Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dostałem zaproszenie do zamku ,poszedłem na to skrzyżowanie i przyjechał powóz ale zaatakował mnie ten duży koleś i przez przypadek uderzyłem w powóz po czym powóz zniknął...mogę się się tam jeszcze jakoś dostać?

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Wejdź jeszcze raz do lokacji. Miałem tak samo.
Opublikowano

W tej lokacji jest dwóch albo trzech Rozich i najlepiej się ich pozbyć od razu.

Albo przynajmniej tego co jest najbardziej na środku.

Sytuacja analogiczna jak z Żeromem. Żerom dostał bana i zniknęły jego 2 alterkonta.

Opublikowano (edytowane)

Wlasnie platyna wpadla w Bloodbornie moge poluzowac bo az mnie ta gra skorbila takze przez opinie kolegow to co bedzie platyna czy nie jak bedziesz gral sam XD

Dziekuje Ukyo za zje.banie mnie bym przeszedl wszystko sam nie biorac zadnej pomocy. Teraz satysfakcja naprawde jest.

Problemy uswiadczylem przy Amygdali w lochach na pol pasku zycia (a kto nie? XD) i przy Pthumerian Descendant w ostatnim lochu przez to ze mnie doprowadzila do szalu kamera wchodzaca w sciany i kolumny plus jego ciosy (boomerang!) przechodzace przez kolumny. Rozwiazanien bylo zrobic lock out'a z bossa tak samo jak przy innych bossach jak Amygdalia.

Za to przy ognistym piesku zadnych problemow nie bylo.

Dodatek tez juz skonczony na 100% Ludwig to byl szal cial z chwilowa zalamka XD

Pozostaje teraz poluzowac przy innych spokojniejszych gierkach az do Dark Souls 3.

Czekam na theme'a :))

Edytowane przez Zetta
Opublikowano

jestem na koncu gry

hunter's dream w ogniu i mam isc do gehrmana. wiem, ze koncowka bo zajrzalem specjalnie w spis tresci solucji.

czy jak na tym etapie kupie dodatek bo bede mogl sobie go przejsc zanim skoncze gre? czy dopiero na new game + ?

Opublikowano

Możesz zagrać w dlc dopóki go nie zabijesz bo wtedy od razu masz NG+ mozesz zawsze save na pendrive wrzucić przed bossem i potem wrócić.

Opublikowano

zrób tak jak pisze bluber, zgraj sejwa przed ostatnią walką na pendrive albo wyślij do chmury -> skończ grę a później zacznij dodatek. no chyba że chcesz mieć hardcore na ng+ w dodatku

ja dzisiaj skończyłem dodatek. ludwiga to już z zamkniętymi oczami mógłbym pokonać xD

Gość mate5
Opublikowano

dzięks

troche dylemat mam. skonczyc gre czy kupic dodatek;)

Skończyć i dodatek ograć na ng plus? Na ng trochę zbyt łatwo się pierwszego bossa w dlc staggeruje.

Opublikowano (edytowane)

olalem dlc, skonczylem gre. wczesniej przyznam, ze sprawdzilem co trzeba zrobic zeby dostac "pelne" zakonczenie. sam pewnie bym na to nie wpadl;)

teraz dylemat - kupic goty i zaliczyc new game+ czy dark souls 2;)

swoja droga

zarowno dziadek jak i diablo na koniec dosc prosci. podczas walki z krolem na zamku gryzlem pada, a ci dwaj padli dosc gladko.

Edytowane przez Ölschmitz
Opublikowano (edytowane)

Witam

Zaliczyłem trzy pierwsze labirynty czyli: Pthumeryjski Labirynt, Środkowy Pthumeryjski Labirynt, i Niższy Pthumeryjski Labirynt. Niestety po zabiciu 4 bossa nie wypadł Splugawiony Kielich. To jakiś błąd grze czy może robię coś źle?

Edytowane przez misinima
Opublikowano (edytowane)

Z Old Hunters jest tak, że jakbyś przeszedł z płonącym domem w śnie tropiciela to ominęły by cię dodatkowe kwestie związane z zabiciem dwóch bossów (wypowiadane przez lalkę), niby nic, ale... :P

Z drugiej strony Laurence na new game+ może sprawić problemów jak wcześniej go nie biłeś.

Edytowane przez sakiu
Opublikowano

Jak można olać The Old Hunters?

Olszmyc ja ci dobrze radzę!

w sensie chcialem skonczyc gre skoro juz bylem na koncu:P old hunters kupione dzisiaj wiec luzna guma!

A, to zwracam honor :cool:

Opublikowano

Witam

Zaliczyłem trzy pierwsze labirynty czyli: Pthumeryjski Labirynt, Środkowy Pthumeryjski Labirynt, i Niższy Pthumeryjski Labirynt. Niestety po zabiciu 4 bossa nie wypadł Splugawiony Kielich. To jakiś błąd grze czy może robię coś źle?

Lorany trzeba też zrobić

Opublikowano (edytowane)

Zrobiłem tylko jeden labirynt a dokładnie Chorego Loran co by zebrać materiały. Czyli zrobić jeszcze labirynt Niskiego Loran i od nowa Niski Pthumeru?

Jeśli ukończyłem dany labirynt i później go usunąłem, to gra pamięta, że go zaliczyłem?

Edytowane przez misinima
Opublikowano

Ten Splugawiony Kielich który ma wypaść z bestii ma inną nazwę po polsku, dlatego może być mylący. Błąd w tłumaczeniu. Też miałem z tym zagwozdkę.