wet_willy 2 163 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 No już jest. Miał bym już pewnie z 40 gdybym nie był (pipi)em i wchodząc pomagać brał bym się za faktyczne pomaganie a nie siadaniem pod bramą i wspieraniem Beconera mentalnie. Albo co jeszcze lepsze jak jestem Purple summonem ich zabijaniem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 W Lochach da się przywoływać NPCkowych łowców za pomocą dzwonu. Tropiciel Olek pomaga mi przy Romie XD Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 Za(pipi)alem tego lidera ligi. Walczy on ta nowa bronia z dlc. Walka dosc prosta. Po walce dostajemy to wiadro na glowe. @Kazub koles na 1. miejscu na obecna chwile zdobyl ok 350 Plugactw. Wiadome ze czesciej wzywal pomocy niz sam komus pomogl. Wszystko przez czas wyszukiwania. Dzwon przywolania dziala szybciej niz Maly donosny dzwon. Ot tyle. Ale tak jak piszesz jest to bardziej ranking coop. Nie wazne w jakim celu was polaczylo ( czy ty potrzebujesz pomocy czy kto inny )wazne ze gra sie razem. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 listopada 2015 Opublikowano 22 listopada 2015 (edytowane) Pobrało się już wam dlc? u mnie w dziale pobrane jest tylko motyw ale jak już wejde na ikonę bb i zjade w dół do działu "dodatki" to dlc ma stasus zainstalowane. No i przy opisie jak wejść do dodatku jest info, że trzeba pokonać amelie i zmienić porę doby na noc, ale mam nadzięję, że po ubiciu Roma jak już księżyc będzię bliżej ziemi też będzie można wejść. Bo już jestem na ng+ w koszmarze Mensisa i nie chcę zaczynać wsyztskiego jeszcze raz:) Edytowane 22 listopada 2015 przez simonldz Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Za(pipi)alem tego lidera ligi. Walczy on ta nowa bronia z dlc. Walka dosc prosta. Po walce dostajemy to wiadro na glowe. @Kazub koles na 1. miejscu na obecna chwile zdobyl ok 350 Plugactw. Wiadome ze czesciej wzywal pomocy niz sam komus pomogl. Wszystko przez czas wyszukiwania. Dzwon przywolania dziala szybciej niz Maly donosny dzwon. Ot tyle. Ale tak jak piszesz jest to bardziej ranking coop. Nie wazne w jakim celu was polaczylo ( czy ty potrzebujesz pomocy czy kto inny )wazne ze gra sie razem. po pierwsze, to żaden z dzwonów nie działa szybciej od drugiego, a po drugie to majaczysz. przy dobrej passie można mieć coopa za coopem stojąc przed wejściem do wybranego bossa, na którego mamy super szybki sposób i farmić verminy efektywnie. przywoływanie ? w głównym trybie bossowie się kończą, a w lochach trzeba do każdego dobiegać od nowa i jeszcze otwierać przejście i jeszcze liczyć, że ktoś zechce powalczyć w lochu, nie mając z tego żadnych dodatkowych korzyści. nawet ustaka z kimś trwa dłużej, niż czekanie na summona w jakimś popularnym coopowym spocie przed samym bossem Pobrało się już wam dlc? u mnie w dziale pobrane jest tylko motyw ale jak już wejde na ikonę bb i zjade w dół do działu "dodatki" to dlc ma stasus zainstalowane. No i przy opisie jak wejść do dodatku jest info, że trzeba pokonać amelie i zmienić porę doby na noc, ale mam nadzięję, że po ubiciu Roma jak już księżyc będzię bliżej ziemi też będzie można wejść. Bo już jestem na ng+ w koszmarze Mensisa i nie chcę zaczynać wsyztskiego jeszcze raz:) oficjalnie potwierdzili że możesz i po romie, czyli pewnie do samego końca, dopóki nie skończysz gry Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Podaj ten popularny spot do coopowania, bo od dnia patcha próbuję z kimś zagrać, ale trafiam na samych imbecyli. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 W lochach pomagaj. Ze znalezieniem kogoś nie ma problemu. Dziś już pomogłem z rana ze 3 razy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 To chyba ja jestem jakiś wyjątkowy, bo nikogo mi wczoraj nie znalazło i ja nikogo nie znalazłem. A ta piz.da Żądna Krwi Bestia nie chce paść. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Rozi jaki masz level? Jak coś to chętnie pomogę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 160. Dzisiaj wieczorem będę grał. I możesz mi wytłumaczyć jak mam zrobić, żeby to akurat Ciebie przywołało, bo w tajniki PvP się nie zagłębiałem XDDD Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Będzie jakakolwiek nowa broń dostępna przy włączaniu new game? Czy tylko w nowych lokacjach dostępne do zdobycia? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 nie wiem, ale na 90% wszystkie nowe bronie są w DLC. zresztą gdyby było inaczej, to pewnie powiedzieliby o tym Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 23 listopada 2015 Autor Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) Recenzje: hardcoregamer - 4/5 Push Square - 9/10 PSU - 9/10 Community Voices - 9/10 Gamespot - 9 Game Informer - 9.25 Destructoid - 7.5 Digital Chumps - 8/10 PSNation: 9.0 Gamespot - 9 Game Informer - 9.25 Edytowane 23 listopada 2015 przez Figaro 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) Czyli tak jak się spodziewałem. DOTY. http://www.gram.pl/artykul/2015/11/23/bloodborne-the-old-hunters-recenzja.shtml Edytowane 23 listopada 2015 przez Rozi Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 To chyba ja jestem jakiś wyjątkowy, bo nikogo mi wczoraj nie znalazło i ja nikogo nie znalazłem. A ta piz.da Żądna Krwi Bestia nie chce paść. A loch masz udostepniony? Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Jak mam w grze otwarte mergo to do dlc od razu bede mógł wejść czy ng+6 muszę zaczynać? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 DLC można zacząć nie mając nawet ukończonej gry. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 (edytowane) Generous, artful and brutally hard, The Old Hunters is the perfect send-off for a modern masterpiece. http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-23-bloodborne-the-old-hunters-review https://www.youtube.com/watch?v=vk6_LT7Rcqs Edytowane 23 listopada 2015 przez Rozi Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 listopada 2015 Opublikowano 23 listopada 2015 Dzis o 12pm juz bedzie mozna lupac? Oh yeaa Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Jerome kupiłem plusa daj znać pod jakim słupem w dlc stoisz:) 1 Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Na polskim PSS jeszcze nie ma? Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Wbiłem się w DLC na lvlu 45 i chyba trochę za wcześnie - potrzebuję średnio 2-3 viscerali żeby zabić Old Hunter przeciwnika (których pełno), a mój Saw Spear +6 robi śmieszny damage z normalnych ataków. Chyba jednak najpierw pociągnę dalej podstawkę Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 OK, kupiłem dodatek ale nawet mi nic nie ściągało, czyli przypuszczam, ze był już w tym dużym patchu. Teraz sprawdziłem w karcie gry i Old Hunters jest już zainstalowany. Cytuj
raf1ki 2 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 (edytowane) Wbiłem się w DLC na lvlu 45 i chyba trochę za wcześnie - potrzebuję średnio 2-3 viscerali żeby zabić Old Hunter przeciwnika (których pełno), a mój Saw Spear +6 robi śmieszny damage z normalnych ataków. Chyba jednak najpierw pociągnę dalej podstawkę No to ja chyba będę trochę za późno, bo już mam koło 170lvl w ng+ (za długo w lochach czasu spędziłem). Przejdę dlc tą postacią, pobawie się nowymi broniami, a potem zacznę grę od nowa, max do 100lvl. Edytowane 24 listopada 2015 przez raf1ki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi