Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Strasznie mnie odrzuciła ta recka :o ogolnie kiedyś kupowałem Cda ale to głownie dla jakis tam gierek bo sama zawartość czasopisma nie była wysokich lotów, a dzis sobie to boleśnie przypomniałem... kij, ze gra dostała 8/10, jak dla mnie zdecydowanie za mało. Pff dla mnie ta gra to 10/10 mimo małych minusów. Ale koleś przez te 3-4 strony jedzie po grze niemiłosiernie i daje jej 8/10. Aha fajnie. Weź sie człowieku zastanów

Opublikowano

CD-action to papierowy odpowiednik ppe.pl jeśli chodzi o poziom jaki prezentują ,,redaktorzy''. Na szczęście powstało tyle niezależnych serwisów i kanałów (jim sterling, quaz, easy alliez), że nie musimy się posiłkować opiniami quasi-redaktorów.

Opublikowano

Życzcie mi miłej lektury ;p swoją droga mecze sie troche bo mam juz 3 kumpli którzy maja ds3 i 2 z nich juz sobie gra w coopie a ja dalej mam samotna wędrówkę i korci zeby z nimi przechodzić grę ale po BB wiem ze tych gier nie ma sobie co psuć w ten sposob. Mam nadzieje ze gdy bede wchodził na NG+ oni dalej bedą chcieli grać choc wolałbym zeby zaopatrzyli sie wlasnie blooda, wtedy poprowadziłbym ich w tym mrocznym świecie ;0

Ja tam cały czas jestem chętny na coopa w kielichach :)

Opublikowano

Więcej nerwów w studni niż chyba ze wszystkimi bossami było, kluczem jest odciągniecie tego pierwszego przy pół hp na drugą stronę od tego co spada z sufitu i szybkie go skończenie. Parry + runy na viscerale i dość sprawnie poszło chociaż parrowanie ich ataków też nie było takie proste. No i jak ktoś ma postać pod skill to nagroda jest za(pipi)ista. 

Opublikowano (edytowane)

Nie powiem chyba tylko laurence bardziej dał mi popalić ale w sumie miałem do studni z 10 szybkich sprintów i jakos poszło. Najlepiej jak juz pierwszy rekin sie odwróci (ważne zeby miał jak najmniej życia w tym momencie) i można mu załadować jeszcze w plecy molotowa. Wtedy przy walce z dwoma koniecznie skupiamy sie zeby dobić pierwszego, a walka z drugim to formalność, bo nawet nie ma broni

Edytowane przez kacprzak1991
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj pierwszy raz zostałem poważnie ztriggerowany. Otóż w Byrgenwerth trafiłem na tropiciela, który jest takim skurwysynem, że jak to mawia raven, musiałem się przejść po pokoju kilkanaście razy. 

No co za chuj to głowa mała. Pokonałem 6 bossów (ostatni to Cienie Yharnam) i do tej pory żaden nie sprawił mi takich trudności i nie dostarczył tylu nerwów co ten śmieć. 

Uhhh, no napierdoliłbym wszystkim we From Software tylko za tę jedną postać. Zrobiłem pewne ulepszenia, bardzo dopakowałem postać, założyłem lepsze runy i zobaczymy jutro czy pyknie. Najgorsze jest to, że ciężko wyczuć moment aby wystrzelić z pistoletu aby zrobić kontrę. Normalnie mi się to udaje bez żadnego problemu, a tutaj udało mi się to zrobić kilka razy na kilkanaście walk. :/

Dwa razy byłem naprawdę blisko wygranej, dosłownie jedna dobra seria mieczykiem i byłoby po zabawie no ale oczywiście nagle coś się popsuło i mi najebała. :frog:

Ale poza tym to zayebista gierka. :usmiech:

Edytowane przez suteq
Opublikowano

nie jest taki trudny z tego co pamiętam. ma tylko jeden zabójczy myk, który na szczescie da się mu wybić. przyda się szybki brzeszczot. masz dycję goty sutek? koniecznie nadrób później dlc Old Hunters

Opublikowano

Właśnie miałem owe spotkanie.

kur.wa mać xd

chuy mu w dupe, wróce jak bede silniejszy :lapka: