Opublikowano 6 września 20159 l spuszczałem się już w tym temacie nad ścieżką dźwiękową tej GOTG gry? nie? to spuszczam się teraz wersja z dialogami Ojczulka (kolo brzmi jak T. Hardy w nowym Mad Maxie ) dodaje +100/10 do Klimatu dzisiaj rano ukończyłem pierwszy raz na setnym levelu no cóż, póki co GOTY 2015, wiesiek trzeci nie podołał walka z Gehrmanem Edytowane 7 września 20159 l przez wet_willy
Opublikowano 8 września 20159 l Ktos by chcial jutro ze mna i jeszcze jednym znajomym z grupy zagrac ng+5? Level minimum 63 do najlepiej 150. Ja mam 100, wiec zeby to jakos bylo za starych zasad z laczeniem. Wlacze streama, mozna pogadac itd. Fajnie by bylo gdyby ktos sie zglosil, bo chcialbym uwinac sie z ng+5 za jednym posiedzeniem. Dlaczego tam ide? Nie chce mi sie farmic chunkow do Uncanny Chikage plus musze miec odkryta lampe Hypogean Gaol. Ktos sie pisze?
Opublikowano 8 września 20159 l Prawdopodobnie jest szansa na jutro, ale czwartek juz na pewno, bo termin pasuje mojemu znajomemu. To bedzie tutaj. http://www.twitch.tv/raikoh81 A ja napisze jeszcze przed gra w tym temacie.
Opublikowano 10 września 20159 l Jeszcze nie gralismy. Zaraz odpalam grupe i przypomne. Jak nikt nie zawali i bedzie gral to mysle, ze za godzine ruszymy. A wyzej to w nocy zabijalem jak zwykle graczy, stad fotka Edytowane 10 września 20159 l przez Jerome
Opublikowano 10 września 20159 l A moze tutaj bylby chetny przejsc ze mna teraz ng+5 z micro i na streamie? Bo cos nie ma ziomka ktory mial ze mna grac jeszcze. Przydalby sie i tak drugi, wiec pytam
Opublikowano 10 września 20159 l O 21 00 start. NG+5, stream http://www.twitch.tv/raikoh81i jeszcze jedna osoba mile widziana
Opublikowano 10 września 20159 l Dobra pany, ide zapalic i wlaczam streama. Jesli ktos chce sie przylaczyc do ng+5 to wbijac na stream i nawet mikrofon i jedziemy http://www.twitch.tv/raikoh81
Opublikowano 11 września 20159 l Pogralismy z kumplem, bylo swietnie z wyzwaniem no i super laczylo. Znow bylem w domu, miejscu Cursed Clanu :v
Opublikowano 11 września 20159 l W ogóle nie żałuję, że moją pierwszą grą na ps4 nie był MGS 5 ... Już nie chodzi o sam miodny soulsowy gameplay, o grafikę, która nie pierwszych lotów i tak robi wrażenie na takim niewymagającym człowieku jak ja. Chodzi o ROZRYWAJĄCY WNĘTRZNOŚCI KLIMAT WIKTORIAŃSKI! Co chwilę staję, trzaskam foty(ten share to jest super!) i chłonę każdy dialog, dźwięk, obraz, szczegół. Póki co goty 2015 na ps4!
Opublikowano 11 września 20159 l A dla mnie ta gra dalej jest trochę zbyt drewniana i mega w (pipi) a schematyczna, klimat bardzo fajny ale imo dziełu kojimy to może pięty co najwyżej lizać
Opublikowano 11 września 20159 l Kojima to moze filmy krecic. FROM Software to Bogowe klimatu i miodnosci gejmingu, ze reszta gier wydaje sie jak by byla niedorozwinieta.
Opublikowano 11 września 20159 l Klimatu może i tak ale sama rozgrywka jest drewniana tak ze aż wióry lecą i źałość ogarnia.
Opublikowano 11 września 20159 l Jerome weź w końcu zagraj w coś poza BB na tym chinskim szrocie bo to twoje samoograniczenie jest po prostu żenujące. na śniadanie pewnie też jesz codziennie tą samą kanapkę z szynką c'nie?
Opublikowano 11 września 20159 l Z jednej strony Jerome ma racje, z drugiej jej nie ma. Jakiś tydzień temu pożyczyłem BB mojemu najlepszemu koledze. Nie jest to jakiś hardkorowy gracz i pasjonat, ale od kilkanastu dobrych lat ma styczność z konsolami. Ile nasłuchałem się przekleństw, że chu.jowa gra, że to ma sprawiać przyjemność, że on idzie pograć w coś innego. Wczoraj ubił Bestię Kleryka. Kiedy opowiedział mi, jaki to był spocony i zachwycony po pokonaniu jej, to aż mi się na sercu zrobiło dobrze. O to właśnie mi chodziło. To właśnie sens życia. Ciekawe jakie przekleństwa wymyśli przy Ojczulku
Opublikowano 11 września 20159 l Jak to co, wszystko poza klimatem i designem. Każda walka wygląda tak samo i w sumie schemat rozgrywki też, pomijam już fabułę dla wytrwałych. Zgodzę się ta gra robi wrażenie, ma świetny klimat i pomysł na miejsce akcji potwory itd ale na tym koniec. Edytowane 11 września 20159 l przez Wretched
Opublikowano 11 września 20159 l 'Każda walka wygląda tak samo' serio? Naprawdę? Really? <naprawdę w innych językach> Szukanie słabych punktów, uczenie się zachowań, wykorzystywanie otoczenia, różnorodność broni i taktyk z nimi związanych nazywasz powtarzalnością?
Opublikowano 11 września 20159 l pobaw się w poszukiwanie i podpinanie run o odpowiednich skillach, ulepszaj i naprawiaj bronie, dodawaj im odpowiednie statusy, sprawdź działanie artefaktów łowców, wreszcie innych brzeszczotów. każda z nich posiada kilka zagrań, oraz zachowuje zupełnie inaczej w zależności od formy stosowania (np. pistolet i miecz, który po rozłożeniu canceluje ten pierwszy). sam level design i zawarte w nim sekrety, to wyższa półka wśród konstrukcji levelów w grach video.
Opublikowano 11 września 20159 l To co nobody pisze i reszta ktora mysli tak samo. Jest od (pipi)a kombinacji i reszty, nie ma nic drewnianego. Trzymiajcie mnie, bo zaczne minusowac
Opublikowano 12 września 20159 l Ludzie nie wymagajmy by gra z serii Bloodborne była dla każdego przystępna i każdemu się podobała. Tak chciało Sony ze swoim marketingiem i jeśli FS pójdzie w tym kierunku to wiemy co nas czeka. Osobiście wolałbym by kolejne części "Soulsów" były co raz trudniejsze i wku.viały co raz więcej ludzi
Opublikowano 12 września 20159 l https://video.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/hvideo-xfp1/v/t42.1790-2/11178992_817900958290937_263993285_n.mp4?efg=eyJybHIiOjc1OSwicmxhIjo3MjF9&rl=759&vabr=422&oh=aeaf736ca9393094394542b79a91256c&oe=55F4098F ja zrozumiem różne zboczenia n.t. bb , ale żeby to było drętwe? not even once.
Opublikowano 12 września 20159 l Trochę jednak tak, unik, unik, unik, atak powtórz do zesrania. Bloodborne na razie leży odłogiem i czeka w kolejce po MGS, pewnie nie skończę nawet tej gry bo nie mam tyle czasu a podejrzewam że to nie jest do ogarnięcia w 30~40H grania. Jednak dalej twierdzę że walki są schematyczne, bossowie spoko gra ma klimat ale rozgrywka opiera się na tym samym w kółko.