wet_willy 2 166 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Ok z Patchem 1.09 zmieniono ceny Chunkow z 30 do 20 Insight oraz dodano mozliwosc zakupienia Blood Rock za 60 Insight o_O Dodano tez jakies drobne zmiany w zuzyciu Staminy Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Te drobne zmiany ze stamina to jakie? Dopiero wrocilem i jeszcze nie ogarnialem. W sumie farmie zawsze kamienie z minusowa stamina ktorego nic sie nie odczuwa, testowalem to jakis tydzien temu. Mam nadzieje, ze nie to zmieniaja Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 Przestałeś blokować Jeroma? Odpowiedziałem raf1ki. Nie wiem i nie chcę wiedzieć co napisał Jerome. Widocznie ludziom ciężko zrozumieć mój sarkazm ale miło, że są chętni do pomocy Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 21 grudnia 2015 Opublikowano 21 grudnia 2015 (edytowane) Liaam, Dark Phantom lvl120 pvp Jeszcze do potrenowania, bo inne pukawki po 1400h z Evelinka. Ale jest bardzo dobrze. Saif super. Bardzo mocny i podstepny - blyskawiczne podjechanie r1, ciekawe combo z kombinacja l1, r2 w zwyklej wersji bardzo podstepne, bo zaboli, ale pierw zaskoczy i siegnie - bardzo szybkie. Bardzo szybkie uderzenie w biegu, wiec jak ktos ucieka to jak nie jest daleko i siegamy go gdy sie stara leczyc to padnie bardzo szybko. Zdjec ze statsami nie dawalem, ale Ludwig Riffle oraz Piercing Riefle, a takze w rezerwie Hunter's Pistol - wszystkie na +10 z kamykami +31,5% do BT. Wiele to nie dalo, bo w BT nie poszedl nawet punkcik, ale zawsze cos, wiec imo musi byc Piekna i bardzo dobra bron. No i podobna do Large Sword of Searching jesli jest rozlozona Emotikon smile takze +10 to za(pipi)istosci. 5 zdjec - 3 z postacia i 2 ze statsami. EDIT: Prezentacja Juz kocham ta bron. Za wyglad i za styl Edytowane 21 grudnia 2015 przez Jerome Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Nie widać zdjęć, a zobaczyłbym te staty postaci Nieźle się ten Saif prezentuje Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 O lol nie wyskoczyles z ukrycia tylko walczyles jak człowiek brawo powtarzaj częściej. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 22 grudnia 2015 Opublikowano 22 grudnia 2015 Ta postac zrobiona właśnie typowo pod fight cluby Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Tak umierają legendy https://youtu.be/935ZRS6uKOg 3 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Normalnie zacząłbym się smiać i ogólnie bym to zapropsował ale Jerome ty razem nie wyskoczył zza krzaka/nie opuscił pustki/nie wyszedł z mroku, tylko starał się powalczyć trochę inaczej niż tak jak dotychczas prezentował to na swoich filmikach. Ja sam ostatnio się przełamałem do PvP. Nie wiem czy są jakies niepisane reguły ale jak invejduje swiaty ludzi czekających na przeciwników przy lampach to w większosci przypadków są to pojedynki bez używania flaszek. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Ja tam się nie śmieje, bo wczoraj 4h serwer ssał pałkę jak nigdy. Lagi non stop o czym pisałem w wiadomościach wczoraj z innym Polakiem qakol i tez dostawałem sam co chwile wiadomości. Ratio spadło do 50% czyli komu mniej przerywało ten wygrywał. Loteria. Odechciewało się grać, ale gratulowalem tym wszystkim ludziom pisząc gg. Bo każdy mógł wczoraj wygrać. Ogólnie serwer chodzi dobrze także takie cuda nie powinny się powtórzyć, wiec zapraszam do Mergo EDIT: nawet na filmiku bije powietrze tak jak pisali lepiej trzeba było skończyć grać chociaż loteryjny dreg to tez dreg Aha i żeby nikt nie myślał, ze bede machał na powitanie. Tylko wczoraj był dzień dobroci, bo myslalem ze przez te lagi albo kogoś zabije naprawdę albo zacznę machać. wybralem to drugie Edytowane 23 grudnia 2015 przez Jerome 1 9 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ja pierdolę, zaorany jak trzeba a i tak się będzie tłumaczył. Bo serwer, bo lagi, bo on ma honor i w powietrze tnie. Tragedia. 2 Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AiMVGRaEWVI + świetny opis pod filmikiem XD 1 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Server wczoraj lezal i kazdy mial lagi. Nie tlumacze sie, bo porazki po lagach mi wisza i wtedy wygrana to loteria. No swietny. Tylko, ze gosc raz wygral, a tak caly czas w dupe - tez mam filmiki jak go leje. Karva 90% community pvp mnie nie znosi, modli sie o moja porazke, a gosc w filmiku 3 like i 6 unlike - takze bez kompromitacji Plamek. Moje ratio to jakies 95% takze porazki sie zdarzyc moga, nic wielkiego. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 This video showcases my Professional Class "Skill Build", one of my 6 builds that I'm working on finishing. My adversary in this video is a self proclaimed Bloodborne & Souls legend. In reality he's just a dirty fighter who waits for you to bow before trying to 1 or 2 shot you with Bone Marrow Ash. He also resorts to ambushing players from behind rather than engaging in an honorable duel from the start. He's childish in defeat, so instead of a "GG", he will resort to trolling hatemail along with the most bullshit excuses as to why he lost. I also have a video of me schooling him on how to really use a Bloodtinge build with my 1 and only female hunter. Hopefully, this vid will be enjoyed by someone who's met this troll in PvP. :pawel: Hey noob u killed my girfriend. 3 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Porazka boli gdy sie praktycznie nie przegrywa. Gosc mial lepiej, bo ja mialem o 30% mniej hp jako invader. Ogolnie nawet fajna walka. Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 I zabił twoją wyimaginowaną dziewczynę ze świata mrocznego bloodborne? XD 2 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Zalaczylem streama, dzis znowu wielkie lagi. Kto byl ten widzial. Cytuj
Plamek 273 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Padło pytanie o wyimaginowaną dziewczyne. Przecież tak sie (pipi)a dzieci w podstawówce tłumaczą xD Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Jerome ale chyba pomscisz swoją kobiete, nie zostawisz tak tego? Jak w memento. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Kolejne przygody legendy https://youtu.be/GsW6Sgf119M 2 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Znowu jego kobita grała? Może kobita leveluje mu postać, przechodzi lochy a w wolnych chwilach boostuje sajmona. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Jerome widzę nic się nie zmienił, kompromitacja za kompromitacją. Jak przegrywa to płacze jak pizda i zwala na wszystko tylko nie na siebie Bahaha, how did I know it was going to be Raitoh? I have some hilarious message exchanges with this dude after beating his ass so many times. Then I caught him on stream once and whupped him with an arcane build, and a few people actually recognized him. Turns out he's an old Demons Souls PvP vet from Japan with a major chip on his shoulder. Wish I had highlighted the fight in retrospect, but the guys that were there with some history with him were pretty amused by the whole affair. XDD That guy is a dick, he sends me wee whiny messages every time I kill him and he always has some excuse why he lost haha. He went on at me about being 3rd in the vileblood register but all he does is spawn-kill, guy is a joke. In about 40+ encounters with him he has got me 4 times, first time he bone marrow ashed me when I bowed, other 3 were spawn-kills. He has been camping that spot, transform attacking people since release, never any other build haha! No ale legenda. Haha...This fucking guy! Master of cheese, spam and salt. Basically, a really, really unhealthy sandwich filling. Raitoh81/DeathStalkerRai the legend never dies. No bloodtap, heal like a madman, surprise attack, hate mails when he loses, bone marrow ash Evelyn during the gesture and more... I love killing him fighting honorably. When I fight him with the bloodtinge build-here comes the cheese- I almost always win. https://m.reddit.com/r/bloodborne/comments/3lx644/how_to_get_revenge_in_pvp_bloodborne/?ref=readnext_2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi