Jerome 1 181 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Tydzien temu byla druga fala banow w rankingu i odbywa sie to ostatniego dnia miesiaca i awansowalem z 20 miejsca na 12. Po 3h od tej drugiej fali pojawila sie trzecia czyszcaca liste juz ze wszystkim oszustow i wiedzialem na pewno, ze minimalnie bede na 7 miejscu. A tutaj prosze. Szampan wystrzelil, ale co sie okazalo po kilku godzinach przywrocili liste do stanu po 2 fali. Nie wiem dlaczego, bo z tego co obserwuje, a sprawdzam codziennie gdy gram - 31 lipca wskocze na pozycje dla legend, czyli zasluzona dla mnie Znowu w community bylo sporo o mnie i nawet wyladowala jedna wiadomosc ode mnie do pewnej osoby. Zdjecia mojej postaci, wiadomosci, a i nawet mam jedna fanke No i poluja na mnie, bo... ego :v Ale taki byl plan, zapraszam, wiedza gdzie walcze, a wiecej miesa do zabicia na plus. Na dzien dzisiejszy lista wyglada tak. Praise the Cursed Clan! Praise the Dark! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Mogę cię dotknąć legendo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Mozesz Edytowane 8 Lipca 2015 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 934 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dżerom, a czemu ci się zmienia ilość tych całych dregów? Chachmęciłeś coś, nieładnie, tylko czekać, aż ci banika wlepią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Zmienia, bo codziennie dorzucam. Opisałem ostatnie bany i ta sytuacje. Jedno zdjęcie jest z przed tygodnia, a drugie z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Taikun 60 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Było sporo w community znaczy gdzie? Gdzieś na forumkach BB Cię opisali? Poka, poka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 W pracy jestem. Na 4chan było sporo. Wyślę ci jak będę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dobra, został ten ostatni loch, gdzie jest królowa. Brakuje mi do stworzenia lochu 2ch Ritual Blood (5). Skąd mogę to wziąć? Nie chcę robić jakichś nowych kielichów, bo mi skonsumuje materiały. Gdzie mogę łatwo dorwać tę krew? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Królowa to głębokość czwarta. Zatem jakiś root na poziomie czwartym i na każdym piątym. Zatem jakiś kielich i tak musisz zrobic. Obadaj np root ailing lower chalice i jest jeszcze w upper cathedral ward, tam są 3, wiec jak nie byłeś to leć Edytowane 9 Lipca 2015 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No właśnie nie chcę robić, bo mi zeżre materiały. W którym konkretnie miejscu w Upper Cathedral Ward jest ta krew? Przy trupie przy wejściu do sierocińca? Bo z niego zebrałem tę krew i była chyba jedna sztuka. A reszta gdzie jest? Kur.wa mać, utknąłem na szukaniu tych bzdur, nie cierpię czegoś takiego. Chce już skończyć tę grę, bo do platyny tylko to mi zostało i jak zwykle nie zaciąłem się jak wszyscy na jakimś trudnym bossie, tylko na takim g.ównie. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Mam na grobie ten kielich Defiled Chalice, gdzie jest od początku połowa życia. Oczyszczony loch cały - nie będę go resetował, bo mi zeżre materiały, a nie zamierzam drugi raz ubijać tych bossów. Jest gdzieś Riutal Blood 5 do wyfarmienia w tym lochu? Mam jeszcze ten loch, gdzie jest Loran Darkbeast do rozwalenia na trzecim poziomie, ale sobie z tym bossem nie radzę. Jak go ubiję, to już nie będzie czwartej głębokości i tym samym Ritual Blood 5 też jest w tych lochach nie do zdobycia? Sorry, że bardziej precyzyjnie nie jestem w stanie podać, ale piszę z pamięci. Edytowane 9 Lipca 2015 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 skończ najpierw kampanię. jest dużo o przyjemniejsza. dzięki dobitemu exp. będzie ci też łatwiej w kończeniu zaległych lochów, bo tak tylko ją sobie obrzydzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Czy Ty rozumiesz co ja piszę? Kampania jest wymaksowana, została do ubicia Królowa (do platyny) - stoję przed stworzeniem kielicha do tego lochu i brakuje mi dwóch Ritual Blood (5). Zatem proszę o wskazówkę, gdzie i czy znajdę tę krew w tych lochach, które mam aktualnie stworzone, bo nie chcę tworzyć nowych - zeżre mi materiały i znowu będę musiał farmić, a chcę platynę już zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Tam gdzie jesteś darkbeast tez jest gdzieś w tym lochu. W upper cathedral jest za brama gdzie używałeś klucza orphanage, tam są 3. Materiałów nie stracisz, bo na zrobienie lochów root na 4 głębokości nie zużyjesz rytualnej krwi 5. Znajdziesz więcej niż stracisz, wiec warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Czy Ty rozumiesz co ja piszę? Kampania jest wymaksowana, została do ubicia Królowa (do platyny) - stoję przed stworzeniem kielicha do tego lochu i brakuje mi dwóch Ritual Blood (5). przestań być taki niemiły, zapomniałem no Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Właśnie ubiłem Królową Najlepsze było, że wbiegłem sobie od razu do tego lochu, gdzie ona się znajduje i był to po prostu banał. Miałem trochę problemów z niektórymi bossami podczas gry, ale ten niby trudny dziadek ze sztyletami okazał się NAJPROSTSZYM bossem, którego utłukłem Wszyscy bossowie w tym lochu byli prości, a ta Królowa to już w ogóle banalna. Może znalazłem tani sposób na rozwałkę, ale nie obchodzi mnie to - twórcy też oszukują, szczególnie projektując debilną kamerę, która czasami przeszkadza w walkach, więc ja sobie też grałem po swojemu. Mianowicie, grając od początku z Toporem Tropiciela, ulepszając go i używając tej drugiej (przedłużonej) formy mamy potężny atak, który zwala z nóg przeciwników i zadaje kolosalne obrażenia. Stoimy sobie lub podbiegamy, debilni przeciwnicy podchodzą, odpalamy atak i powtarzamy parę razy, dobijając siekierką. Przykładowo ten niby trudny dziadek (Potomek Pthumerów czy jakoś tak) biega dookoła nas - uciekamy za filary, on napiernicza w ten filar, a my sobie odpalamy ten potężny atak jak się zbliży i walka trwa ze 3 minuty. Wszystkich bossów ubiłem sam, nikt mi nie pomagał. Zostało mi skompletowanie wszystkich broni. Jak to zrobię, napiszę trochę więcej o moich odczuciach co do tej gry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Kamera jest dobra, ale z niektórymi bossami lepiej się walczy bez locka Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tak jak Legenda Soulsów pisze. Szczególnie o rozmiarach piętrowego domu i większych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) A nie odczuliście, że w przypadku niektórych bossów wystaczyło po prostu tankować na pałę, stać przy bossie i mashować R1? Miałek tak z Amelią, Darkbeast Paarlem czy Elą. Żadnej trudności, samo mashowanie. Jedyny mój zarzut dla tej gry. Edytowane 10 Lipca 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ela nie była taka znowu łatwa kiedy podczas mashowania postanowiła wystrzelic laserami, oraz ciągle obkręcała, przez co trzeba było ciągle pilnować jej pleców. Co do DPB pełna zgoda. Brałem ją zawsze na jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ela nie była taka znowu łatwa kiedy podczas mashowania postanowiła wystrzelic laserami, oraz ciągle obkręcała, przez co trzeba było ciągle pilnować jej pleców. Co do DPB pełna zgoda. Brałem ją zawsze na jeden raz. No masz racje z tę, co jakiś czas trzeba się cofnąć. Tak samo z tym dzieciątkiem w unseen village, wystarczy stać blisko, mashować r1 i cofnąć się jak sie mu ładuje AOE. Ale tak to bossowie są fantastyczni, Kleryk, Bloodstarved beast, Rom, grzybek, wiedźmy czy Micolash Cage xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 jak widziałem wokół niej ten gwiezdny pył to porę spieprzałem jak najdalej, by po skończonej artylerii znów podbiec, mijając po drodze jej miesiączkowanie z pyska. no nie była to znowu taka łatwa walka. moim zdaniem jedna z bardziej wymagających. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi