golab 1 670 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 laurence na ng++, ja jebie, co to za cwel jest na dzisiaj starczy Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 No jest z niego kawał (pipi)a xD Na druga faze polecam Beast Cuttera jak przypadkiem masz pod niego build. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Z dostępnych na początku broni pod Str masz: Cleavera Saw Speara Hunters Axe Drivera Koło Ludwig i Pazury działają lepiej pod Quality w mniejszym lub większym stopniu Super lista, aczkolwiek..... Spear jest quality z przewagą skill Cleaver też quality ale z przewagą str. Ludwig jest bardziej pod str od tego... Koło nie jest dostępne na początku Kirkhamer jest bardziej pod str niz wszystko powyższe Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 No trochę autyzm był w tym poście. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Czy to ja ssę, czy beast claw jest całkiem chu.jowe w pvp? Używam z beast embrace, ale i tak nie ma porównania do saifa, BoM czy Whirling Saw. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Czy to ja ssę, czy beast claw jest całkiem chu.jowe w pvp? Używam z beast embrace, ale i tak nie ma porównania do saifa, BoM czy Whirling Saw. W BB raczej kazda bron jest dobra do PvP pod warunkiem ze ją znakomicie znasz i wiesz czego sie spodziewac po broni swojego oponenta. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Jest tu taki jeden co zna na wszys... Oh wait @mate5 ja gram z Beast Embrace i pazurami trzeba dobrze latać za przeciwnikiem i w odpowiednim momencie używać Beast Roar zarówno w ataku i w obronie. Jedna z trudniejszych broni. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 (edytowane) No gorzej sobie radzę tą bronią, ale nie ma to jak wparować do research hall w trybie bestii, jak się jeszcze jest w oddali zawyć żeby usłyszeli, a potem rozjechać dwóch typów, jeden po drugim. Wygrał z was ktoś przeciwko trzem jakąś walkę? Mnie się tylko raz udało i to jeszcze z pomocą mobka, więc nie ma się czym chwalić. Edytowane 6 lutego 2016 przez mate5 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 chyba troche za bardzo dopakowalem postac. doszedlem do forbideden woods. mam chyba 40 poziom, saw cleaver +5 i wchodze we wszystko jak w maslo. blood starved beast za 1 razem, wiedzma za 1 razem, djura na wiezy bez problemu, wrocilem teraz do amelii i zalatwilem ja w jakies 20 sekund. gra sie zrobila dosc latwa, ale moze to po prostu wciaz poczatek. bo pierwsze 2, 3 godziny gry to ku.rwowalem niemilosiernie. Cytuj
Qjon 276 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Po prostu nauczyłeś się grać Dodatkowo większość ludzi wbija na Amelię przed zrobieniem Hemwick i wiedźmy, a ta lokacja daje dostęp do kilku twin blood stone shardów, przez co nie tylko ma się silniejszą postać, ale (a może przede wszystkim) silniejszą broń, dlatego przestaje sprawiać problemy w porównaniu do pójścia na nią na levelu 25-30 z +3 Saw cleaverem. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) A ile masz wglądu? Np. wiedźma jest pryszcz jak się ma go mało, a w ogóle faceroll jak wejdziesz tam z 0 wglądu, nie wezwie sługosów. Edytowane 7 lutego 2016 przez sakiu Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 olszesky, z kidnapperami się pobij może, hyhy Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 jeden mnie dopadl, niezly wpie.rdul dostalem. plakac mi sie chce, ze nigdy nie kupilem demon's souls i dark soulsow zadnych. bloodborne mnie wkrecil jak malo co. dobrze, ze ps3 nie sprzedalem. skoncze BB to przede mna jeszcze 3 gry + jeszcze 1 w tym roku. doskonale. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 plakac mi sie chce, ze nigdy nie kupilem demon's souls i dark soulsow zadnych. bloodborne mnie wkrecil jak malo co. dobrze, ze ps3 nie sprzedalem. skoncze BB to przede mna jeszcze 3 gry + jeszcze 1 w tym roku. doskonale. Ja dokładnie to samo. Gram już trochę również w Demonsy, na razie byłem raz zmierzyć się z Phalanxem to mnie dojechał Aktualnie skupiam się w BB nad zrobieniem NG + oraz trochę drugą postacią pod Czikago i Ewelinkę. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Ziomkowi nagadalem o grze a on nie ogar w ogole w serii Souls. W sumie sam wielki nie jestem. Jedynie zaliczona dwojka. Ale wpadam do niego bo podjarany BB. No i huy. Okazalo sie ze to za(pipi)ista kanapowa giera. Lepsza niz w singlu. Nie spodziewalem sie ale dobry patent. Ja gram, gine i zamiana plus ustawka na zetony czy dasz rade odzyskac utracone krwinki. Sam bym znowu kupil PS4 bo to byla jedyna godna szpila. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 wczoraj mialem fajna akcje. latalem po forbidden woods. wrocilem do mlyna, otworzylem go sobie z drugiej strony. w srodku stal gosc w helmie (jak ten z monty pythona). rozmowa sie nie kleila wiec chcialem go zbic. okazal sie byc mega trudny do pokonania. raz zostal mu centymetr zycia, ale zrobil mi wyrywanie flakow (kontre). w koncu chcialem sprawdzic czy moge przed nim uciec i wskoczyl za mna do windy i zdechl. cieszylem sie jak glupi, ale wtedy mialem zanik pradu. serce mi drzalo jak odpalalem gre, ale okazalo sie, ze stoje na dole a obok jego trup. ochoczo pobieglem do hunters dream, a tam przy latarni czekal na mnie lowca. je.bany co chwile wielka rybe wzywal, ale po kilku probach go zatluklem. mialem tak spocone lapy, ze musialem sobie przerwe zrobic. gra miazdzy. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 To trochę zwaliłeś z zabijaniem Valtra. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 ups co dokladnie? jakies itemy czy co? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 lutego 2016 Opublikowano 9 lutego 2016 czyli cos na new game + juz mam 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 moja passa bossow za 1 razem przerwana. pogromca okazal sie ten krol na snieznym zamku. spamuje te swoje czary i mam straszny problem zeby do niego w ogole podejsc. raz udalo sie pare razy mu zasadzic kontre, ale potem w ostatniej fazie mnie dopadl. i tak kilka prob. musze odsapnac. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 W końcu zebrałem się w sobie i przelazłem Laurenca i Kosa na new game+, Laurence o dziwo padł za 2 razem, ale Kos o dziwo zamordował mnie z 6 razy... Teraz dochodzę do wniosku, że za długo grałem tą postacią bo każdy build mogę nią robić... może zacznę od nowa i zrobię postać pod jakiś cosplay Doll albo Lady Maria... w sumie zacząłem od nowa i w chwilę moment wyczyściłem wszystko do księdza rydzyka... ale z drugiej strony jak sobie przypomnę farmienie składników do upgradu broni, albo tych gemów... no i kielichy ;p ehhh sama przyjemność, od konsoli nie odejdę znowu na setki godzin. Cytuj
patryk.konieczny.167 0 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Dostałem zaproszenie do zamku ,poszedłem na to skrzyżowanie i przyjechał powóz ale zaatakował mnie ten duży koleś i przez przypadek uderzyłem w powóz po czym powóz zniknął...mogę się się tam jeszcze jakoś dostać? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 czy po zakonczeniu od razu zaczyna sie new game +? czy bede mial okazje jeszcze zrobic dungeony itd? bo rozumiem, ze jak pojde tam od razu po rozpoczeciu ng+ to poziom trudnosci automatycznie jest wyzszy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi