Opublikowano 14 marca 20169 l To jest jedna z osob ktore sa z community Soulsow i BB. Moj dobry znajomy, ogromny milosnik serii ktory idealnie pod ta role pasuje. Przeciez z forumka tez bedzie kilka osob nobody, uzywa 3 viscerali czyli lacznie 62% przy dokladnym wyliczeniu, normalne. Tylko zauwaz, ze gemy do arcane oslabiaja skilla na ktorym bazuja krytykale, takze jeszcze gozej Ornit przeciez ja juz w prologu sie pojawilem Edytowane 14 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 14 marca 20169 l To jest jedna z osob ktore sa z community Soulsow i BB. Moj dobry znajomy, ogromny milosnik serii ktory idealnie pod ta role pasuje. Przeciez z forumka tez bedzie kilka osob nobody, uzywa 3 viscerali czyli lacznie 62% przy dokladnym wyliczeniu, normalne. Tylko zauwaz, ze gemy do arcane oslabiaja skilla na ktorym bazuja krytykale, takze jeszcze gozej Ornit przeciez ja juz w prologu sie pojawilem No fajnych masz tych dobrych kolegów. To jest członek Kanto Cursed Rengo Klałnu?
Opublikowano 14 marca 20169 l Zawsze moze byc Masorz, zauwaz, ze klaln zniknal nad avatarem. Narodzil sie nowy stary Jerome. Zaczynam pisac normalnie, nie prowokowac, nie wysmiewac.
Opublikowano 14 marca 20169 l To jest jedna z osob ktore sa z community Soulsow i BB. Moj dobry znajomy, ogromny milosnik serii ktory idealnie pod ta role pasuje. Przeciez z forumka tez bedzie kilka osob nobody, uzywa 3 viscerali czyli lacznie 62% przy dokladnym wyliczeniu, normalne. Tylko zauwaz, ze gemy do arcane oslabiaja skilla na ktorym bazuja krytykale, takze jeszcze gozej Ornit przeciez ja juz w prologu sie pojawilem No fajnych masz tych dobrych kolegów. To jest członek Kanto Cursed Rengo Klałnu? Chcialbym zobaczyc mine normalnej dziewczyny wchodzacej do tego pokoju.
Opublikowano 14 marca 20169 l Zetta on ma bardzo normalna zone jesli wiesz o czym mowie A czlowiek z niego zloty. Ze swieca takich szukac Edytowane 14 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 14 marca 20169 l Obadajcie film Tomka Gopa. Epicka końcówka. Mnie siegnal piorunek i padlem na strzala, ale co tam sie pozniej dzialo NG+2 Edytowane 14 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 15 marca 20169 l No taka sobie maszerka. Zero czucia zasiegu kirkhamera i obcykania atakow bossa. Sierota ledwo co zycia bierze, wow. "Epickosc" koncowki polega na przyjmowaniu wszystkiego na twarz ? Zetta on ma bardzo normalna zone jesli wiesz o czym mowie A czlowiek z niego zloty. Ze swieca takich szukac Ale ze jak ? Obciagacie sobie w trojkacie z marcinem onizuka ?
Opublikowano 15 marca 20169 l True, już mnie Tomasz Gop za to opieprzył dziś. Poprawie po pracy na Polskie znaki. Także patch ze znakami około 16 00 czasu PL Wyslales to opowiadanie do TG i jedyne ze cie opieprzyl byl brak polskich znakow? To ja juz chyba wiem jaki jest poziom LotF a nie zagralem ani minuty.
Opublikowano 15 marca 20169 l Na jednym streamie z Deamon's Souls u Tomka Gopa ktoś wspomniał o Jerome. Tomek nazwał go wariatem. To chyba wiele wyjaśnia.
Opublikowano 15 marca 20169 l Na jednym streamie z Deamon's Souls u Tomka Gopa ktoś wspomniał o Jerome. Tomek nazwał go wariatem. To chyba wiele wyjaśnia. I po co pierdzielisz? Wariat, a pozytywny wariat to dwie rożne rzeczy. Akurat z Tomkiem się lubimy, gramy razem i piszemy. Nic mu nie wysyłałem, wstawiłem do grupy w ktorej jest. Ośmieszacie się dalej z tym bólem tyłka
Opublikowano 15 marca 20169 l od razu sie przypominam sytuacja, jak jerom sie powolywal na swoich kumpli adminow, a potem admini an forum pe temu oficjalnie zaprzeczyli. Chlopak dryfuje w jakims swiecie fantazji, moze to choroba atencyjna?
Opublikowano 15 marca 20169 l I po co pierdzielisz? Nie prowokuj, nie obrażaj. Dajesz tylko pożywkę hejterom. Edytowane 15 marca 20169 l przez Gość
Opublikowano 15 marca 20169 l Z Tomkiem znam się kupę czasu internetowo. Chcecie wiedzieć to go zapytajcie bezpośrednio co o mnie sadzi. Tylko ze zdziwienia żebyście nie padli uprzedzam. Pmki były do rayosa który gra od niedawna, wiec mógł nie wiedzieć o rankingu, ale kanabis to już lol. Pajgi masz racje, odpuszczam, bo chłopaki same się ośmieszają wymyślając bzdury. EOT
Opublikowano 15 marca 20169 l No ja mysle, ze to on by padl jakbysmy mu pokazali twoje posty na tym forum. No a potem zapytamy co o tobie sadzi. "Wymyslajac bzdury"? Sam zaczales.
Opublikowano 15 marca 20169 l On ma dystans i sam często troluje jeśli już tak Cie to interesuje. Nie ja zacząłem, cofnij sobie stronę.
Opublikowano 15 marca 20169 l Nie no ja już wole czytać to opowiadanie niż monolog o najlepszym graczu na świecie. Jedno i drugie kara, ale kurde...