CELL7777 1 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 nie ograrniam po 4h grania stracilem wszystko....mam za swoje chyba muszę obczaić jakis poradnik dotyczący gry Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) dopiero co zacząłem pykać w gierę.... masakra...nie daję rady .... macie jakieś rady dla cieniasa Poradnik http://www.pssite.com/poradniki-1601-poradnik__bloodborne.html Edytowane 8 czerwca 2015 przez YETI Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 w najnowszym patchu można gromadzić do 600 fiolek z krwią i srebrnych kul, więc o potrzebę farmienia po paru failach z rzędu przez co wredniejszego bossa można zapomnieć. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 nie ograrniam po 4h grania stracilem wszystko....mam za swoje chyba muszę obczaić jakis poradnik dotyczący gry Zacznij od nowa, odszukaj wiedzę szaleńca w kanałach która da ci wgląd potrzebny do levelovnia. Później już metodycznie przesuwasz się do przodu wracając od czasu do czasu do snu tropiciela podlevelować kiedy już nie dajesz rady. W taki mniej więcej sposób zacząłem swoją przygodę z BB po usunięciu pierwszego save'a z nabitymi 10h i zerowym progresem 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 w najnowszym patchu można gromadzić do 600 fiolek z krwią i srebrnych kul, więc o potrzebę farmienia po paru failach z rzędu przez co wredniejszego bossa można zapomnieć. No ale najpierw trzeba nafarmić te 600 fiolek, co aż do końca gry jest kapkę trudne. W Demon's Souls penetratora pokonywało się w około połowie gry i można było jechać tych trzech rycerzy cofając się do 1-3. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Mati bijesz świnie i po jednej rundce stać cię na full fiolek Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 Dokładnie - dużo prościej jest farmić dusze i za nie kupować fiolki i naboje (w lowlewelowych kielichach za 2-3 przeciwników zgarniasz po kilka tysięcy). Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 (edytowane) nie ograrniam po 4h grania stracilem wszystko....mam za swoje chyba muszę obczaić jakis poradnik dotyczący gry Zacznij od nowa, odszukaj wiedzę szaleńca w kanałach która da ci wgląd potrzebny do levelovnia. Później już metodycznie przesuwasz się do przodu wracając od czasu do czasu do snu tropiciela podlevelować kiedy już nie dajesz rady. W taki mniej więcej sposób zacząłem swoją przygodę z BB po usunięciu pierwszego save'a z nabitymi 10h i zerowym progresem Zawsze trzeba mieć min 1 wskaźnik wiedzy szaleńca, aby móc skorzystać ze sklepu i lalki. Przy większych wskaźnikach w lokacjach pojawią się nowi przeciwnicy, za których ubicie dostaje się dodatkowe surowce do upgrade broni. Trzeba tylko bardziej uważać na idące z tym w parze groźniejsze ataki szaleństwa (najlepiej poprzez używanie specjalnych potionów, oraz run). Wzrost wiedzy następuje po kontakcie z każdym nowym bossem. Edytowane 8 czerwca 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 czerwca 2015 Opublikowano 8 czerwca 2015 w najnowszym patchu można gromadzić do 600 fiolek z krwią i srebrnych kul, więc o potrzebę farmienia po paru failach z rzędu przez co wredniejszego bossa można zapomnieć. No ale najpierw trzeba nafarmić te 600 fiolek, co aż do końca gry jest kapkę trudne. W Demon's Souls penetratora pokonywało się w około połowie gry i można było jechać tych trzech rycerzy cofając się do 1-3. Dzięki, zapamiętam sobie Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Doszedłem do żądnej krwi bestii , problem w tym, że od lampy do bossa tracę 10 fiolek i zostaje mi 10 na walkę a to niestety zbyt mało by ją pokonać, traci połowe życia i mnie ubija. Na ilu fiolkach sobie z nim poradziliście? No i pytanie czysto techniczne, dzwonie dzwonkiem, czekam, czekam i nikt do gry nie dołącza. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Wut? A otworzyłeś sobie skrót? Tam po drodze masz trzech przeciwników do pokonania. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Wut? A otworzyłeś sobie skrót? Tam po drodze masz trzech przeciwników do pokonania. Kto by z nimi tam walczył jak się biegnie do bossa. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 O skrócie nie wiedziałem. Aby go odblokować trzeba zabić przeciwnika na wieży? Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 O skrócie nie wiedziałem. Aby go odblokować trzeba zabić przeciwnika na wieży? Jak schodzisz na sam dół lokacji, przechodzisz przez most, to z prawej wyskakuje wilkołak, wejdź tam skąd on wyskoczył, wejdź na górę i otwórz drzwi. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 To normalne że broń tak szybko się psuje? W ng+ muszę co lampę wracać naprawiać broń(Ludwig) , gdzie w normalnej grze może z 2 razy naprawiałem. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Sprawdź jakie klejnoty weń władowałeś Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 To normalne że broń tak szybko się psuje? W ng+ muszę co lampę wracać naprawiać broń(Ludwig) , gdzie w normalnej grze może z 2 razy naprawiałem. Możliwe, że założyłeś kamień który mocno podbija statystyki broń, ale przy czym zużywa się bardzo szybko. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 czerwca 2015 Opublikowano 9 czerwca 2015 Rzeczywiście mam taki. Kurde to bez niego na NG+ katorga będzie. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 17 czerwca 2015 Opublikowano 17 czerwca 2015 Czy w wersji kupionej w UK można włączyć język polski? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 zawsze uwielbiałem bawić we we wszelkich edytorach. niektórzy potrafią tak tworzyć fantastycznie modele twarzy znacie jakąś fajną stronkę z "wytycznymi" budowy twarzy w edytorze BB? ;/ Jerome? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 (edytowane) Można ustawić na pl. Sam w edytorach siedzę zawsze kupę czasu, ale nie znam strony z wytycznymi Edytowane 18 czerwca 2015 przez Jerome Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 18 czerwca 2015 Opublikowano 18 czerwca 2015 skoro przy temacie OMG przy następnym przejściu stworzę Pana Kleksa! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi