Gość mate5 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 ciekawe jak ci pójdzie pewne spotkanie na dachu, chociaż jak grasz w ciemno to możesz tam nie trafić przy 1 przejściu. W opisie przedmiotu jest bezpośrednio napisane co trzeba zrobić żeby tam się dostać, a sam przedmiot też jest na widoku. Co jak co, ale akurat w BB ukryte lokacje nie są zbytnio ukryte. Czułem się jakby mi gra na łyżeczce podawała sekrety i wmawiała tak: popatrz mateuszku sam to wyczaiłeś, takiś odkrywca! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 I bardzo dobrze w takim DkS3 Archdragon Peak po dziś dzień pewnie bym nie wiedział że istnieje. byłem pewien, że ta gra przetestuje moje umiejętności, po filmikach byłem przerażony taką BSB czy ojczuszkiem, a tu wszyscy padają za pierwszym-drugim razem. Przede wszystkim większy margines błędu i leczymy się szybciej niż w Soulsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Sprawdziłem, lampa nieaktywna, ale jest jak mówiłem- gościu czeka na miejscu, a kobieta stoi przy balustradzie. Porobię paru bossów, chociaż całość idzie o wiele wolniej niż się spodziewałem, bo ciągle włączam telefon i na wiki, czy czegoś nie pominąłem itd, a chciałbym w tym podejściu zaliczyć wszystko co się da Ten NPC jest mocno zabugowany i w wielu przypadkach się w ogóle nie pojawia lub znika na zawsze. Ja aktualnie nie spotkałem jej ani razu w zadnej z mozliwych lokacji. eileen pojawia się w pobliżu lampy w cathedral ward koło balustrady po otworzeniu wszystkich trzech bram do tego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Ja ciągle miałem jak mówiłem, nawet po zabiciu Amelki, więc poszedłem na tego gościa i w czasie walki Eileen dołączyła, więc jest już pchnięte. No i trzy inne covenanty znalezione, więc jeśli po Romie mi się nie zbuguje, to będę miał dostęp do wszystkich broni. Old Hunters jest takie niemożliwe, czy to ja schrzaniłem idąc tam na ng+? Przy każdym mobie trzeba tańczyć, a jak w końcu dotarłem do bossa to praktycznie 1/3 krwi zużyłem zanim coś mu zrobiłem :I Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Nacisnalem kupuje. Teraz musze sciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Pogralem 2h przy czym 30 min robilem postac na wzor Wokulskiego. Doszedlem do miejsca gdzie jest kupa wiary wokol ogniska. Duzo ciosow jest.3. A smiano sie z god of wara... Dostalem tez jakas pukawke ale nie wiem jak ja zalozyc bo nie ma menu w grze z controle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 R2 masz mocny cios, R1 zwykły, klikaj R3 zeby skupic sie na przeciwniku to wazne, trzymaj kółko do biegu zw ide kupe Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 I na l2 tez cos jest. Na l1 jest rozlozenie maczety na nigeryjczykow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Sprawdziłem, lampa nieaktywna, ale jest jak mówiłem- gościu czeka na miejscu, a kobieta stoi przy balustradzie. Porobię paru bossów, chociaż całość idzie o wiele wolniej niż się spodziewałem, bo ciągle włączam telefon i na wiki, czy czegoś nie pominąłem itd, a chciałbym w tym podejściu zaliczyć wszystko co się da Ten NPC jest mocno zabugowany i w wielu przypadkach się w ogóle nie pojawia lub znika na zawsze. Ja aktualnie nie spotkałem jej ani razu w zadnej z mozliwych lokacji. eileen pojawia się w pobliżu lampy w cathedral ward koło balustrady po otworzeniu wszystkich trzech bram do tego rejonu Nie ma jej u mnie nigdzie. Ani w kanałach, ani przy balustradzie po otwarciu wszystkich drzwi, ani przed katedrą, ani w grobowcu Oedona. Po prostu coś się zabugowało. Tak poza tym to do tej pory udało mi się pokonać kolejnych dwóch bossów za 1 razem: Paarl i Odrodzonego. Za to pająk zabił mnie chyba z 7 razy, chociaż wydawał się mega prosty. Generalnie to bossowie wydają się stosunkowo łatwi teraz ale za to od pokonania pająka same lokacje są trudne i irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Na L2 parrujesz jak zalozysz broń. Na L1 masz dwie formy broni, krotka i mocna, dluga i slabsza. A te grupe wiesniakow albo przyprowadzaj do siebie osobno albo przebiegnij i ich olej ::) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Dzieki ale nie mam jakis problemow na razie. Napisz jak strzelac z pukawki. Zginalem 8 razy bo chcialem kejtra piesciami zalatwic Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 W menu obok broni masz dwie wolne sloty, kliknij na nie i tam zalozysz broń. Strzelaj tuz przed atakiem przeciwnika. GOOD LUCK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Pogralem 2h przy czym 30 min robilem postac na wzor Wokulskiego. Doszedlem do miejsca gdzie jest kupa wiary wokol ogniska. Duzo ciosow jest.3. A smiano sie z god of wara... Dostalem tez jakas pukawke ale nie wiem jak ja zalozyc bo nie ma menu w grze z controle. Hahahahahha jaki zeratul 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ten typek troluje czy tak na serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ma dwójkę dzieci można wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ma dwójkę dzieci można wybaczyć Nie można. Też mam dwójkę a upośledzony się nie stałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Pogralem 2h przy czym 30 min robilem postac na wzor Wokulskiego. Doszedlem do miejsca gdzie jest kupa wiary wokol ogniska. Duzo ciosow jest.3. A smiano sie z god of wara... Dostalem tez jakas pukawke ale nie wiem jak ja zalozyc bo nie ma menu w grze z controle. spoko, po trzeciej misji odblokujesz drzewko skilli z nowymi ciosami Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 (edytowane) Ma dwójkę dzieci można wybaczyć Nie można. Też mam dwójkę a upośledzony się nie stałem. Niemozliwe ze masz dzieci. Dziecko nie moze miec dzieci.Moje uposledzenie polega na tym ze po 2h w gre nie pisze zw to najleppsza gierka na swiecie? Growup Edytowane 15 sierpnia 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Milan wybacz im, fani soulsów to najgorsza grupa fanów obok fanów sonica i anime. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 ja kupilem dodatek zaraz po przejsciu gry. poszedlem tam od razu jak moglem (na ng+) i dostalem wpie.rdol. teraz musze troche leveli wbic i mi sie nie chce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ma dwójkę dzieci można wybaczyć Nie można. Też mam dwójkę a upośledzony się nie stałem. Niemozliwe ze masz dzieci. Dziecko nie moze miec dzieci.Moje uposledzenie polega na tym ze po 2h w gre nie pisze zw to najleppsza gierka na swiecie? Growup twoje upośledzenie polega na tym, że przez tyle czasu uprawiałeś błazenadę, że nie będziesz grał w gierkę bez predefiniowanego bohatera i spamiłeś jak atencyjna ku.rwa, a teraz nie umiesz wyekwipować pistoletu, a przecież na początku gry oraz po pierwszym zgonie, gdy budzisz się w hunter's dream, jest tutorial wyjaśniający sterowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ma dwójkę dzieci można wybaczyć Nie można. Też mam dwójkę a upośledzony się nie stałem. Niemozliwe ze masz dzieci. Dziecko nie moze miec dzieci.Moje uposledzenie polega na tym ze po 2h w gre nie pisze zw to najleppsza gierka na swiecie? Growup twoje upośledzenie polega na tym, że przez tyle czasu uprawiałeś błazenadę, że nie będziesz grał w gierkę bez predefiniowanego bohatera i spamiłeś jak atencyjna ku.rwa, a teraz nie umiesz wyekwipować pistoletu, a przecież na początku gry oraz po pierwszym zgonie, gdy budzisz się w hunter's dream, jest tutorial wyjaśniający sterowanie Było późno i zamykały mi się oczy, a tych trupków wychodzących z ziemi było zbyt dużo, doczytałem ze mam wybrać sobie jeden karabinek, i wybrałem ten 1, później miałem wybrać scyzoryk, wybrałem rozkładaną maczete. Problem w tym że pozniej nie moglem w slot wsadzic broni, wiec albo nie moge znalexc slotu, albo przypadkowo nie zatwierdziłem wyboru broni. A tworzenie bohatera było okropne, cierpiałem, w pewnym momencie wyszło mi takie dziadostwo ze pwoiedzialem sobie "ch,uj bede grał wujaszkiem", ale zresetowałem i wygooglowałem zdjecie wokulskiego, Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Milan broń się wyciąga krzyżakiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 On jej jeszcze nie zalozyl do slota xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Bardziej mnie bawi pisanie z wami niz powrót do 2 minutowych loadingów, podczas których dają czas na przeczytanie 1 wskazówki, a 2-ga znika po sekundzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi