Opublikowano 15 marca 20169 l No ja mysle, ze to on by padl jakbysmy mu pokazali twoje posty na tym forum. No a potem zapytamy co o tobie sadzi. Dobry pomysł, potem mu przekleję jakieś potworki od żuloma.
Opublikowano 15 marca 20169 l Co prawda udało mi się cztery razy pokonać Jerome'a, ale zawsze dzięki temu, że oszukiwałem. Jest zbyt dobry.
Opublikowano 15 marca 20169 l Dwa razy było tak, że zasadziłem ci kosę na respie i dwa razy jak odpalałeś taunta. Pytałeś mnie o mój PSN na PW: ComaPL.
Opublikowano 15 marca 20169 l Jaki ból dupy, że Jerome jest mistrzem soulsów, gra sobie z Gopem i wydaje więcej tygodniowo na ciuchy niż wy zarabiacie przez miesiąc. Typowe przegrywy polskie. Ciekawe jaki będzie huk waszym pękających doop jak przy następnym projekcje Miyazakiego w creditsach przy scenariuszu będzie widniało Death Stalker Rai. Tyle wam powiem http://i966.photobucket.com/albums/ae141/kamikazescot/tumblr_m4eakexmVy1rppb1ko1_500.gif życzę dalszego, owocnego przegrywania życia. TEN POST TO ŻADEN TROLLING... LOOOOSSSERY Edytowane 15 marca 20169 l przez YETI
Opublikowano 15 marca 20169 l Pmki były do rayosa który gra od niedawna, wiec mógł nie wiedzieć o rankingu, ale kanabis to już lol. Powtarzam jeszcze raz, że nie grałem w ogóle w BB bo nie mam PS4, a nie, że gram od niedawna XD a w soulsy grywam od paru ładnych lat. Dziękuję za uwagę.
Opublikowano 15 marca 20169 l Dwa razy było tak, że zasadziłem ci kosę na respie i dwa razy jak odpalałeś taunta. Pytałeś mnie o mój PSN na PW: ComaPL. Pajgi dopingowales mnie bym przestal dawac sie prowokowac, a sam wymyslasz. Nigdy nie gralem z ComaPL. Nikt nie ma ze mna dodatniego bilansu, ale gdy chocby raz uda sie komus wygrac - to zapamietuje go, na szczescie wysilac pamieci nie musze a psny z ''PL'' zapamietuje w 100%. Skonczmy o mnie. Zacznijmy moze na temat. Po co spamic. EDIT: 2000 post Edytowane 15 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 15 marca 20169 l Zapamietujesz ich nicki a potem wysylasz Great Teacher Marcina w kominiarce aby ich dopadl co? Kanto Rengo stajl?
Opublikowano 15 marca 20169 l Ale pewnie ma utrudniona sprawe jak juz ich znajdzie bo w polsce za duzo kolumn w miescinach chyba nie ma.
Opublikowano 15 marca 20169 l Eddy nie mial wyboru NG+5, a ja sie bawie tak. ''Mój sen to największy koszmar, lecz dla tych którzy go ze mna dzielą.''
Opublikowano 16 marca 20169 l Znalazłem na dysku konsoli - walka z bossem z dodatku więc jak coś to spoiler: Poszło siarczyste kurrrrrrwaaaaaa Edytowane 16 marca 20169 l przez mozi
Opublikowano 16 marca 20169 l story of my life OBCZAJCIE TEGO SKURFYSYNA - 0 fiolek - 1/20 hp - level 4 - ng+6 a ja 3759h grinduje statsy w Mergo niech ktoś da mi pistolet
Opublikowano 17 marca 20169 l Dlatego zawsze pisałem, ze grindowanie lvlu jest dla noobow. Farmienie jak cos to tylko kamieni. Odpowiedni jest zawsze lvl pvp na którym da rade zrobic ng+7 i to tez jest duże wyzwanie. A ludzie grinduja tydzień by pózniej pójść na ng na 170lvl do bossa i piszą ech jest łatwy padł za piątym razem
Opublikowano 17 marca 20169 l Taa już czytaliśmy jaki jesteś uber pro mad skillz w temacie Demons souls. Wyszło że wcale nie przecierałeś szlaków bez poradnika.
Opublikowano 17 marca 20169 l I po co wymyślasz i hejtujesz? Napisałem cos mijającego się z prawda? Poradnik do demonsow pisałem dla Gamikaze, a po zakupie gry gdy nikt nie wiedział co i jak zadawałem pare pytań. Potem już cały czas pomagałem każdemu kto chciał.
Opublikowano 17 marca 20169 l Dlaczego Wy go karmicie i ten temat od kilkudziesięciu stron jest wart tyle co nic?! Nie ogarniam...
Opublikowano 17 marca 20169 l Zle to ujales, mnie nikt nie karmi, bo to olewam, ewentualnie miazdze odpowiedzia - dlatego mnie to bawi. Nie widzialem nigdy tak peknietych dup. Nie ktorzy nie moga zniesc, ze gosc ktorego nie lubia jest nr1 w pvp i wie wiecej na temat serii Souls i BB niz cale te forum razem. Edytowane 17 marca 20169 l przez Jerome
Opublikowano 17 marca 20169 l To nagraj taki sam flmik, a nie stoisz jak pedau za kolumna. Wtedy bedziesz mistrzem.
Opublikowano 17 marca 20169 l Taki co wyzej? Przeciezs pisze, ze jestem graczem pvp. Daj mi tego goscia do walki to po walce powiesz, ze to ciec, a nie kozak. PvP i PvE to nie jest to samo. Nikt nie bedzie najlepszy w pvp, pve i nie bedzie najlepszym speedrunerem. Nie da sie.
Opublikowano 17 marca 20169 l Moze byc, ale da sie go zaorac duzo szybciej. Bil go bezpiecznie, nie wykorzystywal okazji Jerome, skoro jestes takim mrocznym wojownikiem, to dlaczego nie grasz w bitki. Mialbys tam 1000 razy wieksza konkurencje, moglbys sie mierzyc z cyborgabi gejmingu i zgarniac gruba kase za bycie najlepszym. Bylbys slawny i podziwiany, tak jak zawsze o tym marzyles.
Opublikowano 17 marca 20169 l Kazub dlatego, ze jakos bitki mniej lubie niz za starych czasow. Ale najwazniejsza rzecz jest taka, ze kocham Soulsy i BB i to te gry sprawiaja mi zdecydowanie najwiecej radosci. Odkad zagralem w Demonsy to jedyne gry jakie moge pochwalic ktore mi pozwolily odpoczac od ów gier byla Bayonetta, Mirror's Edge, Bioshock 2, Deus EX: HR, Split/Second i Dishonored. Zaraz w maju nowy Mirror's, bede ciupal tez, ale skonczy sie tym, ze nastapi powrot do DkS3 i to zapewne dosyc szybko, bo przejde raz, drugi, obadam multi i powrot Edytowane 17 marca 20169 l przez Jerome