McDrive 3 079 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dopiero, co upgrade'owalem bron biala, a juz przy poczatku starego Yharnam mam ogromne klopoty, przy zadawaniu wiekszych obrazen. Zabieram po 10 i 8p. Co to moze byc? Zle ulepszylem bron? Wczesniej ptaki byly na hita, a teraz na 6 i wiecej. Chyba cos zkwasilem, co? A nie masz jej może uszkodzonej? I co to za broń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Dopiero, co upgrade'owalem bron biala, a juz przy poczatku starego Yharnam mam ogromne klopoty, przy zadawaniu wiekszych obrazen. Zabieram po 10 i 8p. Co to moze byc? Zle ulepszylem bron? Wczesniej ptaki byly na hita, a teraz na 6 i wiecej. Chyba cos zkwasilem, co? A nie masz jej może uszkodzonej? I co to za broń? Saw Cleaver - używam jej od początku i juz kilka razy ulepszałem, az tu nagle zonk. Nie widziałem opcji naprawy broni wcześniej, także to chyba to Teraz ziomki sa na 2, 3 hity.. tak mogę kontynuować wyprawę, bo wcześniej nie dało sie grac. Kosiłem ich po 5 min i praktycznie żadnego dmg. Dzieki Edytowane 3 Lipca 2016 przez iMEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jest! Ludwig pokonany. Szczerze mówiąc lepiej mi się z nim walczyło na NG+ z racji tego, że zadawałem mu większy damage. Jezu, wreszcie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Blood echoes przepada jesli zgine po drodze do boosa? Ile razy mozna je tak odzyskiwac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Blood echoes może odzyskać raz. Zazwyczaj leżą na ziemi, ale może je też zebrać potwór (świecą się mu oczy) i jeśli go zabijesz, to odzyskujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Co, za wyczerpujaca odp. Nie mam wiecej pytan wysoki sadzie. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jest! Ludwig pokonany. Szczerze mówiąc lepiej mi się z nim walczyło na NG+ z racji tego, że zadawałem mu większy damage. Jezu, wreszcie się udało ile podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Oj nie wiem. Na NG mało bo szybko postanowiłem isc dalej z podstawką, a na NG+ z 10-15. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 na NG+ z 10-15. ja moich nie zliczę ale na pewno trzeba by to mnożyć Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 DLC skonczone, zostal mi tylko ostatni boss w podstawce. Na NG+ chcialbym zagrac buildem arcane, jakies porady? Do tej pory gralem quality z Ludwigiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Chyba wszystko czego bys mogl potrzebowac. https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3xvg11/guide_the_arcanist_20_arcaneing_with_the_old/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Ja tam powoli sie ekscytuje swoja wyprawa, po świecie BB. Cieszy mnie fakt, ze sa inni przeciwnicy, niz potwory, co bardzo urozmaica walki. Inna sprawa, ze niektórzy zabijają sie sami, jak ten z wierzy w starym Yharnam - fajtłapa jedna spadła mi reedycja. pod wypływem podjarki robię babole. alekogoto? Edytowane 5 Lipca 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Pomimo edyty babole zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Pomimo edyty babole zostały. Napisalem, ze nic nikogo. Poza tym i tak byscie wypominali, wiec zostawiłem oryginał. Dobra, teraz na temat.. Jak radzicie sobie z snatgher'ami? Jestem w niewidzialnej wiosce i nie umiem sobie z nimi radzić. Edytowane 5 Lipca 2016 przez iMEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 rolluj i karaj. albo pifpaf i karaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 albo ich olej. za pierwszym razem i tak jesteś tam tylko dla bossa na półpiętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) ze snatgher'ami nie bardzo. ze snatcher'ami już całkiem, całkiem edit: jezu chryste ten silnik forum [*] Edytowane 5 Lipca 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 no i jak się buffują to możesz nałożyć im backstaba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Maryśka, no no, nie powiem fajna walka. Lubię takie szybkie potyczki z humanoidalnymi przeciwnikami. Chyba za 5 razem padła. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 rolluj i karaj. albo pifpaf i karaj. W drugiej fazie sa zwinniejsze, nie jest tak latwo, a i terenu brakuje do rollowania. Sztylet jest dosc dobry na atak z dystansu, po naladowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) No właśnie jest łatwo, wystarczy podczas gdy przygotowują się do drugiej fazy (czerwona poświata), stanąć za nimi, naładować r2, a potem r1 żeby nadziać go na backstaba. Edytowane 5 Lipca 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Racja. Pocwicze, bo w sumie, po mocnieszym ataku zawsze sie zmieniaja. A ten, czemu mam nie aktywny oltarz we snie(czego moze mi brakowac)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) ze snatgher'ami nie bardzo. ze snatcher'ami już całkiem, całkiem edit: jezu chryste ten silnik forum [*] też zrobiłeś babola nobody apostof zupełnie niepotrzebny Edytowane 5 Lipca 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 przecież piszę że to silnik forum tobie zeżarł "r' Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Skończyłem dlc. Fajne, aczkolwiek cieszę się że nie dałem pełnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi