decoyed 707 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Rom spokojnie pada bez ubijania nawet jednego pajaka. Mi wystarczyla sztuka turlania jak u zolwi ninja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Moze go bija po lbie gdzie jest najmniejsze damage, inaczej problemow z romem nie jestem w stanie zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Moze go bija po lbie gdzie jest najmniejsze damage, inaczej problemow z romem nie jestem w stanie zrozumiec. W moim przypadku problemem było granie mocno po alkoholu Edytowane 12 Grudnia 2015 przez kaz1115 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A no gry from software cieżko wybaczaja znietrzeźwione granie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Kaszual Kaszup 4x na Wiedzmach i 15x na Sierotce będzie mi mówił jak mam żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pany mam pytanie odnosnie lochów. Zrobiłem kolejno: Kielich phutemerów, środkowy kielich phutemerów, niższy kielicch phutemerów(tutaj były cztery wartswy i na koniec dostałem plugawy kielich KORZENIA) następnie zrobiłem loran i niższe loran wszytskie warstwy. Problem w tym, że nie dostałem plugawego kielicha tylko plugawy kielich korzenia no i właśnie nie wiem co za bardzo zrobić. Jak mam zdobyć normalny plugawy kielich, żeby ruszyć dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Z tego co pamiętam to za pokonanie Bestii Puszczającej Krew dostajesz ten kielich. Miałeś już tego bossa? Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 To jest ta co wygląda jak bestia ze starego yahram? wyczyściłem wsyztskie lochy co wypisałem i dziwi mnie, że dostałem tylko kielich korzenia bo zawsze dostawałem obie wresje. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 39.47 min Jak nie dostałeś tz, że coś pozmieniali po patchu, jest jakiś bug itd. Leć dalej z lochami, zobacz u posłańców w którymś lochu, Nie wiem czym może to być spowodowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) No właśnie nie wiem ale zrobie ten kielich jeszcze raz chodź dla mnie to strata czasu bo juz mam ponad 180 lvl a tam sa cztery warstwy. No ja nigdy na posłanców w lochach nie trafiłem;p może w jakąś inną gre gram haha Szybkie pytanie jeszcze. usunąłem kielich i czy muszę jeszcze raz robić rytuał czy po glifie mogę się dostać? Edytowane 12 Grudnia 2015 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Kielich korzenia splugawiony dostajesz za ubicie drugiego bossa w splugawionym kelichu pthmerów a zwykły splugawiony dostajesz za zabicie ostatniego bossa z 4 wartswy nizszego kielicha pthmerów. Wiec w sumie nierealne jest zebys go dostał bo dostajesz go w splugawionym kielichu. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Teraz powtarzam nizszy kielich phutemerów i to jest ten gdzie jest rom i robiłem go, w sumie już jestem przy tym pająku to dojde do ostatniego bossa jeszcze raz i zobaczymy. No właśnie dla mnie też to dziwne ale dostałem dokładnia "przęklęty i splugawiony kielich korzenia". jak teraz nie dostanę tego co trzeba to kończe przygodę z kielichami bo jakby nie patrzeć są trochę nużące. teraz po glifie jadę i mam nadzieję, że tam też jest możliwe zdobywanie kielichów. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No to faktycznie dziwna sytuacja. Czy ja wiem czy takie nużące, zagrasz w splugawionym labiiryncie to raz dwa sie roztrzezwisz Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Jeszcze raz wszystkie warstwy przeszedłem i jedyne co dostałem to krwawy klejnot (4). Co za cyrk.. Macie jakieś pomysły? Może po jakimś patchu trzeba go gdzieś w grze zdobyć? Ponoć coś tam zmieniali, pokasowali kielichy niektórym itp. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 A moze spróbuj przejsc ten splugawiony korzenia Moze na koniec dostaniesz kielich który dostałbys za przejscie zwyklego splugawionego Jest sporo łatwiejszy niz zwykły splugawiony, choc ostatni boss jaksłabo stunujesz moze napsuc krwi Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Ja robobilem po patchu i dlc nowa postac - cale lochy, wszystko bylo. Tylko piszcie tez po angielsku te nazwy, bo tak to sie pierdzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Gdyby nie to, że szkoda tych materiałów to bym nawet spróbował no ja mam postać już od dawien dawna tą samą, ale czy to ma wpływ? człowiek chce sobie na legalu dojść do królowej, pokonać amygadle a tu jakieś bugi. Patrząc w necie nie znalazłem takiego problemu. Niestety nie grałem w angielską wersje i nie wiem jakie tam są nazwy tych kielichów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Lol, ten wątek żyje. Myślałem, że nikt już nie gra w tego kupsztala xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Czyli jakiego kielicha nie masz? Tego z psem? Czy z krolowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 tego z psem i amygdalą. Wyczyściłem cały niższy kielich phutemorów(tam powinien być na czwartej warstwie). Nie mam pojęcia czemu po ostatnim bossie mi nie wypadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Moze go masz, bo pisales, ze grasz ta sama postacia i juz go kiedys robiles tak? Wtedy wystarczy go zrobic z materialow. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Wtedy nie dostałby kielicha korzenia za ubicie bestii w 4 warstwie nizszego pthmeru Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Moze ma ten kielich juz tylko mu nie pokazalo. Albo niech jeszcze raz zrobi ten kielich. Moge pomoc nawet teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) tak ale nigdy wcześniej nie robiłem kielichów. Patrzyłem w skrytce i czy jest do kupienia w snie tropiciela i nie ma. Kielich nizszego phutemeru zrobiłem dzisiaj jeszcze raz i nic nie dostałem oprócz klejnotu do broni. Tak zapomniałem dodać, że dostałem ten plugawy kielich ale tylko w wersji gdzie poziomy same się losują a tego normalnego jak nie było tak nie ma. EDIT: Uruchomiłem ten kielich korzenia i zaraz sprawdzę pierwszego bossa. W tych korzeniowych bossowie się zmieniają z tego co pamiętam? Edytowane 12 Grudnia 2015 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Tam gdzie pies sie nie zmieniaja. Tylko w root, ale z psem nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi