zagroo 4 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 TAK mędrcu mieszkam w UK od niedawna i potrzebuję do tej gry polski text, pewnie poradziłbym sobie z angielskim ale do takiej gry wole mieć polski żeby wiedzieć wszystko na 100%. Podobno w wersji Goty jest pl to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 tak, mam goty i jest PL język. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 tak, mam goty i jest PL język. Dzięki kolego:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 zagroo takie pytanie masz ustawiony w konsoli dash w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Może nie wie jak jest po angielsku polski... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 zagroo takie pytanie masz ustawiony w konsoli dash w języku polskim? Tak mam. Jeszcze takie pytanie, dopiero co zacząłem przygodę z tą grą, i zastanawiam się jak wrócić do tej lalki i wydać trochę tętnien żeby nie latać z dużą ilością? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Tym. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Obrazek nie działa ale domyślam się, że chodzi ci o tą małą lampę ? :) Może nie wie jak jest po angielsku polski... Chłopcze naprawdę jesteś zabawny ale zamilcz proszę. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez zagroo Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 W sumie to trochę dziwne. Ja mam Bloodborne zakupione we Francji i gra normalnie odpala sie z napisami PL... Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 W sumie to trochę dziwne. Ja mam Bloodborne zakupione we Francji i gra normalnie odpala sie z napisami PL... Chyba kupiłem jakąś wersje tylko UK. Jeśli używam Rozpruwacza to punkty ładować w siłę czy umiejętności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ta gra to mistrzostwo świata, powoli kończę podstawkę jak i DLC, mózg mam zlasowany i oglądam filmiki na YT by zgłębić wiedze odnośnie lore, które w tej grze jest jakimś kosmosem... kto nie ograł tego tytułu to ci.pa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Jeśli używam Rozpruwacza to punkty ładować w siłę czy umiejętności? Pakuj w siłę i zdrowie, umiejętności parę punktów też możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Gdzieś trafiłem na info, że twórcy gry zablokowali już tą opcję z kopiowaniem save przed ostatnim bossem żeby zrobić te dwa zakończenia za pierwszym razem do zdobycia platyny to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 czy wersja na ps4 pro posiada jakies różnice poza rozdzielczością/ predkością? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 czy wersja na ps4 pro posiada jakies różnice poza rozdzielczością/ predkością? nie trzeba tworzyć postaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 czy wersja na ps4 pro posiada jakies różnice poza rozdzielczością/ predkością? Jakieś 2-3 klatki więcej w Beast Mode. Tylko tyle. Szkoda, że FS nie wypuszcza łatki Pro Enhanced. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Będzie edycja a'la Scholar of the First Sin na PS5 w 60 klatkach :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Meczę się teraz w lochach aby dojść do królowej i zdobyć trofeum i według opisu w Kielich Niskiego Pthumeru na ostatnim bossie powinien mi wypaść Splugawiony Kielich a zamiast tego Wypadł mi Przeklęty i Splugawiony Kielich Korzenia. Muszę się dostać do Splugawionego Kielchu bo tam na końcu dropi się Kielich z królową a z tego co widzę w tym co ja mam tego nie będzie. Jest sens jeszcze raz robić ten niski Phtumeru czy próbować ten przeklęty i Splugawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Z jakim bossem walczyłeś na końcu niskiego ? Jeżeli z Romem to po nim jest jeszcze niżej Bestia puszczająca krwi czy jak on tam się po pl nazywa. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Tak właśnie z nim. Dziwne bo na wiki ten kielich który dostałem dropi się tylko niby w splugawionym kielichu. http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Cursed+and+Defiled+Root+Chalice Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Faktycznie coś nie gra, powinien ci rzucić lower root. Zginąłeś w tym samym momencie co on ? If the player dies to Rom at the same time that Rom is killed Layer 4 will be unavailable to the player. (confirmed) *possibly patched? Just happened to me, and I was able to continue to Layer 4 with no problem. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Z tego co pamietam miałem podobny problem. Jednakże nie jest to problem tylko zle przetłumaczenie ;) masz kielich który potrzebujesz tylko jest zle nazwany. Dla pewności sprawdź czy potrzebujesz tych samych składników co w opisie do otwarcia tych lochow Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Też mi się tak wydaje bo czytałem na innych forach i ludzie mieli ten sam problem. I tak potrzebuje tych samych materiałów. Także spoko problem z głowy. Zastanawiam się teraz nad gemami do mojej broni, używam rozpruwacza, mam go na 10lvl. Najlepiej wcisnąć w niego gemy tylko do fizycznego ataku? Z tego co pamiętam mam jeden 26% do ataku i pare po 18%. Staty ladowalem głównie w Hp i siłę, trochę w skill. Edytowane 7 Lipca 2017 przez zagroo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ja tam zawsze wsadzałem pod DMG nieważne jaka postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi