale, Krwawą Bestię - pocisnąłem ich w kielichach sam, a podobno oni mieli być najtrudniejsi. Królową pewnie też zrobiłbym sam, ale już powoli wkradła się monotonia i irytacja, a Wiesław czekał więc i z ostatnim bossem też pomógł mi ziomek (sam zjeżdżałem jej 3/4 paska). Ogólnie platyna serio nie jest trudna, bo jak zobaczyłem jak niszczy się bossów w coopie, to już wiem jakim cudem ludzie, którzy wiem, że nie mają skilla, robią w tej grze plate :P Lochy ogólnie uważam za strasznie nudny dodatek, który popsuł mi ogólny odbiór gry. Podstawka, to oczywiście mistrz - w sumie serio bardzo dobra gra, ale nie ma mowy o spustach typu 10/10, czy 9/10. 

Nie podobno, tylko są najciężsi. Co do ocen, każdy ocenia indywidualnie. Można wzorem CDA dać 8/10 i marudzić, że lochy to śmietnik i "gra nie wyszła na inne systemy niż PS4", a można stwierdzic, że to gra wybitna, arcydzieło i przydzielić maksymalną notę.

Jak dla mnie jest kapitalna i właśnie zasługuje na ocenę 9-10/10. Jedyne na co psioczyłem to czas wgrywania pozycji po śmierci - późniejszy pacz mnie nie interesował, ponieważ już byłem pod koniec 100% w niej, a wydając ponad dwieście zł na premierę oczekuje to za co zapłaciłem, a jak chcą sobie z graczy betatesterów robić, niech obniżą cenę o 40% przy premierze. Animacja nie trzymająca tych trzydziestu klatek, też ujma jest. No i kamera, która co prawda rzadko uprzykrzała żywot, ale jak już to podczas walki z dużymi, szybkimi przeciwnikami, którzy najczęściej na raz-dwa nas mieli, zatem irytacja poziom - mistrz. 

IMO wyznacznikiem trudności jest ilość prób na pokonanie bossów i zdobycie platyny bez żadnej pomocy. wykorzystanie co-opa na choć jednego to pokonanie przez grę. :>

Kooperacja może być ciekawa i z pewnością ułatwia rozrywkę, ale najwięcej frajdy w tych grach daje ubicie tałatajstwa samemu, dlatego tez zarówno Demoniczne, Ciemne, jak i Krwiste platynowałem sam. Nie było jakoś szczególnie łatwo, ale nie licząc kilku szefów z kielichów, niemal każdy padał raczej przy pierwszej, bądź drugiej próbie.

Opublikowano

6 dni dopiero cos tam wrzucam plus nie reklamuje na stronach kanału. Nagrywam dla siebie i by wrzucić cos do grupy. Niedbaniem o to, ważne ze już jestem 68 na świecie, a będę ostatecznie w 10tce czyli jak zawsze. Tak samo kanału na twitchu nie reklamuje na zachodnich stronach. A ludzie oglądają. Streamowalem kilka razy i 600 osób łącznie oglądało. Mi wystarczy. Jestem bardziej można powiedzieć podziemnym graczem, nie proszę znajomych by subskrybowanie dla statsow. Jestem od demonów czołowym graczem na świecie i to się liczy dla mnie, bo kocham ta serie i mam przyjemność i satysfakcję :)

Opublikowano

Czy znajdzie się tu ktoś ogarnięty by łapatologicznie wytłumaczyć mi zasady działania Lochów Kielicha?

Z tego co mi wiadomo można dorwać w nich bardzo dobre przedmioty itp. Póki co jeszcze nie zabierałem się za nie jakoś szczególnie (sprawdziłem tylko z ciekawości) i serio tego nie ogarniam. Bardzo przyda się jakaś lista lochów do zaliczenia, ew. przedmiotów które musimy mieć by je potworzyć. Chcę zaliczyć to cholerstwo na sto procent. 

Aha, w Lochach da się korzystać z pomocy innych? Próbowałem raz i w sumie nie udało mi się nikogo przywołać.

Opublikowano

W lochach są najlepsze gemy i runy. Pomoc można wzywać, ale raczej przez hasło dla znajomego, bo nikt tam nie pomaga praktycznie. Do tego losowe lochy każdy ma inny kod. W nich zdobędziesz to co potrzeba do otworzenia następnych, ale musisz je badać w 100%. Gdy zrobisz wszystkie zwykle to dopiero potem zacznij robić losowe dając wszystkie ofiary, dzięki temu będziesz miał dopiero szanse na świetne rzeczy do znalezienia.

Opublikowano

6 dni dopiero cos tam wrzucam plus nie reklamuje na stronach kanału. Nagrywam dla siebie i by wrzucić cos do grupy. Niedbaniem o to, ważne ze już jestem 68 na świecie, a będę ostatecznie w 10tce czyli jak zawsze. Tak samo kanału na twitchu nie reklamuje na zachodnich stronach. A ludzie oglądają. Streamowalem kilka razy i 600 osób łącznie oglądało. Mi wystarczy. Jestem bardziej można powiedzieć podziemnym graczem, nie proszę znajomych by subskrybowanie dla statsow. Jestem od demonów czołowym graczem na świecie i to się liczy dla mnie, bo kocham ta serie i mam przyjemność i satysfakcję :)

Może pomyśl o tym, Rai. Taki PewDiePie wrzucał z głupia filmiki z Amnestii na początku swojej YouTubowej działalności, a teraz jest najczęściej subskrybowaną osobą na ziemskim padole, paradoksalnie sam serwis youtube przebił i takie popularne osoby jak Biber.

Dzięki temu, teraz jak wrzuci kwadrans byle grania z Bloodborne otrzymuje za to (w przeliczeniu na złotówki) ok 96tys.

Wrzuciłbyś całe przejście Krwistych, kilka swoich petard w PvP i możesz cały Pervert wykupić.

Przemyśl to.

Opublikowano

dojdą z czasem w sklepie po ubijaniu bossów. kilka znajdzie się na przestrzeni rozgrywki w skrzyniach, podobnie jak specjalone artefakty. 

Opublikowano

W końcu trafiłem na nielubianego przeze mnie Peeversona. Ciekawy build, ale te umiejętności to nie na mnie :D 1000 zabitych i 70 pozycja. Miałem tez dziś 20min walkę. I gość na końcu uciekł dzwonkiem.