Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Dopiero, co upgrade'owalem bron biala, a juz przy poczatku starego Yharnam mam ogromne klopoty, przy zadawaniu wiekszych obrazen. Zabieram po 10 i 8p. Co to moze byc? Zle ulepszylem bron? Wczesniej ptaki byly na hita, a teraz na 6 i wiecej. Chyba cos zkwasilem, co?

A nie masz jej może uszkodzonej? I co to za broń?

• Plusik 1
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dopiero, co upgrade'owalem bron biala, a juz przy poczatku starego Yharnam mam ogromne klopoty, przy zadawaniu wiekszych obrazen. Zabieram po 10 i 8p. Co to moze byc? Zle ulepszylem bron? Wczesniej ptaki byly na hita, a teraz na 6 i wiecej. Chyba cos zkwasilem, co?

A nie masz jej może uszkodzonej? I co to za broń?

Saw Cleaver - używam jej od początku i juz kilka razy ulepszałem, az tu nagle zonk. 

​Nie widziałem opcji naprawy broni wcześniej, także to chyba to :) 

Teraz ziomki sa na 2, 3 hity..  tak mogę kontynuować wyprawę, bo wcześniej nie dało sie grac. Kosiłem ich po 5 min i praktycznie żadnego dmg.

Dzieki  :rep_up:

Edytowane przez iMEVEK
  • Plusik 1

Ja tam powoli sie ekscytuje swoja wyprawa, po świecie BB. Cieszy mnie fakt, ze sa inni przeciwnicy, niz potwory, co bardzo urozmaica walki. 

Inna sprawa, ze niektórzy zabijają sie sami, jak ten z wierzy w starym Yharnam - fajtłapa jedna spadła mi   :obama:

reedycja.

pod wypływem podjarki robię babole. alekogoto?

Edytowane przez iMEVEK

Pomimo edyty babole zostały.

Napisalem, ze nic nikogo. Poza tym i tak byscie wypominali, wiec zostawiłem oryginał.

Dobra, teraz na temat.. Jak radzicie sobie z snatgher'ami?

Jestem w niewidzialnej wiosce i nie umiem sobie z nimi radzić. 

Edytowane przez iMEVEK
Gość ragus

No właśnie jest łatwo, wystarczy podczas gdy przygotowują się do drugiej fazy (czerwona poświata), stanąć za nimi, naładować r2, a potem r1 żeby nadziać go na backstaba.

Edytowane przez ragus
Gość _Be_

ze snatgher'ami nie bardzo. ze snatcher'ami już całkiem, całkiem

edit: jezu chryste ten silnik forum [*]

też zrobiłeś babola nobody apostof zupełnie niepotrzebny

Edytowane przez _Be_