ornit 2 953 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Niektórzy zamiast przechodzić NG+ tworzyli 3 postaci żeby zaliczyć te endingi Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Rozi ja oszukiwalem z save ale to i tak nie ma znaczenia bo mam 5 postaci na NG+ czy NG++ i dwie zupelnie nowe czekajace na dodatek ( z tonami Blood Chunks zeby co zlapie wbijac z miejsca na +9 ) pod Mergo ;f Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) nawet nie sprawdzałem listy trofeów, wszystko wpadło przy okazji brakuje mi możliwości przechodzenia CAŁEJ gry w coopie, bez znikania bo bossie i podziałów na strefy Edytowane 21 listopada 2015 przez Kazub Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Kur.wa z ciekawości sobie wszedłem przed chwilą do PVP i jednego chłopka pokonałem, a drugi, niczym Jerome, zaatakował mnie Chikage (nawet nie zdążyłem się pojawić dobrze) i nie żyje Trochę to tania zagrywka, jak klałn. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Bo nie miales parcia na wbicie Platyny mieszczac sie w 0,1% ludzi ktorzy ja zdobyli ;d Ja juz chce ten nowy Cleaver/Bicz Bede jak Abarai Renji w Bleach!!! HOWL ZABIMARU!!! ( no seks i chinskie bajki #4life ) A powaznie to mega jaranko!!!! Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Ja nie wiem jak to bedzie dzialac ale idealnie to bylo by pewnie zaczac Old Hunters z poziomu NG+ o ile to tak bedzie dzialac. Będzie tak działać. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) O_O Dołączyłem do tego nowego covenantu, dołączyłem do kooperacji w Zakazanym lesie, a tu przed nami tropiciel co gwiżdżąc, przywoływał wychodzące z ziemi głowy wężów. Było coś takiego, czy pojawiło się po tym patchu? I skąd ludzie mają ubrane to wiaderko na głowę? Edytowane 21 listopada 2015 przez Rozi Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Moze dochodzi jako nagroda za xx rozdeptanych Verminow Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Zabił z was już ktoś tego lidera convenantu ligi? Ciekawe co za niego się dostaje? Może to wiadro na głowę xD Boje się konsekwencji, jeżeli zacznę z nim walkę. Pisać w spoilerach co i jak bo napewno ktoś go już zaatakował. Jerome? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Trofea z dodatku http://psnprofiles.com/trophies/3431-Bloodborne#DLC-1 Tylko 5 bossów? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Karva ja tam bede szedl na ng+5 na lvl 100, ale spokojnie to wystarczy bo zniazdzyc przeciwnikow. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) Trofea z dodatku http://psnprofiles.com/trophies/3431-Bloodborne#DLC-1 Tylko 5 bossów? ku,rwa zerknąłem tylko i już wiem kto jest ostatnim bossem zayebiście nazwali te trofea Edytowane 21 listopada 2015 przez Kazub Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 (edytowane) po zabiciu roma wszystkie czerwone latarnie, 'z ktorymi' mozna bylo porozmawiac staly sie czerwone. domyslalem sie, ze mieszkancow dopadla plaga, ale to byl tylko domysl. utwierdzilem sie w tym przekonaniu, po powrocie do lampy w centralnym yharnam, gdzie kaszlacy na samym poczatku gry mieszkaniec miasta stal obok rozerwanej kraty w oknie jako bestia ;o im wiecej gram, tym wieksza mam ochote na odkrywanie tajemnic yharnam, szczegolnie teraz po walce z Rom'em, gdy swiat ulegl zmianom. Edytowane 21 listopada 2015 przez Qvstra Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) spoilery z fabuły (podstawka) gilbert, jedyny mieszkaniec yharnam o zdrowych zmysłach, który nawet służy nam radą w początkowych etapach podróży, przybył tu ze względu na nieuleczalną chorobę, żeby poddać się leczeniu krwią, z czego yharnam słynęło. skutkiem ubocznym transfuzji jest "bestialstwo", które dopada ludzi. gilbert, jak sam nam mówi, ma nadzieje, że umrze jako człowiek, bo choroba jednak postępuje, jednak zabicie roma przerywa rytuał księżyca, zsyła dziecko koszmaru i wszystkich dotkniętych plagą zamienia w bestie, a pozostałych doprowadza do kompletnego szaleństwa. czerwone latarnie oznaczają dla gracza interakcję z NPCem z punktu widzenia gameplayu, ale odgrywają też istotną rolę w tym świecie - zawierają esencję/kadzidło odstraszające bestie Edytowane 22 listopada 2015 przez Kazub Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Jest jakiś inny sposób na zdobycie Verminów, czy tylko poprzez kooperację, którą mi wyszukało wczoraj trzy razy na 30 prób? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 No tylko przez co-op Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) Dostaje sie tez za wezwanie pomocy. Troche to dziwne. Wychodzi na to ze ten kto 1 w rankingu ten najwiecej razy kogos wzywal do pomocy. Czyt. - leszcz nad leszcze. Korci mnie zeby za(pipi)ac tego lidera tylko co wtedy ? Edytowane 22 listopada 2015 przez sajmon34 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 No ale jak go chcesz za(pipi)ac ;f? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Dostaje sie tez za wezwanie pomocy. Troche to dziwne. Wychodzi na to ze ten kto 1 w rankingu ten najwiecej razy kogos wzywal do pomocy. Czyt. - leszcz nad leszcze. Korci mnie zeby za(pipi)ac tego lidera tylko co wtedy ? Wezwałem pomoc na Cienie, załatwiliśmy ich i nic nie dostałem. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) Zaczac z nim walke. Napewno cos zrobi jak go zaatakujesz. @ Rozi ja wczoraj 2 razy wzywalem pomoc w lochach i 2 razy dostalem Plugastwo. Lochy z klatwa ( bekart loran). Ciekawe od czego to zalezy. Fajny loch wczoraj zwiedzilem. Ognisty piesek i 2 Nieumarle Giganty w jednym miejscu - wielka "polana" i kladki u gory. Do tego polowe zycia i boss Bestia plujaca krwia czy jakos tak. Wesolo bylo Edytowane 22 listopada 2015 przez sajmon34 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Najlepsze kielichy Raz w takim doprowadzilem do walki swini z giantem - to byla rzeznia! Cytuj
gazel 0 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Hej, Może mi ktoś podpowiedzieć jak zdobyć Splugawiony Kielich? Teoretycznie po pokonaniu czwartego bossa w podziemiach Kielicha Niskiego Pthumeru powinienem go zdobyć. Bossa zabiłem juz 2 razy i nie wydropił mi kielicha. Jest jakiś inny sposob na zdobycie tego kielicha ? Po pokonaniu czwartego bossa w podziemiach Kielicha Niskiego PthumeruŹródło: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1597&PART=850 Po pokonaniu czwartego bossa w podziemiach Kielicha Niskiego PthumeruŹródło: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1597&PART=850 Po pokonaniu czwartego bossa w podziemiach Kielicha Niskiego PthumeruŹródło: http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1597&PART=850 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Dostaje sie tez za wezwanie pomocy. Troche to dziwne. Wychodzi na to ze ten kto 1 w rankingu ten najwiecej razy kogos wzywal do pomocy. Czyt. - leszcz nad leszcze. Korci mnie zeby za(pipi)ac tego lidera tylko co wtedy ? co za różnica, czy coopujesz u siebie, czy u kogoś, w kontekście tego rankingu ? jakie jest przełożenie tego rankingu na to, czy ktoś jest "leszczem", czy "nie leszczem" ? to tylko farmienie coopa. jakim cudem wyszło ci, że numer jeden w rankingu najwięcej wzywał, skoro równie dobrze mógł być wzywany ? Dostaje sie tez za wezwanie pomocy. Troche to dziwne. Wychodzi na to ze ten kto 1 w rankingu ten najwiecej razy kogos wzywal do pomocy. Czyt. - leszcz nad leszcze. Korci mnie zeby za(pipi)ac tego lidera tylko co wtedy ? Wezwałem pomoc na Cienie, załatwiliśmy ich i nic nie dostałem. rune covenantu założyłeś ? niech dają szybciej to do ściągania bo mój internet może nie zdążyć na premiere. chyba, że część zawartości dali w tym paczu (prawie 10 giga - sporo). jak mam preorder, to zacznie pobierać automatycznie, nawet jak konsola będzie w stanie spoczynku ? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Tak, pobierze automatycznie. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Czyli mialem racje, ze bedzie ranking pomagania? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi