Opublikowano 3 lipca 20168 l Dopiero, co upgrade'owalem bron biala, a juz przy poczatku starego Yharnam mam ogromne klopoty, przy zadawaniu wiekszych obrazen. Zabieram po 10 i 8p. Co to moze byc? Zle ulepszylem bron? Wczesniej ptaki byly na hita, a teraz na 6 i wiecej. Chyba cos zkwasilem, co? A nie masz jej może uszkodzonej? I co to za broń?
Opublikowano 3 lipca 20168 l Dopiero, co upgrade'owalem bron biala, a juz przy poczatku starego Yharnam mam ogromne klopoty, przy zadawaniu wiekszych obrazen. Zabieram po 10 i 8p. Co to moze byc? Zle ulepszylem bron? Wczesniej ptaki byly na hita, a teraz na 6 i wiecej. Chyba cos zkwasilem, co? A nie masz jej może uszkodzonej? I co to za broń? Saw Cleaver - używam jej od początku i juz kilka razy ulepszałem, az tu nagle zonk. Nie widziałem opcji naprawy broni wcześniej, także to chyba to Teraz ziomki sa na 2, 3 hity.. tak mogę kontynuować wyprawę, bo wcześniej nie dało sie grac. Kosiłem ich po 5 min i praktycznie żadnego dmg. Dzieki Edytowane 3 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 4 lipca 20168 l Jest! Ludwig pokonany. Szczerze mówiąc lepiej mi się z nim walczyło na NG+ z racji tego, że zadawałem mu większy damage. Jezu, wreszcie się udało
Opublikowano 4 lipca 20168 l Blood echoes przepada jesli zgine po drodze do boosa? Ile razy mozna je tak odzyskiwac?
Opublikowano 4 lipca 20168 l Blood echoes może odzyskać raz. Zazwyczaj leżą na ziemi, ale może je też zebrać potwór (świecą się mu oczy) i jeśli go zabijesz, to odzyskujesz.
Opublikowano 4 lipca 20168 l Jest! Ludwig pokonany. Szczerze mówiąc lepiej mi się z nim walczyło na NG+ z racji tego, że zadawałem mu większy damage. Jezu, wreszcie się udało ile podejść?
Opublikowano 4 lipca 20168 l Oj nie wiem. Na NG mało bo szybko postanowiłem isc dalej z podstawką, a na NG+ z 10-15.
Opublikowano 5 lipca 20168 l DLC skonczone, zostal mi tylko ostatni boss w podstawce. Na NG+ chcialbym zagrac buildem arcane, jakies porady? Do tej pory gralem quality z Ludwigiem.
Opublikowano 5 lipca 20168 l Chyba wszystko czego bys mogl potrzebowac. https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3xvg11/guide_the_arcanist_20_arcaneing_with_the_old/
Opublikowano 5 lipca 20168 l Ja tam powoli sie ekscytuje swoja wyprawa, po świecie BB. Cieszy mnie fakt, ze sa inni przeciwnicy, niz potwory, co bardzo urozmaica walki. Inna sprawa, ze niektórzy zabijają sie sami, jak ten z wierzy w starym Yharnam - fajtłapa jedna spadła mi reedycja. pod wypływem podjarki robię babole. alekogoto? Edytowane 5 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 5 lipca 20168 l Pomimo edyty babole zostały. Napisalem, ze nic nikogo. Poza tym i tak byscie wypominali, wiec zostawiłem oryginał. Dobra, teraz na temat.. Jak radzicie sobie z snatgher'ami? Jestem w niewidzialnej wiosce i nie umiem sobie z nimi radzić. Edytowane 5 lipca 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 5 lipca 20168 l albo ich olej. za pierwszym razem i tak jesteś tam tylko dla bossa na półpiętrze.
Opublikowano 5 lipca 20168 l ze snatgher'ami nie bardzo. ze snatcher'ami już całkiem, całkiem edit: jezu chryste ten silnik forum [*] Edytowane 5 lipca 20168 l przez nobody
Opublikowano 5 lipca 20168 l Maryśka, no no, nie powiem fajna walka. Lubię takie szybkie potyczki z humanoidalnymi przeciwnikami. Chyba za 5 razem padła.
Opublikowano 5 lipca 20168 l rolluj i karaj. albo pifpaf i karaj. W drugiej fazie sa zwinniejsze, nie jest tak latwo, a i terenu brakuje do rollowania. Sztylet jest dosc dobry na atak z dystansu, po naladowaniu.
Opublikowano 5 lipca 20168 l No właśnie jest łatwo, wystarczy podczas gdy przygotowują się do drugiej fazy (czerwona poświata), stanąć za nimi, naładować r2, a potem r1 żeby nadziać go na backstaba. Edytowane 5 lipca 20168 l przez ragus
Opublikowano 5 lipca 20168 l Racja. Pocwicze, bo w sumie, po mocnieszym ataku zawsze sie zmieniaja. A ten, czemu mam nie aktywny oltarz we snie(czego moze mi brakowac)?
Opublikowano 5 lipca 20168 l ze snatgher'ami nie bardzo. ze snatcher'ami już całkiem, całkiem edit: jezu chryste ten silnik forum [*] też zrobiłeś babola nobody apostof zupełnie niepotrzebny Edytowane 5 lipca 20168 l przez _Be_