Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Masorz nie ja tylko wy. Droczycie się to i ja to robię ale suma sumarum rozjechalbym was wszystkich na raz. Zreszta możemy się sprawdzić masorz, Po walce dupa by ci się zgliczowala.

Edytowane przez Jerome
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

^ Beznadziejny przypadek :facepalmz:

Kabi- ja pucharek za bronie miałem motzno zgliczowany, ale mam nadzieję, że Tobie pójdzie bez problemu.

ostatnio wynajdujesz same nieznane nikomu glicze. widocznie masz do nich talent

Mam dowody w postaci filmów oraz screenów, także wiesz.

A tego glicza z broniami miało SPOOOOOORO ludzi, bo przejechałem forumki neogafa i inne, żeby znaleźć solucję na ów problem.

Zresztą sam se popatrz-

https://www.google.pl/search?client=opera&q=bloodborne+hunter%27s+essence+glitch&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Opublikowano (edytowane)

Rowniez polecam ze wzgledu na klimat. Buszek, sluchawki na uszach i jestes odciety na kilkanascie h.

Ps

Rom ubity?

Edytowane przez sajmon34
Opublikowano (edytowane)

kolejna się pojawia kiedy rom sie przeteleportuje

jaką miał broń ?

nie wiem, nie zdążyłem zauważyć bo ta walka trwała pare sekund, ale chyba coś w stylu szpady, ale pewny nie jestem 

Edytowane przez kaz1115
Opublikowano

brudny każul pajączków sie boi jak dziewczynka

Przeciez zeby ubic tego najlatwiejszego bossa nie trzeba ani jednego pajaczka ubic XDDDDDDDDDD

Jak każule maja problemy w takich akcjach to ja nie wiem co to bedzie jak lochy zobaczy.