McDrive 3 098 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Drewniany to jest WiesiekDrewniane to jest tylko sterowanie we Wieśku. Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Drewniany to jest Wiesiek Takie drewno 10/10. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Ok Żerom udzielił wyczerpującej odpowiedzi, po temacie mylne miałem wrażenie. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 16 lipca 2015 Opublikowano 16 lipca 2015 Żerom ty w ogóle odpaliłeś na swoim Plejstejszą 4 jakąś inną gierkę niż Bloodborne, bo się mądrzysz, a przecież jedyne co robisz to godzinami klepiesz te dregi. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 17 lipca 2015 Opublikowano 17 lipca 2015 (edytowane) Bloodborne skończone i od razu rozpoczęte od nowa. Fajne to przebiegnięcie w godzinę 3 pierwszych bossów przy NG+. Ciekawe jest też uczucie jak się zabiło Gehrmanna i po napisach końcowych znowu go spotykamy w "lobby" tak jak po pierwszej godzinie gry była dla mnie 10/10, tak po tych 50 godzinach jest dalej 10/10. To niesamowite, że gra niemal pozbawiona treści fabularnych potrafi roztoczyć atmosferę skrywania grubych ton starożytnych manuskryptów. Cała gra gameplayowo bardzo mocno przypominała mi Castlevanie z Gameboy Advance i DS. Nauka ruchów bossów, expowanie przez te same korytarze, odkrywanie/otwieranie skrótów. Generalnie Bloodborne ma więcej wspólnego z tymi Castlevaniami niż Castlevania w stylu God of War, która wyszła w poprzedniej generacji. Teraz pojadę Dark Souls jedynkę, którą kiedyś rzucili w Games with Gold, a do NG+ wrócę później. Edytowane 17 lipca 2015 przez Wieslawa 3 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 26 lipca 2015 Opublikowano 26 lipca 2015 Wczoraj skonczyłem Bloodborne. Gra dla której warto kupić plejaczka. Mega. Na DS3 bedzie trzeba złożyć preorder Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Jak ta gra pokazuje obecną branżę grową. Brutalnie i dosadnie zamiotła mną. Nie miałem wcześniej do czynienia z Soulsami, bo to zupełnie nie mój klimat, ale mroczny gotycko-wiktoriański design, to coś co sprawia, że suty mi stają. Jest bardzo trudno; mógłbym rzec, że nie grałem w trudniejszą mejnstrimową grę. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 rozumiem że ofkors zakupiłeś ją nową, aby wesprzeć ciężką pracę jego twórców i przyczynić się do dalszego rozwoju takich produkcji? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 (edytowane) W folijce, sztachałem się zapachem jak za dawnych dobrych lat. Ale smutno mi, jak widzę wnętrze pudełek i te dwie kartki z instrukcją Już jestem przy Bestii Żądnej Krwii i mnie jebie aż miło. Nawet Alfred mi nie pomógł, a naparzał jak szatan. Lecz to nic, trzeba podkoksić, wrócić i złoić. Edytowane 24 sierpnia 2015 przez Rozi Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Dawaj Rozi bez pomocy npców i napie.rdalaj. Jak zobaczysz wreszcie PREY SLAUGHTERED po zamordowaniu tego sku.rwysyna to ci serce padnie jak mnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Będę się starał, jednak chcę trochę pokombinować i może póki co pójdę drogą znalezienia innego seta ubranek i potem przyaatakuję. Chodzi oczywiście o set Czarnego Kościoła. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 W folijce, sztachałem się zapachem jak za dawnych dobrych lat. Ale smutno mi, jak widzę wnętrze pudełek i te dwie kartki z instrukcją szanuję. mi problem z brakiem stylowej instrukcji rozwiązała wersja limitowana z art bookiem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Dawaj Rozi bez pomocy npców i napie.rdalaj. Jak zobaczysz wreszcie PREY SLAUGHTERED po zamordowaniu tego sku.rwysyna to ci serce padnie jak mnie. Pierwsze przejscie Soulsow aby bylo dla mnie prawilne musi sie odbyc bez pomocy ze strony npcow i graczy, wtedy czerpie najwieksza satysfakcje z gry. Wiadomo juz kiedy dodatek ma wyjsc? Chetnie bym wrocil do tej radosnej krainy. Cytuj
Figaro 8 216 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2015 Potwierdzam - Soulsy grać wyłącznie samemu (podczas pierwszego przechodzenia). I naturalnie również uszanowanko. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Jakby co to w bb moge pomoc Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Bedzie jakies fabularne DLC? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Bedzie jakies fabularne DLC? Uprzedzam pytanie: Nie wiemy kiedy i o czym. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Kiedy to w tym roku, przewiduje październik. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Dzisiaj (w zasadzie to wczoraj) zaszlachtowałem Amelię i aż się trzęsłem z podniecenia po tym XD Jednak musiałem najpierw odwiedzić Czarownice i podbić level nieco, bo wcześniej niszczyła mnie mocno. Obecnie latam z mieczem Ludwiga +5, garłaczem no i siecze się wszystkich jak miło, jeszcze jak założę papier ognisty/elektryczny. Wlazłem też do pierwszych Lochów, ale płonący piesek mnie gnoi za mocno, więc póki co odpuszczam. I nie wiem, czy wy też tak mieliście, ale dla mnie cudowny klimat troszeczkę zaburzyły w Zakazanym Lesie te grzybki, co to gurwa jest. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Rozi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi