YETI 10 997 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Wioska rybacka i zejście do studni po broń, do czasu włączenia się do walki drugiego przeciwnika jest luz, a później... ktoś tam w FS nieco przesadził. Ale przecież drugi przeciwnik dołącza się dopiero gdy praktycznie celowo pod niego podejdziesz i go zaggrujesz, obu przeciwników możesz kolejno skasować 1vs1. Nie ma tam żadnej przesady, prędzej prztyczek od From "lol, trzeba było się rozejrzeć przed walką, a nie latasz wkoło kolumny". Nawet nie wiedziałem, to spróbuje go odciągnąć. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 To co napisał Qjon to gówna prawda. Po ściągnięciu pierwszemu połowy życia drugi spada z sufitu. Jak pierwszego odciagniesz to masz większe szanse. Albo jak jesteś gamoniem to walnij go Shaman Bone Blade i po sprawie. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 sam z siebie nie spada, więc jak pierwszego odciągniesz jak najdalej, to po zjechaniu mu połowy paska, będzie szedł w kierunku wiszącego i można go okładać za friko Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 No o to chodziło. Jak nie jesteś przelewelowany po całości to dojdzie i spadnie drugi. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Powrot po tygodniu grypy. Jeszcze nie czuje sie w 100% dobrze, ale bilans jak narazie bez porazki. Instynkt EdgeLorda zawsze dziala Tutaj chcial mnie powitac, tylko nie w ta strone machal 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 na tym etapie jeszcze nie, graj dalej jak zamierzasz grać broniami pod strength, to nie będziesz żałował, ewentualnie kup sobie hunter's axe i ulepsz na +10 - skaluje się ze strength na B, a poza tym ma dobry rally potential (odzysk hp po trafieniu od przeciwnika) brzmi niezle:) w ogole miedzy tymi broniami w tej grze sa duze roznice? tzn nie chcialbym kupic hunter's axe, zuzyc wszystkie ulepszenia i potem od razu znalezc cos lepszego i nie moc ulepszyc Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Po pierwsze kazda bron jest dobra i to od Ciebie zalezy ktora Ci sie spodoba i z ktorej bedziesz wyciskal to co sie da, oczywiscie kazda ma troche inne scalowania, ale sporo lapie sie podobnie pod statsy, wiec jak nie robisz buildu pod pvp to sie nie martw. Co do kamieni to powiem Ci, ze przy praktycznie 100% znajomosci map mozesz znalezc tyle kamieni (nie licze kielichow) ze starczy Ci na 2 bronie +10 i 2 bronie +9. Liczac kielichy to 3 blood rocki mozesz znalexc (ISZ, Ihyll, Loran) plus randomowo z bossow - mi na przyklad wypadl jako pomocnikowi tam gdy gralem z kumplem. Chunkow tez tam sporo. Edytowane 5 lutego 2016 przez Jerome 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Są spore różnice. Zawsze możesz rozpocząć grę dodatkowymi postaciami, najlepiej poeksperymentować. Kiedyś była spora zagwozdka którą broń na plus 10 a od niedawna można blood chunki i blood rocka kupić w sklepie za insighty więc luz Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Z dostępnych na początku broni pod Str masz: Cleavera Saw Speara Hunters Axe Drivera Koło Ludwig i Pazury działają lepiej pod Quality w mniejszym lub większym stopniu Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) na tym etapie jeszcze nie, graj dalej jak zamierzasz grać broniami pod strength, to nie będziesz żałował, ewentualnie kup sobie hunter's axe i ulepsz na +10 - skaluje się ze strength na B, a poza tym ma dobry rally potential (odzysk hp po trafieniu od przeciwnika) brzmi niezle:) w ogole miedzy tymi broniami w tej grze sa duze roznice? tzn nie chcialbym kupic hunter's axe, zuzyc wszystkie ulepszenia i potem od razu znalezc cos lepszego i nie moc ulepszyc Są spore różnice w - damage - scalowanie ze statystykami - zasięg - dps - wind-up ataków - szybkość transformowanych ataków co ma wpływ na jakość działania beast blood pellets - jakie gemy można wsadzić do bazowej wersji broni - czy jest splitowany damage, czy nie, co wpływa m. in. na to czy można używać bolt paper / fire paper - poise damage Edytowane 5 lutego 2016 przez mate5 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Myslalem, ze mu chodzilo o roznice pod level, ale ladnie wytlumaczyliscie Jeszcze dwa filmiki na oslode pomiedzy rozmowa. Pierwsza sekunda i zobaczcie ten horrorowy blysk Czarny dzwoneczek ohhh Za ostro? Nie dla Cursed Clanu Edytowane 5 lutego 2016 przez Jerome 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 To grała jego dziewczyna, czyli ShadowDefender. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Mozecie byc hunterem. Mozecie byc bestia z naladowanym beasthood jak ten wyzej, ale po zderzeniu z demonem nie zostanie z was nic Jak zginal? Mozliwe, ze zobaczyl twarz Marezy 1 Cytuj
Kogut 308 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Żerom twoje filmiki są (pipi)owe jak sanki latem, no kuwa po prostu umrzyj. 3 Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 PMki nie klamia, wielu ludzi uwielbia je i z tego sie ciesze. 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Czlowieku zniknij z tego tematu, za kazdym razem jak mam nieprzeczytane posty tutaj, mam nadzieje na jakas wymiane doswiadczen wpadam na te Twoje nedzne filmiki. Nikomu, nikomu nimi nie imponujesz. Kminisz? 1 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) skonczylem jakie to bylo dobre mam jedno pytanie dlaczego w hunter's dream sa nagrobki pozwalajace zobaczyc smierc innych graczy? jak tam zginac? Edytowane 6 lutego 2016 przez Qvstra Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Np. trzymając Chikage w wersji 2h. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) skonczylem jakie to bylo dobre mam jedno pytanie dlaczego w hunter's dream sa nagrobki pozwalajace zobaczyc smierc innych graczy? jak tam zginac? Transformowane chikage, albo gdy się co-opuje w hunter's dream i będziecie we wrogich covenantach to można walczyć ze sobą. Zostałem przyzwany w Nightmare Frontier, pomyślałem że wypróbuję na Amygdali jedną broń z DLC i skończyło się tak (Nobody, nie zaglądaj jeśli DLC nie ograłeś jeszcze ): Domyśla się ktoś, czy to jak Amy była zglitchowana wynika po prostu z błedów w online, czy może jednak z użycia gatling guna? Bo czasem, jak widać na filmiku, wyłączały się bossowi animacje i AI. Edytowane 6 lutego 2016 przez mate5 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 To miej nadzieje dalej. Jakos nie widze bys zaczynal konwersacje dzis, wczoraj czy wczesniej, wiec japsko. I nie pierd.l glupot. Moge wrzucac co mi sie podoba, a ty nie musisz tego ogladac. Takze twoje zdanie nikogo. Ale jesteś przykrym człowiekiem. Piszesz, że mnóstwo ludzi uwielbia twoje filmiki i pmki nie klamia. Mnostwo? Ogladalnosc Ci sie zamyka w 30. To znaczy, ze nikogo one nie obchodza. Wrzucasz screeny z rozmowy, gdzie ktos zarzuca Ci (majac absolutna racje), ze jestes idiota i oszukujesz a Ty sie z tego cieszysz. 3 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 skonczylem jakie to bylo dobre mam jedno pytanie dlaczego w hunter's dream sa nagrobki pozwalajace zobaczyc smierc innych graczy? jak tam zginac? Np. trzymając Chikage w wersji 2h. Albo Bloodletterem sobie zapodasz frenzy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lutego 2016 Bardzo niesympatyczny jezyk w strone innych userow Jerome, 16 dni urlopu. Prosze sie zachowywac moi mili. 12 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Wiem że spam i z góry sobie daje ostrzeżenie Bansai GOOD JOB!!! Jerome Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi