SpacierShark123 1 506 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 No i drugi boss poleciał też za pierwszym razem Father Gascoigne Tutaj już dość ciężko było i zużyłem cały zapas krwi ale i tak daleko mu do tego co działo się w soulsach. Da radę potem nosić więcej krwi? I jak sprawa wygląda z tarczami , jakaś mi wypadła drewniana ale blok ewidentnie nie ma sensu bo życia i tak leci prawie tyle co na klate. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 drewniana tarcza nadaje się tylko przeciw broni palnej. żadnych innych już nie będzie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 Ta tarcza to bardziej taki easter egg. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jak przywołać graczy? Jestem przed Chyba 3 boss , jakaś baba jaga na czworaka powykręcana w kościele nazwy nie pamiętam W końcu jakiś boss mnie przeorał i straciłem 20k krwi więc chciałem zobaczyć tryb online by z kimś go ubić. Uderzam w ten dzwonek i przez 10 minut nic nie znajduje . Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jestem właśnie przed finałową walką z bossem i aż żal kończyć. Genialna gra Aż łezka się w oku kręci gdy sobie przypomnę moje pierwsze posty z tego tematu gdy biadoliłem na poziom trudności i żaliłem się, ze szczury w kanałach są przesadzone (lol) nie wspominając już o dwóch wilkołakach na moście. Praktyka jednak czyni mistrza i choć nadal jest ze mnie raczej średniak to jestem niesamowicie dumny z siebie, że mimo początkowych problemów jakie miałem, nie poddałem się i wytrwałem. To jest ta gra, która sprawia, że na początku masz ochotę wyrzucić płytkę z grą za okno, jednak gdy przekroczysz tą cieniutką linię wtedy już przepadasz. Póki co najlepsza gra na ps4 w jaką grałem. Czekam na dlc i kontynuacje. Zobaczymy teraz co pokaże Wiesiek. 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Jak przywołać graczy? Jestem przed Chyba 3 boss , jakaś baba jaga na czworaka powykręcana w kościele nazwy nie pamiętam czwarty. trzeci jest w Starym Yarham Cytuj
Patoslaw 11 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Locg z połową hp a dokładnie ognisty kundel pomoże ktoś bo krew mnie już zalewa? Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Pocieszę, że kolejne dwa stwory są cięższe. Daj spokój, Pato. Frajdę sprawia ubicie wszystkich samemu. Wytrwałości. 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 (edytowane) Pato moge pomoc jak będziesz potrzebował. Banującemu oszustów i już jestem 50 na świecie, a poleci jeszcze pierwsza dziesiątka jedzieeeemy Edytowane 2 czerwca 2015 przez Jerome Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 3 czerwca 2015 Opublikowano 3 czerwca 2015 dobrze że bloodborne nie jest typową współczesną grą Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Strimu. FRC Ihyll chalice lvl 100. http://www.twitch.tv/raikoh81 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 No nic mimo ogrania DeS,DS,DS II nie daje rady już samemu lecieć bo jestem prawie pewny że coś opuściłem/źle polazłem . Wrzucam w spoiler gdzie aktualnie jestem i jak ktoś może mnie nakierować na kolejnego bossa byłbym wdzięczny. Obecnie padł: 1.Cleric Beast 2.Father Gascoigne 3.Vicar Amelia 4.Witch of Hemwick 5.Shadow of Yharnam 6.Rom, the Vacuous Spider Po ubiciu ostatniego dostałem dostęp do tej lokacji co jakieś dziwacta przyklejone są do budynków ale przejść za nic tam nie mogę bo respawnują się natychmiastowo wieśniacy . Miałem też możliwość walki z tym bossem w więzieniu ale pominąłem go bo to był sam początek gry a teraz nawet nie wiem jak do niego trafić. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Musisz olać ten respawn wieśniaków i przeć przed siebie i przy okazji zabijaj kobiety z dzwonkami, które własnie są odpowiedzialne za respawn ich. Potem dojdziesz do lokacji gdzie będą takie stare baby z kosami i mołotowami i będzie tez potwór na budynku, który strzela laseram jakby musisz biec po schodach w dół do latarni potem już znajdziesz droge normalnie. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Potem dojdziesz do lokacji gdzie będą takie stare baby Tzw. BABKA KURWO! Bartek dobrze podpowiada, potwierdzam. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 ominąłeś jednego z pierwszych, opcjonalnych bossów, za którego dostaje się możliwość zakładania lochów klielicha, do którego dostaje się z rewiru katedralnego Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Mam kielich bo lochy już grałem . Ale wątpię bym kogoś pominął , może mnie ktoś naprowadzić na opcjonalnych bossów bo nie chcę by jak w przypadku DeS mnie ominęły . Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 aww no to coś źle zapamiętałem. prawdopodobnie minąłeś Dolne Yarham, do którego prowadzi jedna ze ścieżek od katedry odeona (w innym wypadku powinieneś mieć odchaczoną Blood Starved Beast) na jego końcu. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 A no zapomniałem dopisać te ubiłem baba jage . Ale coś jest nie tak bo jak nagle ciachałem aż miło to teraz nastał dzień potwory się zmieniły kładą mnie na 2-3 ciosy i cały czas się odradzają . Coś musiałem pominąć bo to nie możliwe że w sekundę gra robi się aż tak okropnie ciężka. Po ubijałem jakieś baby w kółeczku ale dalej wszyscy się odradzają więc muszę lecieć na pałę a nie o to tutaj chodzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2015 Opublikowano 5 czerwca 2015 Tam akurat trzeba lecieć na pałe aż do bossa Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 6 czerwca 2015 Opublikowano 6 czerwca 2015 Pomógł by mi ktoś z bossami w kielichach? Aktualnie zatrzymałem się na ognistym piesku w 4 głębokości... Help me Został mi jeden pucharek do platyny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi