Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

TAK mędrcu mieszkam w UK od niedawna i potrzebuję do tej gry polski text, pewnie poradziłbym sobie z angielskim ale do takiej gry wole mieć polski żeby wiedzieć wszystko na 100%.

Podobno w wersji Goty jest pl to prawda?

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 873,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

tak, mam goty i jest PL język.

Dzięki kolego:)

Opublikowano

zagroo takie pytanie masz ustawiony w konsoli dash w języku polskim?

Opublikowano

Może nie wie jak jest po angielsku polski...

Opublikowano

zagroo takie pytanie masz ustawiony w konsoli dash w języku polskim?

Tak mam.

Jeszcze takie pytanie, dopiero co zacząłem przygodę z tą grą, i zastanawiam się jak wrócić do tej lalki i wydać trochę tętnien żeby nie latać z dużą ilością?

Opublikowano

Obrazek nie działa ale domyślam się, że chodzi ci o tą małą lampę ? :)

Może nie wie jak jest po angielsku polski...

Chłopcze naprawdę jesteś zabawny ale zamilcz proszę.

Edytowane przez zagroo

Opublikowano

W sumie to trochę dziwne. Ja mam Bloodborne zakupione we Francji i gra normalnie odpala sie z napisami PL...

Opublikowano

W sumie to trochę dziwne. Ja mam Bloodborne zakupione we Francji i gra normalnie odpala sie z napisami PL...

Chyba kupiłem jakąś wersje tylko UK.

Jeśli używam Rozpruwacza to punkty ładować w siłę czy umiejętności?

Opublikowano

Ta gra to mistrzostwo świata, powoli kończę podstawkę jak i DLC, mózg mam zlasowany i oglądam filmiki na YT by zgłębić wiedze odnośnie lore, które w tej grze jest jakimś kosmosem... kto nie ograł tego tytułu to ci.pa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzieś trafiłem na info, że twórcy gry zablokowali już tą opcję z kopiowaniem save przed ostatnim bossem żeby zrobić te dwa zakończenia za pierwszym razem do zdobycia platyny to prawda?

Opublikowano

czy wersja na ps4 pro posiada jakies różnice poza rozdzielczością/ predkością?

Opublikowano

nie trzeba tworzyć postaci  :Coolface:

Opublikowano

Jakieś 2-3 klatki więcej w Beast Mode. Tylko tyle. Szkoda, że FS nie wypuszcza łatki Pro Enhanced.

Opublikowano

Meczę się teraz w lochach aby dojść do królowej i zdobyć trofeum i według opisu w Kielich Niskiego Pthumeru na ostatnim bossie powinien mi wypaść Splugawiony Kielich a zamiast tego

Wypadł mi Przeklęty i Splugawiony Kielich Korzenia. Muszę się dostać do Splugawionego Kielchu bo tam na końcu dropi się Kielich z królową a z tego co widzę w tym co ja mam tego nie będzie. Jest sens jeszcze raz robić ten niski Phtumeru czy próbować ten przeklęty i Splugawiony?

Opublikowano

Z jakim bossem walczyłeś na końcu niskiego ? 

Jeżeli z Romem to po nim jest jeszcze niżej Bestia puszczająca krwi czy jak on tam się po pl nazywa.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Faktycznie coś nie gra, powinien ci rzucić lower root.

Zginąłeś w tym samym momencie co on ? 

• If the player dies to Rom at the same time that Rom is killed Layer 4 will be unavailable to the player. (confirmed) *possibly patched? Just happened to me, and I was able to continue to Layer 4 with no problem.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Z tego co pamietam miałem podobny problem. Jednakże nie jest to problem tylko zle przetłumaczenie ;) masz kielich który potrzebujesz tylko jest zle nazwany. Dla pewności sprawdź czy potrzebujesz tych samych składników co w opisie do otwarcia tych lochow

Opublikowano

Też mi się tak wydaje bo czytałem na innych forach i ludzie mieli ten sam problem. I tak potrzebuje tych samych materiałów. Także spoko problem z głowy.

Zastanawiam się teraz nad gemami do mojej broni, używam rozpruwacza, mam go na 10lvl. Najlepiej wcisnąć w niego gemy tylko do fizycznego ataku? Z tego co pamiętam mam jeden 26% do ataku i pare po 18%. Staty ladowalem głównie w Hp i siłę, trochę w skill.

Edytowane przez zagroo