sajmon34 181 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Juz nie przesadzajcie z tym lvl. Pokaz mi twoja walke z Laurencem na 80 lvl, a kolega wyzej niech pokaze te sama walke na 155lv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Zawsze mnie zastanawia jakim cudem ludzie wbijają takie absurdalne levele przy zwykłym NG.Odpowiedz jest prosta - Lochy Kielicha. Chociazby w takim Chorym Loran na ostatnim poziomie w kilka minut można było zdobyć prawie 200k tętnień, potem do latarnii i znowu kolejny rajd i kolejny i kolejny. Skoro gra daje możliwość takiego farmienia to poprostu skorzystałem z okazji :D Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Każdy gra jak tam sobie uważa i mu wygodnie, ale zaczynanie dlc na praktycznie 2x wyższym niż sugerowany level to nawet nie przesada tylko BEKA. @Ryo dlc w tych grach najlepiej zaczynać od świeżej postaci, wiadomo że trzeba przejść jeszcze raz trochę podstawki ale wtedy dodatek będzie ciekawym wyzwaniem. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez messer88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) @messer88 - tylko ja niestety nie wiedzialem jaki jest sugerowany lvl do OH. Gdybym wiedział to bym tak nie farmił w lochach :/ BB to wogole pierwsza gra od FS jaką ograłem. Przy DS3 już nie popełnię tego błędu. Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 apropo lochów; przyzwałem sobie pomagiera na początku, niestety padł przy ognistej bestii. Czy będzie jeszcze możliwość przywołania go? Fajniej się chodzi w duecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Juz nie przesadzajcie z tym lvl. Pokaz mi twoja walke z Laurencem na 80 lvl, a kolega wyzej niech pokaze te sama walke na 155lv.Ognist pies padł za pierwszym razem.W BB nie ma trudnych bossów. Co innego np. DS 2 i jego DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 apropo lochów; przyzwałem sobie pomagiera na początku, niestety padł przy ognistej bestii. Czy będzie jeszcze możliwość przywołania go? Fajniej się chodzi w duecie.Przywołanie pomocnika kosztuje 1 punkt wyglądu, tak więc będziesz mógł go przywoływać dopóki będziesz miał punkty wglądu na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 apropo lochów; przyzwałem sobie pomagiera na początku, niestety padł przy ognistej bestii. Czy będzie jeszcze możliwość przywołania go? Fajniej się chodzi w duecie.Przywołanie pomocnika kosztuje 1 punkt wyglądu, tak więc będziesz mógł go przywoływać dopóki będziesz miał punkty wglądu na stanie. To ja wiem. Jestem już trochę dalej (własnie zacząłem lochy z tymi szalonymi berserkerami co latają z zakrzywionym ostrzem) i jeszcze nie widziałem znaku przywołania (wglądu mam 16 pkt) Pytanie, czy pomagier (mam na myśli komputerowego npc) jeśli zginął wcześniej, czy znowu się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tak będziesz go mógł przywołać w tym samym miejscu co wcześniej. Cały czas tam będzie bez względu na to ile razy zginie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 A czy w późniejszych lochach też będą npc? / najprościej chyba jak kupię plusa i z jakimś ziomkiem się ustawie :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Gram od kilku dni. Gra czadzior, ale stwierdzam, że to pierwsza gra, która na prosiaku nie działa płynnie. Na szczęście nie przeszkadza to w czerpaniu radości z gry. Do Blightown w każdym bądź razie daleko ;-) Dwóch szefów już uglebionych. Zbliżam się w sprawnym tempie do trzeciego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) A czy w późniejszych lochach też będą npc?Tak są oni porozrzucani w całych lochach. Czasami są schowani za jakimiś skałami, kamieniami etc. Tylko jak chcesz z nimi walczyć z bossami to zdecydowanie odradzam. Niestety ale wprowadzają spory chaos podczas walki i bardziej przeszkadzają niż pomagają. Tzn jak rozkminisz sobie taktykę na bossa i zaczynasz walczyć to w pewnym momencie nie będziesz wiedział czy boss wykonuje atak na ciebie czy pomocnika. Bardzo łatwo wypaść wtedy z rytmu i wpi#$dol murowany :] Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Kuzynek ma problemy z bossem, a ja nie mogę mu pomoc, bo chyba mam za duży lvl: on 97 < ja 171. Czy to jest przyczyna, bo myślałem, ze to znieśli w aktualizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Rozumiem, że używacie hasła ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Hasło kurna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Po co są dary posłańca? Mam 80 lvl, Amygdala padła za pierwszym razem (biegałem przy niej, machając mieczykiem z hasłem yolo na ustach). Jak sobie przypomnę pierwszych bossów (tego śmierdziela co zatruwał przy kontakcie) to ten boss był easy mode, zupełnie jak większa część bossów w późniejszym etapie gry (no ost. boss jest wymagający) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Gram od kilku dni. Gra czadzior, ale stwierdzam, że to pierwsza gra, która na prosiaku nie działa płynnie. Na szczęście nie przeszkadza to w czerpaniu radości z gry. Do Blightown w każdym bądź razie daleko ;-) Dwóch szefów już uglebionych. Zbliżam się w sprawnym tempie do trzeciego :-) gra niby działa płynnie (jest 30 fpsów) ale przez zwalony framepacing ma się to własnie odczucie, że gra nie jest do końca płynna jakie levele 171, 155 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Na jakim lvl robić dodatek? jak go "uruchomić" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 http://attackofthefanboy.com/guides/how-to-access-the-hunters-nightmare-in-the-old-hunters-dlc-for-bloodborne/ Ja zaczynałem na NG na lvl około 100 i jakoś specjalnie trudno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Okolice 70. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Czy jest opcja zrobić respec? Bo DS3 mnie rozpieściło pod tym względem i 3-4x na ng to była norma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Nie da się niestety. Nie da się też zmieniać okularów ani fryzury. Trochę to wku.rwia, bo niektóre ciuchy zachodzą za niektóre włosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Dzieki, widzę trzeba będzie uważnie build przemyśleć wcześniej. Swoją drogą denerwuje też brak możliwości podróży między lampami, trzeba wracać za każdym razem do snu tropiciela i dopiero do wybranej miejscówki. Takie luźne przemyślenie, po dłuugiej przerwie od BB i ograniu DS2 i DS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Mieszkam w UK i kupiłem ostatnio na eBayu Bloodborne ale jest tylko angielski język, w takiej gierce raczej potrzebuje polskie napisy także wiecie czy można dostać gdzie wersję z polskimi napisami w UK? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Serio mieszkasz w uk i potrzebujesz pl napisy w grze co tekstu jest bardzo mało? Może lepiej kupić sobie słownik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi