sajmon34 181 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Banny Pokombinuj z rzuceniem czegos tej bestii. Bestia pobiegnie tam gdzie rzuciles to cos i zajmie sie tym a ty beztrosko bedziesz ja lal. Przedmioty te napewno juz masz bo w tej miejscowce wlasnie je farmisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 (edytowane) Może idź pozwiedzaj inne lokacje, do tego bossa wrócisz za kilka poziomów. sprawdzę walktrough, bo nie mam pojęcia gdzie inna droga moze być. już chyba wiem ;) Edytowane 5 marca 2017 przez Banny Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Ciskałem wczoraj Blood starved Beast przez 2 godziny, kiedy zabrakło antidotum czy apteczek to chodziłem farmić, ogólnie nie pamiętam czy w Ds II czy III miałem takie problemy z bossem. Niestety, nie mogę jeszcze zakupić papierków z ogniem, dlatego trzymam trzy ostatnie sztuki... póki co próbuje przez parry bossa zjechać. Tylko ta trzecia faza jest nie do ogarnięcia, zawsze ginę przy końcówce :P Uniki rób do przodu i w lewo. Stosując się do tej zasady pokonałem go w CD nie dostając chyba ani jednego hita. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Możesz także przyzwać Artura do pomocy, ale uważaj żeby ci nie zginą w trakcie walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2017 Alfreda* Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 No te wzywania pomocników to są easy. Czasami boss skupia się głównie na NPCach i można go orać od tyłu - if u know what i mean. Kurde muszę wrócić do BB bo miałem robić platynę, ale zatrzymałem się na 2gim przejściu (NG+) przy Micolashu (końcowa faza walki) i ciągle mnie trafiał tym atakiem magicznym z dupy co mnie na hita zabija... i tak po 6-7 razach odpuściłem... a potem jakaś gra nowa wyszła i olałem temat... A nie chciało mi się robić tego wałka z kopiowaniem sejwa. Więc grę będę musiał skończyć pełne 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 miałem go przyzwanego 2 razy, raz umarł. Ogólnie boss ma więcej hp i wydaje sie jeszcze trudniej. A wczoraj próbowałem znowu, bez skutku :p Co za lamer ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 No te wzywania pomocników to są easy. Czasami boss skupia się głównie na NPCach i można go orać od tyłu - if u know what i mean. Kurde muszę wrócić do BB bo miałem robić platynę, ale zatrzymałem się na 2gim przejściu (NG+) przy Micolashu (końcowa faza walki) i ciągle mnie trafiał tym atakiem magicznym z dupy co mnie na hita zabija... i tak po 6-7 razach odpuściłem... a potem jakaś gra nowa wyszła i olałem temat... A nie chciało mi się robić tego wałka z kopiowaniem sejwa. Więc grę będę musiał skończyć pełne 3 razy. Jesli masz mozliwosc to używaj w tej fazie walki ryku bestii. Koleś bedzie zaliczał glebę i mozesz go bezkarnie lac a jak wstanie to znowu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 (edytowane) Wystarczy w 2 fazie strzelic do typa z broni palnej :)kiedy odpala ten swoj czar. Tez na ng+ mialem klopot z tym jego czarem. Edytowane 6 marca 2017 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Wystarczy się trzymać go jak najbliżej i ciągle bić. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 No próbowałem się trzymać jak najbliżej - ale i tak mnie trafiał. Spróbuję ten ryk i pistolem :) - zobaczymy. Kurde powrót po takim czasie do BB będzie ciężki z pół roku nie grałem. A miałem plan przejść wszystko na szybko. Miejscówek już nie pamiętam za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 6 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 marca 2017 Wystarczy w 2 fazie strzelic do typa z broni palnej :)kiedy odpala ten swoj czar. Tez na ng+ mialem klopot z tym jego czarem. Można też w drugiej fazie nie skakać do niego na dół tylko zaspamować z pistoletu stojąc na górze. Ja ubiłem go w drugiej fazie tonitrusem. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 7 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2017 Jak go gonisz po tym labiryncie to w pewnych momentach się zatrzymuje na chwilę. Można w niego wtedy rzucać zatrutymi nożami i cymbał nie zacznie uciekać jeśli będziesz trzymał dystans. Skąd brać najlepsze phys atk gemy? Farmiłem trochę Ihyll i wypadają tam całkiem niezłe (ok 21-23%) cursed, ale póki co wszystkie wysysają hp. Jakaś lepsza miejscówka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Uff, w końcu boss padł (blood-straved beast) Otrzymałem kielich - teraz mam zrobić loch w śnie tropiciela? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 434 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Możesz sobie sprawdzić co i jak, ale lochy są mocno opcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 (edytowane) Do platyny są niezbędne. Zostały mi właśnie lochy i new game plus bo z(pipi)alem z 3 artefaktami. Dlatego odpusciłem bo nie chcę mi drugi raz przechodzić. Edytowane 18 marca 2017 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 Możesz sobie sprawdzić co i jak, ale lochy są mocno opcjonalne. to inaczej zapytam - gdzie się teraz udać ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 18 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2017 w katedrze są otwarte drzwi i jest tam winda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Pany jadę ng++. Chce machnąć calaka brakują mi 3 trofki(za jedno z zakończeń-bez walki z ghermanem, za królową w lochach no i platynowe) , ale chciałbym też na 100 % ta grę wycisnąć stąd moje pytanie, po którym bossie nastaje noc w yhrnam? Chciałem wszystkich npc questy porobić w odeona kaplicy itp. Podczas ng+ szedłem jak przecinak jak już noc się zrobiła to ludzie w oknach z lampionami poznikali. A tym razem chciałbym by Adrianna urodziła a nie Iosefka Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Eh, a mnie dopadło zniechęcenie.Poszły mi wszystkie fiolki w lochach, w DLC prawie wszystko już przeszedłem.I już nie chce mi się farmić fiolek by ruszyć dalej-eh co za dużo to nie zdrowo.Przesyt mam.Pewnie na handel muszę ją puścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Ja przestałem je farmić i po prostu kupowałem. Dalsze etapy to tyle waluty, że głowa mała. Jak mi się kończyły to wyprawa na trzy świnki z ostatniej lokacji i jazda do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 Też mógłbym w sumie.Ale odpycha mnie już.Ponad 100godzin mam chyba już.No i Horizon czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Ale ta gierka jest dobra.. trafiłem do podziemnego więzenia, gdzie są babki co gardło podrzynają za nieuwagę, a oprawa dźwiękowa później robi robotę (ten chór) Czy warto sprzedać łachmany laleczki? Idę w siłę i biegam z kirkhammerem, warto zainteresować sie Ludwig Holy blade? [jako druga broń] Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Ale ta gierka jest dobra.. trafiłem do podziemnego więzenia, gdzie są babki co gardło podrzynają za nieuwagę, a oprawa dźwiękowa później robi robotę (ten chór) Czy warto sprzedać łachmany laleczki? Idę w siłę i biegam z kirkhammerem, warto zainteresować sie Ludwig Holy blade? [jako druga broń] W późniejszym etapie gry warto jej używać jako broń podstawowa nawet :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 2 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2017 Ludwik 'noob sword'- można a nawet trzeba, jak najbardziej, jeszcze jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi