Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Przeszedłem drugi raz używając BoM na zmianę z Burial Blade i się zastanawiam co na trzecie podejście. Myślałem nad Chikage, ale może macie inne pomysły? Moja postać to typowy s(pipi)isyn: Wit - 40 Wyt - 39 Sił - 34 Umi - 40 Zab - 22 Taj - 21 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) Ja je.bie jaki ja mam hype na kolejna gierke od from software. tez tak macie? No beskitu tak nie czekałem na gre chyba od czasu pro evo 3 A DS3 dopiero za ponad pół roku Edytowane 2 listopada 2015 przez kanabis Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 2 listopada 2015 Autor Opublikowano 2 listopada 2015 No już w listopadzie będziesz miał nowy zastrzyk. Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Nadchodzący dodatek kusi i z chęcią wróciłbym, gdyby tylko czas na to pozwalał... Bankowo nie odpuszczę, choć nie będzie to w tym roku już, niestety. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 Rozi z Katana nie potrzeba wytrzymałości i Siły Wit - 40 Wyt - 15 Sił - 10 Umi - 35 Zab - Do Oporu Taj - 9 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 tak mnie niedawno olśniło........widzieliście braterstwo wilków gansa ? kultowy film dla mnie GO FIGURE Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 (edytowane) to wyfigurował każdy kto pamięta choćby cover Braterstwa Wilków anyway niech oni przestaną się kitrać po krzakach i zrobią w końcu tytuł w uniwersum Berserk w konwencji mixu slashera z rpg. Edytowane 2 listopada 2015 przez nobody Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 2 listopada 2015 Opublikowano 2 listopada 2015 No wszyscy przed premierą się jarali że Braterstwo wilków + Van Helsing, a potem się okazało że ayyyy lmao Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 to wyfigurował każdy kto pamięta choćby cover Braterstwa Wilków cover srouwer. samą maską bym się nie podniecał, ale pamiętam cały film, bo widziałem z 10 razy co nie. a że mam spóźniony zapłon to inna historia No wszyscy przed premierą się jarali że Braterstwo wilków + Van Helsing, a potem się okazało że ayyyy lmao huya tam van helsing co sie okazało ? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Akurat van helsing był bardzo spoko na ps2. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 @Kazub - no się okazało, że gra opowiada głównie historię o ufoludkach, a nie wilkołakach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 no nie najlepiej się zachowali Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Sorry za jakość obrazka (ukradziony z famitsu), no ale: IT'S BACK Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 15 endu bez run, a nawet z runami to trochę za mało. 20 z runami jest już Ok. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 do stania za kolumną i łojenia fiolek to i dyszka styknie do pve polecam więcej staminy, zwłaszcza w lochach. więcej biegamy po lochu, a mniej chodzimy. przy openingach dużo bijemy. przy royal rumble dużo unikamy i bijemy. rozi - chuyowe masz te statsy pod chikage. bazowy str i arc, vit i end wedle potrzeb, ale end nigdy powyżej 40, a vit raczej do 50 max. jak bez level capa pod pvp, to opór w skill i blood. zasada jest prosta - one hand to pure skill scaling, a two hand to pure blood scaling. soft cap 25, hard cap 50. wyfiguruj latam nową postacią z chikage i polecam tą broń. jest w huy fajna i jako że bloodborne ma rozszerzony moveset względem soulsów, to w końcu machamy kataną.....fajnie Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 Nic nie wystarczy. Dla niego na lvl 100 kiedy zawalczy z levelem 150 machnięć mu nie starczy by zabić, dodatkowo na bank nie ma najlepszych gemów i run. Na lvl 100 wszystko musi być dokładnie wyliczone i z endem 15 bez run nie zabije nikogo chyba ze zrobi build pod Lost Chikage i bedzie polował l1 z r1 w 2h to wtedy tak, jeszcze dałoby rade Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Gram od wczoraj gierka jest kozak itp. ale faktycznie to gra nie dla każdego. Nie grałem nigdy w żadne soulsy od razu powiem i tutaj z normalnymi przeciwnikami nie mam problemów tak np. ten grubas z toporem zaraz na początku w zaułku wyciera mną podłogę. Co robię źle? Lockuje się na nim ale ma taki zamach że nie (pipi)a nie idzie go ogarnąć. I do tego moje 2-3 ciosy (pipi)a mu zabierają a jego jeden mnie rozpierdala na atomy. Ciężko wyczuć moment żeby go za stunować... Co by nie powiedzieć to 30 minut rozkminiałem ustawienia - nie powiecie mi że łatwo wpaść na to (bez manuala) jak się ustawia skróty do przedmiotów (jakieś to takie zagmatwane). Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Jak oleje to jest pisda Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 W trakcie jego ataków strzelaj mu w pysk, dwie takie kontry i będzie sztywny 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Jak oleje to jest pisda Acha. W trakcie jego ataków strzelaj mu w pysk, dwie takie kontry i będzie sztywnyTak kombinuje ale wystarczy jeden jego skok i dupsko. Spróbuje - wyczyszczę rejon i wrócę do tej parówy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 To wskakuj mu za plecy, albo próbuj stunować z giwery. Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 4 listopada 2015 Opublikowano 4 listopada 2015 Przecież ten grubas jest skrajnie przewidywalny. On potrafi wyłącznie zamach w postaci okręgu (z bardzo dużym zasięgiem) oraz zwykłe (pipi)nięcie siekierą w przód. Dodajmy do tego, że jest wolny i mamy wynik: Banał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi