Opublikowano 8 października 20159 l A co to ma bluber za znaczenie czy w jedna czy w dziesiec? Liczy sie fun. blantman widze, ze cie suty pieka. Edytowane 8 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 8 października 20159 l Aj sorki to do kazuba bylo. Pawcio kuta...rzu nie szczekaj, bo cie karva zmiele. Wyskocz w BB, a w 3 sekundy klekniesz do miecza. I 3 filmiki z wczoraj. Na jednym prawdziwy killer, a w jednym marna kopia Edytowane 9 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 9 października 20159 l wraz z postepem gry zmienia sie pora dnia w wczesniejszych lokacjach? mamy na to wplyw? bo ewidetnie mi w centralnym yharnam swieci sloneczko inaczej btw super gierka, no nie spodziewalem sie zupelnie, ze mi siadzie, unikalem jej, soulsy z plusa mi nie przypadly do gustu, a tutaj na prawde jestem pod duuzym wrazeniem
Opublikowano 9 października 20159 l musze kupowac medalion dowodcy tropicieli za 10k czy inaczej mozna sie tam dostac?
Opublikowano 9 października 20159 l musze kupowac medalion dowodcy tropicieli za 10k czy inaczej mozna sie tam dostac?Trafisz od drugiej strony.
Opublikowano 9 października 20159 l Jak tak oglądam te walki żeroma to dochodzę do wniosku że ten cały jego cursed clan jest po to żeby ukryć jego braki w skillu. Takiego spamowania vitalami jeszcze nie widziałem. Dostanie hita i zaraz vital. Rozumiem że ratio jest ważne jednak bez przesady.
Opublikowano 9 października 20159 l wiem, ze smiesznie sie czyta jak sie ktos gra jara teraz gdy jej premiera byla na poczatku roku ale jezus maria jaki ta gra ma artdesign - rejon katedralny czy stare yharnam po prostu mnie polozyly na lopatki, dalej tez tak artystycznie gierka kopie zady?
Opublikowano 9 października 20159 l Gra to mistrzostwo świata. Obok DS 1 i 2 przeszedłem bez zachwytu. Tutaj nie moge się oderwać i nawet grind mnie cieszy.
Opublikowano 9 października 20159 l Jak tak oglądam te walki żeroma to dochodzę do wniosku że ten cały jego cursed clan jest po to żeby ukryć jego braki w skillu. Takiego spamowania vitalami jeszcze nie widziałem. Dostanie hita i zaraz vital. Rozumiem że ratio jest ważne jednak bez przesady. Flaszki to PvP Meta w tej grze. Flaszki i pifpaf z trzech metrów.
Opublikowano 9 października 20159 l Jak tak oglądam te walki żeroma to dochodzę do wniosku że ten cały jego cursed clan jest po to żeby ukryć jego braki w skillu. Takiego spamowania vitalami jeszcze nie widziałem. Dostanie hita i zaraz vital. Rozumiem że ratio jest ważne jednak bez przesady. Nowe osoby w community pvp moga nie wiedziec, ale po to sa filmiki. Wyjasnie. PvP w Soulsach i BB dzieli sie na dwie kategorie - fight cluby oraz randomowe walki. Fight Cluby sa organizowane przez streamerow, ale oczywiscie nie tylko. Mamy miejsce walki i zasady prowadzacego ktore zazwyczaj sa takie same pod jednym wzgledem - nie leczymy sie. Kulturka, uklony i przyjete zasady. Randomowe walki jak sama nazwa wskazuje - sa to walki z nieznajomymi osobami i tam kazdy ma swoje zasady, a zeby nie plakac nalezy przyjac moje czyli zadnych zasad. Wtedy do nikogo pretensji miec nie bedziecie. Fight Cluby i turnieje gralem od czasow Demonsow i zawsze bylem w czolowce. Gralem tez sobie randomowe najazdy, bo je bardzo lubie - imo wymagajace wiecej skilla, bo na wszystko musisz byc gotowy i musisz nawet umiec pic viale, a takze umiec zniszczyc tych pijacych. Gralem w BB tez w Fight Clubach - Hermit, Oroboro, 4chan i mimo ze z nizszym levelem to i tak wygrywalem najwiecej walk tak jak ostatnio u Hermita gdzie na 10 walk 8 wygranych. Z zasadami czy bez i tak wygrywam te 85%/90% walk. Jesli pojde z levelem na 120 czyli tak jak ma zdecydowana wiekszosc to bede mielil kazdego z duzo wieksza latwoscia, bo 20lvl wiecej w moim buildzie da mi wiecej hp o okolo 300 oraz moc Evelyby i 2h Chikage wzrosnie jeszcze bardziej i to sporo. Nie wazne czy ktos pije viale czy nie - ale wystarczy zobaczyc kilka walk i od razu widac czy ktos ma mega skilla, spryt i umie wykorzystac teren czy jest zwyklym przecietnym graczem lub noobem. Gralem z tym kodeksem moralnosci w randomowym pvp w Dark Souls - i zdarzaly sie porazki czasami gdy trafilo sie na bardzo dobrego gracza ktory zasady ma w nosie. Moj znajomy Japonczyk jeszcze za czasow Umbassy w DkS powiedzial, ze nie moge miec pretensji gdy walcze randomowo, bo kazdy ma swoje zasady i gra tak jak lubi itd - i to jest bardzo madre podejscie. I sam zaczalem tak grac i do nikogo nie mam pretensji. Gram rankingowo, wiec dla mnie najlepiej zabic jak najszybciej. I zabijam, ale noobow. Dobry gracz uniknie pierwszego ataku z nienacka i zaczyna sie walka. A tam juz trzeba sie postarac szczegolnie jak gra sie jak w moim przypadku z ludzmi o 50lvl wyzszymi oraz jak to ja jestem najezdzajacym. Zawsze lubilem ciemna strone mocy bardziej, lubie wkur...c innych graczy takze mi sie randomowo gra za(pipi)iscie. Moje filmiki zazwyczaj nie trwaja dlugo - wystarczy zobaczyc pomyslowowsc w zaskakiwaniu, walki 3v1 i inne na moim kanale by przyznac, ze to jest naparwde dobre i mega skilowe. Sporo graczy radzi sobie dobrze z zasadami, a w randomowych walkach gozej - zeby byc na szczycie musisz byc graczem kompletnym - wtedy nic cie nie zaskoczy.
Opublikowano 9 października 20159 l wiem, ze smiesznie sie czyta jak sie ktos gra jara teraz gdy jej premiera byla na poczatku roku ale jezus maria jaki ta gra ma artdesign - rejon katedralny czy stare yharnam po prostu mnie polozyly na lopatki, dalej tez tak artystycznie gierka kopie zady? he he he a mówiłem od poczatku kup nie zawiedziesz się
Opublikowano 9 października 20159 l Dodam jeszcze, ze zeby zrobic jeden z rodzai buildow pelnych trzeba wykazac sie wielkim skillem w pve. Dlaczego nagle prawie cale community z ustalonego na poczatku lvl 100 wskoczyla troche wyzej? Bo nie daja rady zbierac kamieni najlepszych w crf kielichach na glebokosci piatej. Ja mam od groma tych najlepszych, bo farmilem imo tyle czasu by zdobyc najlepsze do pvp z cursed. Dlatego mnie nie ciagnie na 120 jeszcze, bo chce miec ten 100 caly czas na ktorym wszystko ugralem. W pol roku na nowym koncie stalem sie legenda drugi raz Kazdy wie kto jest krolem Vileblood Takze jesli czekacie na dodatek, a w marcu przeskakujecie na Dark Souls 3 badzcie ze mna i subskrybujcie. http://www.twitch.tv/raikoh81 https://www.youtube.com/user/TheRaikoh/videos Edytowane 9 października 20159 l przez Jerome
Opublikowano 9 października 20159 l Na YT dostaniesz suba ode mnie, na twitchu tez bede obserwowal, tylko najpierw musze sobie haslo przypomniec do konta
Opublikowano 9 października 20159 l Jak tak oglądam te walki żeroma to dochodzę do wniosku że ten cały jego cursed clan jest po to żeby ukryć jego braki w skillu. Takiego spamowania vitalami jeszcze nie widziałem. Dostanie hita i zaraz vital. Rozumiem że ratio jest ważne jednak bez przesady. Nowe osoby w community pvp moga nie wiedziec, ale po to sa filmiki. Wyjasnie. PvP w Soulsach i BB dzieli sie na dwie kategorie - fight cluby oraz randomowe walki. Fight Cluby sa organizowane przez streamerow, ale oczywiscie nie tylko. Mamy miejsce walki i zasady prowadzacego ktore zazwyczaj sa takie same pod jednym wzgledem - nie leczymy sie. Kulturka, uklony i przyjete zasady. Randomowe walki jak sama nazwa wskazuje - sa to walki z nieznajomymi osobami i tam kazdy ma swoje zasady, a zeby nie plakac nalezy przyjac moje czyli zadnych zasad. Wtedy do nikogo pretensji miec nie bedziecie. Fight Cluby i turnieje gralem od czasow Demonsow i zawsze bylem w czolowce. Gralem tez sobie randomowe najazdy, bo je bardzo lubie - imo wymagajace wiecej skilla, bo na wszystko musisz byc gotowy i musisz nawet umiec pic viale, a takze umiec zniszczyc tych pijacych. Gralem w BB tez w Fight Clubach - Hermit, Oroboro, 4chan i mimo ze z nizszym levelem to i tak wygrywalem najwiecej walk tak jak ostatnio u Hermita gdzie na 10 walk 8 wygranych. Z zasadami czy bez i tak wygrywam te 85%/90% walk. Jesli pojde z levelem na 120 czyli tak jak ma zdecydowana wiekszosc to bede mielil kazdego z duzo wieksza latwoscia, bo 20lvl wiecej w moim buildzie da mi wiecej hp o okolo 300 oraz moc Evelyby i 2h Chikage wzrosnie jeszcze bardziej i to sporo. Nie wazne czy ktos pije viale czy nie - ale wystarczy zobaczyc kilka walk i od razu widac czy ktos ma mega skilla, spryt i umie wykorzystac teren czy jest zwyklym przecietnym graczem lub noobem. Gralem z tym kodeksem moralnosci w randomowym pvp w Dark Souls - i zdarzaly sie porazki czasami gdy trafilo sie na bardzo dobrego gracza ktory zasady ma w nosie. Moj znajomy Japonczyk jeszcze za czasow Umbassy w DkS powiedzial, ze nie moge miec pretensji gdy walcze randomowo, bo kazdy ma swoje zasady i gra tak jak lubi itd - i to jest bardzo madre podejscie. I sam zaczalem tak grac i do nikogo nie mam pretensji. Gram rankingowo, wiec dla mnie najlepiej zabic jak najszybciej. I zabijam, ale noobow. Dobry gracz uniknie pierwszego ataku z nienacka i zaczyna sie walka. A tam juz trzeba sie postarac szczegolnie jak gra sie jak w moim przypadku z ludzmi o 50lvl wyzszymi oraz jak to ja jestem najezdzajacym. Zawsze lubilem ciemna strone mocy bardziej, lubie wkur...c innych graczy takze mi sie randomowo gra za(pipi)iscie. Moje filmiki zazwyczaj nie trwaja dlugo - wystarczy zobaczyc pomyslowowsc w zaskakiwaniu, walki 3v1 i inne na moim kanale by przyznac, ze to jest naparwde dobre i mega skilowe. Sporo graczy radzi sobie dobrze z zasadami, a w randomowych walkach gozej - zeby byc na szczycie musisz byc graczem kompletnym - wtedy nic cie nie zaskoczy.
Opublikowano 10 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. proponuje utworzyc osobny temat Bloodborne pamietnik LEGENDY i zablokowac jerome mozliwosc pisania w tym :P
Opublikowano 11 października 20159 l @up 5 do 1 w głosach (minus tylko od Żeroma ) więc chyba przegłosowane?
Opublikowano 11 października 20159 l Jak wygląda sprawa lochów? Skończyłem grę tzn. została mi ostatnia walka z tym czymś (burial blade już mam) i zacząłem lochy. Jestem w Central Pthumeru Root Chalice. Na razie idę jak przecinak. Moby padają na max 2 hity. Dalej jest trudniej?
Opublikowano 11 października 20159 l Jerome jaki noob, dopiero 6 na liście. Na 10 walk ze mną przegrał 8 i kozaczy na forumku.
Opublikowano 11 października 20159 l Jak wygląda sprawa lochów? Skończyłem grę tzn. została mi ostatnia walka z tym czymś (burial blade już mam) i zacząłem lochy. Jestem w Central Pthumeru Root Chalice. Na razie idę jak przecinak. Moby padają na max 2 hity. Dalej jest trudniej? Tak, dalej jest zdecydowanie trudniej. Im głębszy loch i jego warstwa. W jednym z lochów masz tylko 50% życia i jesteś na 1 trafienie Amygdala da ci popalić Przejście lochów zajmuje więcej czasu niż przejście głównego wątku fabularnego z opcjonalnymi miejscówkami. Powodzenia. Edytowane 11 października 20159 l przez sajmon34
Opublikowano 11 października 20159 l Szczerze mówiąc przede wszystkim zdybyć beast claw do trofika. Później robię nową lepiej przemyślaną postać pod skilla. Ma ktoś jakieś ciekawe buildy?