Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

spuszczałem się już w tym temacie nad ścieżką dźwiękową tej GOTG gry? nie? to spuszczam się teraz 

wersja z dialogami Ojczulka (kolo brzmi jak T. Hardy w nowym Mad Maxie  :wub: ) dodaje +100/10 do Klimatu  

:lapka:

dzisiaj rano ukończyłem pierwszy raz na setnym levelu

no cóż, póki co GOTY 2015, wiesiek trzeci nie podołał

walka z Gehrmanem :fsg:

Edytowane przez wet_willy
  • Plusik 2
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktos by chcial jutro ze mna i jeszcze jednym znajomym z grupy zagrac ng+5? Level minimum 63 do najlepiej 150. Ja mam 100, wiec zeby to jakos bylo za starych zasad z laczeniem. Wlacze streama, mozna pogadac itd. Fajnie by bylo gdyby ktos sie zglosil, bo chcialbym uwinac sie z ng+5 za jednym posiedzeniem.

Dlaczego tam ide? Nie chce mi sie farmic chunkow do Uncanny Chikage plus musze miec odkryta lampe Hypogean Gaol.

Ktos sie pisze?

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nie gralismy. Zaraz odpalam grupe i przypomne. Jak nikt nie zawali i bedzie gral to mysle, ze za godzine ruszymy.

A wyzej to w nocy zabijalem jak zwykle graczy, stad fotka :Coolface:

Edytowane przez Jerome
Opublikowano

W ogóle nie żałuję, że moją pierwszą grą na ps4 nie był MGS 5 ...

Już nie chodzi o sam miodny soulsowy gameplay, o grafikę, która nie pierwszych lotów i tak robi wrażenie na takim niewymagającym człowieku jak ja. Chodzi o ROZRYWAJĄCY WNĘTRZNOŚCI KLIMAT WIKTORIAŃSKI! :banderas::obama::fsg:

Co chwilę staję, trzaskam foty(ten share to jest super!) i chłonę każdy dialog, dźwięk, obraz, szczegół. Póki co goty 2015 na ps4!

• Plusik 1
Opublikowano

Jerome weź w końcu zagraj w coś poza BB na tym chinskim szrocie bo to twoje samoograniczenie jest po prostu żenujące. na śniadanie pewnie też jesz codziennie tą samą kanapkę z szynką c'nie?

Opublikowano

Z jednej strony Jerome ma racje, z drugiej jej nie ma.

Jakiś tydzień temu pożyczyłem BB mojemu najlepszemu koledze. Nie jest to jakiś hardkorowy gracz i pasjonat, ale od kilkanastu dobrych lat ma styczność z konsolami. Ile nasłuchałem się przekleństw, że chu.jowa gra, że to ma sprawiać przyjemność, że on idzie pograć w coś innego. Wczoraj ubił Bestię Kleryka. Kiedy opowiedział mi, jaki to był spocony i zachwycony po pokonaniu jej, to aż mi się na sercu zrobiło dobrze. O to właśnie mi chodziło. To właśnie sens życia.

Ciekawe jakie przekleństwa wymyśli przy Ojczulku  :Coolface:  :Coolface:  :Coolface:

Opublikowano (edytowane)

Jak to co, wszystko poza klimatem i designem. Każda walka wygląda tak samo i w sumie schemat rozgrywki też, pomijam już fabułę dla wytrwałych.

Zgodzę się ta gra robi wrażenie, ma świetny klimat i pomysł na miejsce akcji potwory itd ale na tym koniec.

Edytowane przez Wretched
Opublikowano

'Każda walka wygląda tak samo' serio? Naprawdę? Really? <naprawdę w innych językach>

Szukanie słabych punktów, uczenie się zachowań, wykorzystywanie otoczenia, różnorodność broni i taktyk z nimi związanych nazywasz powtarzalnością?

Opublikowano

pobaw się w poszukiwanie i podpinanie run o odpowiednich skillach, ulepszaj i naprawiaj bronie, dodawaj im odpowiednie statusy, sprawdź działanie artefaktów łowców, wreszcie innych brzeszczotów. każda z nich posiada kilka zagrań, oraz zachowuje zupełnie inaczej w zależności od formy stosowania (np. pistolet i miecz, który po rozłożeniu canceluje ten pierwszy). sam level design i zawarte w nim sekrety, to wyższa półka wśród konstrukcji levelów w grach video. 

Opublikowano

Ludzie nie wymagajmy by gra z serii Bloodborne była dla każdego przystępna i każdemu się podobała. Tak chciało Sony ze swoim marketingiem i jeśli FS pójdzie w tym kierunku to wiemy co nas czeka.

Osobiście wolałbym by kolejne części "Soulsów" były co raz trudniejsze i wku.viały co raz więcej ludzi :Coolface:

Opublikowano

Trochę jednak tak, unik, unik, unik, atak powtórz do zesrania. 

Bloodborne na razie leży odłogiem i czeka w kolejce po MGS, pewnie nie skończę nawet tej gry bo nie mam tyle czasu a podejrzewam że to nie jest do ogarnięcia w 30~40H grania. Jednak dalej twierdzę że walki są schematyczne, bossowie spoko gra ma klimat ale rozgrywka opiera się na tym samym w kółko.