Opublikowano 11 czerwca 20168 l Uff, byłem szybszy: nie ma, po prostu wchodzisz i napierdalasz bez rozkim, bez sentymentów, bez litości.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Milan jak zagrasz w BB i bedziesz czytal wszystkie opisy zawarte w grze lacznie w sluchiwaniem sie w dialogi to sie wszystkiego dowiesz. Polecam gierke naprawde warto zagrac. Tutaj masz grubsze info na temat samej Ameli z opisem co trzyma w rece. https://m.reddit.com/r/bloodborne/comments/3ia093/vicar_amelia_lorehistorycharacter_info_does_it/
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Uff pokonałem Dark Beast Paarl, ale nie powiem - było mi ciężko. No ale po 6 próbach padł skur,wysyn je,bany. Teraz pora na ten las Pawcia i blubera :czesc:
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Uff pokonałem Dark Beast Paarl, ale nie powiem - było mi ciężko. No ale po 6 próbach padł skur,wysyn je,bany. Teraz pora na ten las Pawcia i blubera :czesc: Czym go biles? Sawcleaverem? Bijac go tym tez miałem problem bo na niego lepsze sa bronie o wiekszym zasięgu i nie tylko na niego tak btw
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Dark Beast Paarl? Za pierwszym, najłatwiejszy boss Za to Rom padł za chyba 10tym
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Ja na Paarla musialem wzywac pomoc (npc). Nie czaje tego bossa. Reszte mecze sam. Wlasnie utluklem Ebrietas i One Reborn w NG+
Opublikowano 11 czerwca 20168 l mam pytanie, spojrzałem jak fajnie zaprojektowana jest ta Amelia, w grze te stworki maja jakąś historie i udział w wydarzeniach, czy na zasadzie jak w vagrancie, wchodzisz do pomieszczenia i łupiesz po karku? Jak mozna posiadac ps4 bez BB? Marsz do sklepu, jak ci nie podejdzie to ja odkupie i bede trzymal dwie na polce, a amelia to akurat jeden z mniej imponujacych bossow, przynajmniej dla mnie
Opublikowano 11 czerwca 20168 l no ale granie randomem ;/ Tak serio to prawdopodobnie bedę zachwycony, po old blood, driveclubie i knacku biore się za bb. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez milan
Opublikowano 11 czerwca 20168 l no ale granie randomem ;/ Tak serio to prawdopodobnie bedę zachwycony, po old blood, driveclubie i knacku biore się za bb. Granie randomem, którego sam robisz w tej grze pasuje idealnie, bo gra nie daje ci fabuły na tacy tylko sam musisz wszystkiego się domyślać.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l lol, jaki mainstream, poczekam może jednak na kontynuacje w wersji tekstowej, grafika tylko nas ogranicza.
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Nie ma jako tako historii przedstawionej w grze. Jak ukonczysz i nie bedziesz zaglebiac sie w srol to prawdopodobnie nic nie zczaisz. Natomiast jezeli chcialoby ci sie czytac opisy przedmiotow, ogladac dokladnie otoczenie itd. to gra jest za(pipi)iscie bogata w fabule. Edytowane 11 czerwca 20168 l przez estel
Opublikowano 11 czerwca 20168 l jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Na tego bossa poprostu robisz Bez locka stoisz na jej ogonie i w momencie jak tylko skoczy nie ruszasz sie z miejsca tylko ladujesz na max chargowanego bronia o dobrym zasiegu lekko przekrecajac postac w strone jej glowy. Po paru probach bedziesz mial juz wyczute jak przekrecic postac. Polecam do tego rozlozonego lizaka.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Czy te dwa świniaki chodzące przed więzieniem to te słynne farmienie przez anal fisting?
Opublikowano 12 czerwca 20168 l lepsze farmienie będzie kilka bossów później. obstawiam że stuff z chatki na końcu Hemwick wyrwany
Opublikowano 12 czerwca 20168 l jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał. Zmieniłem taktykę i padła za pierwszym razem. 2/3 walki biegałem w lewo (a i tak zużyłem 15 fiolek), w ostatniej fazie kręciłem się przy nogach, praktycznie tylko skakała i nie dostałem ani razu. Zdecydowanie najtrudniejszy boss w grze.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l jest jakiś patent na amygdale w defiled chalice? dzi.wka zabiła mnie ósmy raz Ja orbitowałem, bo w drugiej fazie zamiast skakać cofa się i wali przy tym łapami przez co łatwo o strzał. Zmieniłem taktykę i padła za pierwszym razem. 2/3 walki biegałem w lewo (a i tak zużyłem 15 fiolek), w ostatniej fazie kręciłem się przy nogach, praktycznie tylko skakała i nie dostałem ani razu. Zdecydowanie najtrudniejszy boss w grze. Mi akurat było łatwiej krążyć wokół niej. Dzięki temu nie zużyłem ani jednej fiolki
Opublikowano 12 czerwca 20168 l jak zna się ten tani trik pies wypada przy niej nieporównywalnie mocniej
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dali rade z ilością łowców w old hunters. Cieżko jest w ogóle dojść do bossa.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Pokonałem moon presence i od razu wrzuciło mnie do ng+. Przede mną jeszcze Old Hunters - na ng+ jest hardkorowo? Czy lepiej wczytać starszy save i przejść w ng?