Masorz 13 184 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 no nienajlepiej opisałeś tego kłesta Tak trochę na szybciocha. Zawsze możesz napisać sprawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Tak to ta Sajmon, tylko tors innaczej sie nazywa jak reszta. EDIT: Build juz prawie skonczony. Zostaly do wyfarmienia 3 kamienie takie jakie chce. Jest to cos ala farma Pure Bladestone z Demonsow. 140 prob zabicia grubasa i nie wypadl gem ktory chce czyli Cursed Damp Bloodtinge Gem 31.5% z minusem na durability dla Eweliny. Zaraz osiwieje, a pomyslec ze w mojej poprzedniej postaci wypadl za drugim razem jak dobrze pamietam. Kolejne dwa bedzie wykarmić trochę łatwiej. Edit2: jest!!! Za 154 razem loool Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Otworzyłem 2 cele w podziemiach. W jednej jest koleś walący głową w mur. Co z nim można zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zabić dla armoru. Innej możliwości nie znam. Build zrobiony, jutro wrzucę statsy i fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wrzuć też, jeżeli masz czas, jakiś filmik z pvp, z ciekawością zobaczyłbym jak to wygląda w akcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Spoko. Do weekendu bede miał mało czasu, ale cos powinienem zagrać wiec wrzucę Edit: filmik z watcherami, bo wypadł mi gem który chciałem Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Och jak cudownie. Mogę umierać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pierwsza hie hie hieee walka mojej kobiety w Mergo po skonczonym buildzie. Przeciwnik zobaczyl przez sekunde prawdziwy mrok poczym padl na zawal Padaja jak szczury 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 417 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Masorz a czego ci brakowało do platyny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pierwsza hie hie hieee walka mojej kobiety w Mergo po skonczonym buildzie. Przeciwnik zobaczyl przez sekunde prawdziwy mrok poczym padl na zawal Padaja jak szczury To na tym polega ta Twoja "legendarność" ?? O Curva skisłem xDDDDD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 627 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Niewielu potrafi zniesc trudy tysiaca godzin stania za rogiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Legendarnosc polega na tym, ze wygrywam caly czas. Brutalnie bez zasad, czy z zasadami w fight clubie. Czasami nie wiedza kiedy zostali zabrani do mrocznego krolestwa, czasami go zobacza i wiedza, ze wkrotce tam sie znajda... Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Jerome 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raf1ki 2 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 No ale trzeba przyznać, że broń ma powera;) Co do zabitki z zaskoczenia, czasem lekkiego trolowania (chowania się za zwłokami itp.), to ja w Bloodborne nie jestem tak do tego sceptycznie nastawiony, to są łowy, a nie szlachetny pojedynek rycerzy jak w DS:P A ogólnie dobrze, że powstają takie ciekawsze buildy, bo zaczynało powiewać nudą, jak za każdym razem najeżdzał Cię typ z chikage i eweliną (tutaj nie udało się twórcom zachować jakiegoś balansu - w ogóle to do teraz nie wiem czy broń palna w takiej formie powinna w ogóle znaleźć się w grze). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Sa mocniejsze od Evelyny pukawki Wrzucam moj build La Fetita, Darkness Na jednym ze zdjec mozecie zobaczyc demoniczne skrzydla Armor - Tomb Prosepector Hood, Charred Hunter, Maria Hunter Gloves, Black Church Trousers Reszta na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Masorz a czego ci brakowało do platyny? Ostatnio to już tylko lochów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Och jak cudownie. Mogę umierać :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptasiek 8 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak oceniacie trudność bossów w dodatku? Jak dla mnie Ludwig był zdecydowanie najtrudniejszy- udało mi się go ubić z czyjąś pomocą (pod koniec pomoc walki padła, więc końcówka była lekko nerwowa) 2 kolejnych padło za 1 razem. Trochę szczęścia na pewno pomogło. Zaliczyłem po 1 walce próbnej z bestią i gościem z wioski rybackiej. Bestia chyba dosyć podobna do Amelii. Gość z wioski wydaje się całkiem prosty. Przynajmniej 1 faza walki. Zjechałem mu życie do połowy, wyczarował sobie pelerynkę i zaciukał mnie jakimś super długim kombo z doskoku ;-) Jak sobie poradziliście w studni? Tam gdzie są 2 giganty. Na powierzchni jakoś dało radę z nimi walczyć. Nie wiem czy dziś mam gorszy dzień czy co, ale pierwszego z nich (tego z kotwicą) to nie mogłem za cholerę ugryźć. Trafiał mnie praktycznie zawsze (chyba że spierdzieliłem daleko). Trochę go zjechałem działem- trochę wymieniając się ciosami. Potem przyszedł kolega i zabawa się skończyła. Łowcy z Bloodletterem to żlopią eliksir ołowiany? Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Co do studni to wszedłem na drabinę do połowy, one same pomiędzy sobą zaczęły się lać Został jeden z połową hp. Najtrudniejszy boss - zdecydowanie ostatni. Co mi zalazł za skórę to masakra. Druga faza walki - człap i już cię nie ma gdy się wydaje, że wszystko masz pod kontrolą. Mam lvl 240 ale przy tym terminatorze nie miało to znaczenia Ps Jerome zacny build Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mnie jeszcze został ostatni boss w dodatku. Zrobię sobie parę dni przerwy i pójdę go rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Sa mocniejsze od Evelyny pukawki nie nie ma i dlatego z kilku zayebistych broni z dlc wybrałeś akurat huyowe bloodletter. wczesniej chciałeś simona i to były jedyne opcje z BLOODTINGE Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Grałem simonem i nie jest dla mnie. A pod bloodletter zrobiłem build od zera. Testowałem wszystkie bronię i zastanawiałem się nad letterem lub saifem i padło na bloodletter. A od evelyny mocniejszy jest cannon, ten strzelający dwoma nabojami, i dwie pukawki z dlc Ja zawsze wybieram to co mi się podoba i staram się szybko zacząć wyciskać z broni wszystko co najlepsze i zawsze to wystarcza by być najlepszym. Możliwe, ze kamieniami bym zabijał Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Tylko nie podbieraj kamieni z tej kolumny bo się zawali i wtedy klops. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 W Fishing Hamlet teraz siedziec bede. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jerome, nie jest Ci czasem głupio z faktu, że całe forum się z Ciebie śmieje? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Chciałbym w końcu ubić królową. Mógłby mi ktoś rozpisać, które lochy po kolei powinienem robić i co w nich farmić żeby sie tam dostać? Kompletnie tego nie ogarniam a nie chciałbym tracić czasu na krążenie po tych samych korytarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi