Opublikowano 10 grudnia 20159 l Masorz nie ja tylko wy. Droczycie się to i ja to robię ale suma sumarum rozjechalbym was wszystkich na raz. Zreszta możemy się sprawdzić masorz, Po walce dupa by ci się zgliczowala. Edytowane 10 grudnia 20159 l przez Jerome
Opublikowano 11 grudnia 20159 l ^ Beznadziejny przypadek :facepalmz: Kabi- ja pucharek za bronie miałem motzno zgliczowany, ale mam nadzieję, że Tobie pójdzie bez problemu. ostatnio wynajdujesz same nieznane nikomu glicze. widocznie masz do nich talent Mam dowody w postaci filmów oraz screenów, także wiesz. A tego glicza z broniami miało SPOOOOOORO ludzi, bo przejechałem forumki neogafa i inne, żeby znaleźć solucję na ów problem. Zresztą sam se popatrz- https://www.google.pl/search?client=opera&q=bloodborne+hunter%27s+essence+glitch&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Opublikowano 11 grudnia 20159 l 15/17h z lizaniem wszystkich scian i zawieszeniu sie na jednym z Bossow na kilka godzin :cry: DLC zaczynalem na NG+ Drugie przejscie na NG 3h Trzecie na NG++ Okolo 4h
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Oplaca sie bo jest za(pipi)iste i mega klimatyczne. Do tego 11 nowych broni, armory itd. Polecam
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Ustawiles Worldwide? Hasło Kaz. ? I dzwonisz Beconing Bellem? Bo dzwonię Resonantem i nie znajduje
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Rowniez polecam ze wzgledu na klimat. Buszek, sluchawki na uszach i jestes odciety na kilkanascie h. Ps Rom ubity? Edytowane 11 grudnia 20159 l przez sajmon34
Opublikowano 11 grudnia 20159 l tak, jest świat, stoje pod tymi drzwiami którymi się do niego idzie i hasło to kaz
Opublikowano 11 grudnia 20159 l To jak w końcu to hasło kaz kaz. Kaz.? Bo na tej stronie są już 3 wersje xD
Opublikowano 11 grudnia 20159 l zwykle kaz. jak skocze do bossa to cię przeniesie ? bo widze że nie możesz przejść Edytowane 11 grudnia 20159 l przez kaz1115
Opublikowano 12 grudnia 20159 l kolejna się pojawia kiedy rom sie przeteleportuje ale nie zdążył jaką miał broń ? Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Kazub
Opublikowano 12 grudnia 20159 l kolejna się pojawia kiedy rom sie przeteleportuje jaką miał broń ? nie wiem, nie zdążyłem zauważyć bo ta walka trwała pare sekund, ale chyba coś w stylu szpady, ale pewny nie jestem Edytowane 12 grudnia 20159 l przez kaz1115
Opublikowano 12 grudnia 20159 l brudny każul pajączków sie boi jak dziewczynka Przeciez zeby ubic tego najlatwiejszego bossa nie trzeba ani jednego pajaczka ubic XDDDDDDDDDD Jak każule maja problemy w takich akcjach to ja nie wiem co to bedzie jak lochy zobaczy.