creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 (edytowane) Myślałem o platynie ale chyba trochę wtopiłem użyłem w trakcie gry 3 pępowiny aby odblokować sekretne zakończenie, przed końcem zrzuciłem save z już zużytymi pępowinami czyli nie ma szans na zrobienie teraz wszystkich zakończeń? Tylko wschód słońca i początek dzieciństwa, a jakbym chciał zrobić szczytne życzenia to musiałbym przechodzić jeszcze raz całą grę? a jakoś nie chce mi się drugi raz teraz przechodzić. Mimo, że gra jest fenomenalna to trochę jestem nią zmęczony i jeżeli moje obawy się potwierdzą to sobie dam spokój, ewentualnie jeszcze dogram dodatek. Edytowane 2 stycznia 2017 przez creatinfreak Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Chyba jeszcze nigdy przy żadnym bossie w Soulsach nie czułem takiej presji do końca walki jak przy Orphan Of Kos. Jasne Maria była genialna, Ludwig też spoko ale ten brzydki matkoznawca za każdym razem stawiał w sytuacji zużycia całej krwi i pocisków, co chyba nigdy mi się nie zdażyło. Boże co za gra Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Myślałem o platynie ale chyba trochę wtopiłem użyłem w trakcie gry 3 pępowiny aby odblokować sekretne zakończenie, przed końcem zrzuciłem save z już zużytymi pępowinami czyli nie ma szans na zrobienie teraz wszystkich zakończeń? Tylko wschód słońca i początek dzieciństwa, a jakbym chciał zrobić szczytne życzenia to musiałbym przechodzić jeszcze raz całą grę? a jakoś nie chce mi się drugi raz teraz przechodzić. Mimo, że gra jest fenomenalna to trochę jestem nią zmęczony i jeżeli moje obawy się potwierdzą to sobie dam spokój, ewentualnie jeszcze dogram dodatek. No jak już je zużyłeś i zrobiłeś save to po ptokach. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Zasmuciłeś mnie. No trudno. Teraz jak jeszcze sobie patrzę ile tych lochów trzeba zrobić, do tego w lochu znaleźć broń, przechodzić od nowa grę to chyba sobie odpuszczę. Żeby nie było to takie czasochłonne to bym robił. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 Ja przed końcem gry zgrałem tez sejwa ale nie zrobiłem tego co Ty w spojlerze ale nie po to bo chciałem wbijać platyne przy jednym przejściu ale z ciekawości jakie sa wszystkie zakończenia. A skończyło sie na tym ze grę i tak skończyłem ponownie i platyna ostatecznie wleciała. Ale co teraz ze mną robi ten opcjonalny boss z dodatku to głowa mała. Ja go tłukę to pasek mu schodzi chyba w milimetrach a jak on sie porządnie zamachnięcie to 2 hity i mnie nie ma:( nie chce wzywać gracza z zewnątrz ale boje soe ze cierpliwości mi zabraknie Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Ludwig był dość zaporowy, ale ostatni boss był chyba najbardziej wkurzający laurency to najcięższy gnój, jeżeli grasz melee buildem przez tryskającą lawę, na szczęście jest lead elixir A w czym on pomoże? Przecież dzięki niemu łatwiej zrobic stuna bronią palna i spowalnia nasze ruchy a wydaje mi sie ze laurenca nie da sie w ten sposob ogłuszyć Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Można mu zrobić stuna celując w głowę, w jego trzeciej formie już nie można. Właśnie sobie z nim poradziłem buidem pod Bloodtinge. Generalnie to jeden z tych bossów gdzie nie warto używać locka (chyba żeby strzelić) ze względu na pier.dolniętą kamerę. W sumie łatwiej i bezpieczniej mi z nim poszło trzymając się go na dystans i wyczekując jego jump attack albo jak tą wielką łapą przywala o ziemię i szybko zajść za jego dupę. Bone Marrow Ash trochę pomogły go osłabić w drugiej formie i dobiłem chikage. A lead elixir to na jego lawe w ostatniej formie Edytowane 3 stycznia 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Pierwsze fazy to mod do cleric beasta:) za to jak się zaczął czołgać to przez zachłanność szybko się składałem w lawie. Mam kilka gierek rozgrzebanych ale korci mnie zacząć BB świeżą postacią Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 (edytowane) Heh tez go rozwaliłem z godzinę temu ;d ileż jak miałem przy nim chwil zwątpienia to głowa mała. W sumie to z 3 dni temu pierwszy raz do niego podchodziłem i tak do dzis próbowałem od czasu do czasu. Az w koncu dzis niezawodny sposob sie sprawdził czyli spacerek do miasta, fajeczka i po powrócę pierwsze podejście i koleś padł po zużycie 9 eliksirów i jednego papieru pioruna. W żadne ołowiane eliksiry sie nie bawiłem. No i używałem jednak taktyki na locku i tez razczej wyczekiwanie z dystansu zamiast bieganie za plecy bez przerwy jak wiele osób radzi. Jak tak próbowałem to bardzo często jego zamaszyte ciosy i tak mnie sięgały lub nagły obrót o 180 stopni. Za plecy wskakiwałem tylko gdy byłem pod nim i widziałem ze chce je.nac to wtedy unik za niego bo do tylu juz za pozno wtedy. Chyba najgorszy boss jak dla mnie do tej pory chodź ta ostatnia walka to była dla mnie niemal jak gra w szachy i wszystko z głowa można zrobic bez większych problemów;) Edytowane 3 stycznia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Moja najbardziej chaotyczna walka z dodatku, którą powinienem skończyć wcześniej.Build melee, nie pamiętam lvl.Padł chyba za drugim podejściem. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Jak oglądałem walkę to stwierdzam ze mam niemal identyczna postać. Set ten sam, dmg mam nieco większy, używam tej samej magii i zycie i stamina na podobnym poziomie ;p jakbym oglądał własna walke ;p Edytowane 4 stycznia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Wam też Królowa lochów wpadła pod ziemię ? GOTY walka idealnie podsumowuje moje wrażenia po kielichach, już nigdy więcej tam nie wrócę. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 (edytowane) Moze byłeś przelevelowany i uciekła obesrana Wlasnie przeczytałem newsa ze FS zapowiedziało ze tworzy nowa grę na 2017. Czyżby bb2?:ddd Ps. Wlasnie rozwaliłem kosa. I wiecie co? Jak dla mnie najłatwiejszy bos z dodatku. Padł za 3 razem gdzie przy pierwszym podejściu zostało mu z 3 cm życia a przy drugim chciałem pobawić sie w stuny z pistoletu i niestety to nie była dobra taktyka ;p No i 3 podejście i nawet sie nie spociłem specjalnie ;p Któraś broń była do pominięcia, co uniemożliwia zdobycie trofeum? Edytowane 4 stycznia 2017 przez kacprzak1991 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Mam pytanie. Gdzie pakujecie Blood Echoes? Filozofia rozwoju postaci różni się jednak od Dark Souls. Na razie staram się dawać w Vitality i Endurance. Jestem przed Amelia, pokonałem te wiedźmy. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 vitality 50 endurance 25 reszta pod bronie ze scalingiem Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 FS pisali, że już odchodzą od stylistyki souls więc oby to było coś nowego równie za(pipi)istego, bloodborne niech skończy się pierwszej części i zostanie legendą bo jeszcze coś spieprza i będzie smród. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 To dobrze. Teraz proszę o ex na ps4 w czasach podobnych do I WŚ i nową trylogię w czasach podobnych do napoleońskich. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Wlasnie wbiłem 100% w dodatku wiec majac juz platyne w podstawce jestem spełniony :d dobra czas odpocząć od tego świata :o czas na jakieś mniej wymagające gierki na rozluźnienie 3 Cytuj
Pupcio 18 452 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Czy na ng+ poziom trudności w lochach wzrasta? I czy bede musiał przechodzić je od nowa? Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Nie wzrasta i postęp pozostaje Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Czy na ng+ poziom trudności w lochach wzrasta? I czy bede musiał przechodzić je od nowa? Pawcio, no nie żartuj, wbijasz w końcu platynken? Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Napisałem do Sony w sprawie motywu za platyne i wysłali mi ;) ah co za ukoronowanie tej pięknej przygody. Kazda gra powinna tak wynagradzać zdobycie platyny Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Zrób screena jak to wygląda bo nie wiem czy się upominać : ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi