Kinoji 763 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) to łatwy boss BARDZO relatywne pojecie, zwlaszcza mowiac o grach od from. Osobiscie tez polecam taktyke na slalom pomiedzy malymi pajaczkami - szkoda na nie zachodu. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Kinoji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dokładnie olej pajączki, a ten drugi boss o którym piszesz jest na pewno cięższy do pokonania od roma, ale i tak polecam Ci go uprać, poza tonitrusem odblokuje też zakup bolt paper które mogą Ci się później przydać. BTW nigdy nie sprzedawaj broni, szmatek itp - przecież i tak dostajesz za to jakieś grosze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Dla mnie był to najtrudniejszy przeciwnik. Pokonałem go na takim wk...ie, że nie zużyłem ani jednej fiolki, a wszystkie pająki padły przed samym Romem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Oglądałem różne strategie i tylko żałuję, że postać nie dźwignie "flamespreya" - to by było wyśmienite :) Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja korzystałem z LAME Axe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 padł za drugim razem wczoraj, niczym na easy mode :) cierpliwość opłaciła się. Pytanie do wątku Elieen. Spotkałem ja na początku gry, pogadaliśmy. Kiedy szukałem jej (byłem już u roma, ale nie zabiłem) nie znalazłem jej nigdzie w cathedral's ward, pomimo otwarcia wszystkich 3 bram/skrótów. Czy jest jeszcze szansa, na ogrania jej wątku? Nie tyle co chciałbym zabić Henryka, ale bardziej zależy mi na zabiciu jegomościa z kataną. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jeden z etapów jej questa się uaktywnia chyba dopiero po romie jak dobrze pamiętam, ale nie trudno wcześniej coś przegapić, najlepiej kuknij sobie gdzieś w necie czy coś pominąłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Eurogamer.pl ma chyba najlepsze proradniki. http://www.eurogamer.pl/articles/2015-04-27-bloodborne-poradnik-solucja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Poradniki, pomagierzy, letsplaye. stay casul Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czasami zaglądam i się tego, nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 BB jest naprawdę skomplikowany i wiele rzeczy bym po prostu przegapił bez poradników ; ) a poza tym jestem 100% każual niedzielny janusz i się tego nie wstydzę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Szanuję graczy, którzy robią sami 100% w BB, ale to strasznie czasochłonna gra. Ja nie mam czasu szukać kluczy i ukrytych lokacji które otwierają. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Najlepszym i pewnym źródłem informacji jest wiki fextralife http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Bloodborne+Wiki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Koniec. Bloodborne, to krok w inną, dobrą stronę. Gra jest wyborna, ale i tak czuję już zmęczenie "Souls-Like". Chyba odpuszczę w tym roku Old Hunters i Nioh. Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Mam mały problem z Amygdalą w splugawionych lochach na ostatnim poziomie (tam gdzie mamy pół paska życia). Ogólnie idzie dosyć gładko (stoję koło jednej z nóg i naparzam w zwisającą łapę, później odskok i czekam aż łapa znowu się pojawi itd). Problem pojawia się jak to ścierwo zaczyna wymachiwać wszystkimi łapami. Wtedy zaczyna się rosyjska ruletka bo albo trafi i po całym pasku życia albo fartem nie trafi i jadę znowu z łapą. Jest jakiś patent na to jej machanie rękami? Nie wiem - lepiej odskoczyć do tyłu czy wręcz przeciwnie doskoczyc jak najbliżej nóg? W wątku fabularnym ten boss był tak banalny że w sumie to nawet już nie pamiętam samej walki ale tutaj w lochach na połowie paska życia daje ostro w kość :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Najłatwiejszy sposób to ustawianie się za nią i walenie w łeb jak wyląduje po skoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Próbowałem tą taktykę ale grając od początku rozpruwaczem (+10) nie bardzo mi odpowiada. Jest dlugotrwala (jak na rozpruwacz) do tego też można oberwać łapami. Kurcze wlasnie zostało jej może z 2mm energii i znowu machniecie łapami i K.O na miejscu!! KU$$A!!!!!! Widzę że to strasznie chaotyczny i przypadkowy boss. Zero skilla, liczy się tylko czysty fart!! :/ Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jak nie dajesz rady uciec za jej nogi jak macha łapami to możesz trzymać się od niej trochę dalej i wyczekiwać ataków po których schyla łeb do ziemi. W ostatniej formie, kiedy wyczarowuje te badyle w ostatniej formie lepiej się schować za nią i już bić po nogach, (pipi)e. Minus jest taki, że dosyć czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja ją orbitowałem. Stanie od tyłka jak na filmiku wymaga dużo farta, że cię nie zgarnie łapami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ok pofarmiłem trochę w lochach,podpakowałem solidnie siłe, wytrzymałość, założyłem wdzianko egzekutora i pękła za pierwszym podejściem a walka zajęła jakieś 3 min. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Panowie czy możliwe jest, że przepakowałem postać? :/ Odpaliłem Old Hunters i mając 155 lvl wszyscy z dodatku ginął praktycznie za jednym uderzeniem. Tak już będzie do końca czy w końcu poziom trudności się jakoś ustabilizuje? Bo na chwilę obecną to Until Dawn było trudniejsze : ] Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) jeżeli grasz na new game, to masz przelevelowaną postać 120 level wystarczy, żeby ukończyć grę wraz z dodatkiem na new game+ Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 155 xd To nie Dark Souls 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zawsze mnie zastanawia jakim cudem ludzie wbijają takie absurdalne levele przy zwykłym NG. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Panowie czy możliwe jest, że przepakowałem postać? :/ Odpaliłem Old Hunters i mając 155 lvl wszyscy z dodatku ginął praktycznie za jednym uderzeniem. Tak już będzie do końca czy w końcu poziom trudności się jakoś ustabilizuje? Bo na chwilę obecną to Until Dawn było trudniejsze : ] Niezły kabaret ja nawet 80 levelu nie miałem na NG+ a bossowie z dodatku padali za 2-3 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi