Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś mały tip odnośnie drugiego bossa? ;p

mam mieczo-młot +3 i ten topór +3 (topór lepszy chyba, większy zasięg)

Czy wrzucenie w te bronie tych [lepszych] klejnotów ma sens?

Walczyłem wczoraj trochę, sam nie wiem czy lepiej jest z przywołanym pomocnikiem czy bez?

Najtrudniejszy moment jest kiedy boss zaczyna zarażać i nie sposób się zbliżyć... wpadłem na pomysł aby nakupować koktajli i może na odległość? :P

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Moja pierwsza postać była hybrydą str/arcane i też nie używałem pistoletu. Blood starved wykonuje dużo ruchów, przez co dosyć trudno go odczytać pierwszy raz walcząc ale nie był problemem. Teraz jest moim problemem w lochach robię postać pod beast claw i ciężko jest się bydlaka blisko trzymać kiedy on tak tańczy na ADHD.

Ej dla mnie też ten bloodstarved był najtrudniejszy (bez lochów).

To po prostu zależy jak kto gra, jakim stylem ;) ja nigdy nie używałem pistola do stuna i może dlatego?

No ja raczej słaby jestem, ale mi stun dwa razy z nią wszedł, z czego jeden w samej końcówce, więc wyglądało, jakbym jej zrobił FATALITY :)

Nie wiem jeszcze o co kaman ale jak dzisiaj zainstalowałem aktualizację to gra nie chciała wczytać mi ostatniego zapisu. Odinstalowałem dane gry i teraz ściągam patcha ponownie. Jeśli to nie pomoże to będę musiał grać od nowa.

Wyskoczył mi tylko komunikat "instalacja gry niekompletna, nie można wczytać danych zapisu". Mieliście podobny problem?

Ciskałem wczoraj Blood starved Beast przez 2 godziny, kiedy zabrakło antidotum czy apteczek to chodziłem farmić, ogólnie nie pamiętam czy w Ds II czy III miałem takie problemy z bossem. 

Niestety, nie mogę jeszcze zakupić papierków z ogniem, dlatego trzymam trzy ostatnie sztuki... póki co próbuje przez parry bossa zjechać. Tylko ta trzecia faza jest nie do ogarnięcia, zawsze ginę przy końcówce :P