Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Jakich 2 minutowych loadingów? .... Jeżeli grasz offline bez patcha który usuwa długie loadingi, to błagam, chociaż się nie przyznawaj xD Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l (pipi)a mać, chciałem wczoraj jak najszybciej pograc zanim zasne, sciagnelo się ta 1 czesc 14 gigowa która pozwalała już grac, i wlaczyłem, jak konczylem grac to mialem info ze sciagnela się całość, jakies 40 giga. Wybrałem offline na poczatku, bo (pipi)a nie lubie innych, ja lubie singla, chce skonczyc gre w lesie, w łodzi podwodnej. Dzisiaj jak wlacze to pewnie zainstaluje jakies patche, moja (pipi)a wina? moja? a ze sklepu nie powinna byc już spatchowana? he? HE? CZ NJE!
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l hahahahah JAK MÓJ STARY GDY CHODZI PO DOMU I KRZYCZY ŻE MU MYSZKA NIE DZIAŁA XDDDDDD
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l dobra, tym razem przeczytałem twojego posta nie no, skoro ściągnąłeś z psn to logiczne, że patcha już masz. 2 minutowe loadingi były przed łatką, więc albo masz zepsuty dysk, albo wyolbrzymiasz.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l wyolbrzymiam, jest 1 wskazówka, przy 2-ej kończy sięloading, tak czy tak, myslalem ze w grze w której się ginie zrobią 1 sekundowe loadingi.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Autor dasz radę milan, dasz radę. a ja właśnie pokonałem wiedźmy, boże co za irytujący boss, jakbym palił to bym robił przerwę na fajeczkę przy każdej przegranej, no ale padły. powiem wam, że kupno stardew valley było strzałem w jedenastkę bo to idealna gra na odstresowanie po sesji z BB
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l o boże milan jak statusiał oż fak, ja to nie robię sobie dzieci jak mam tak skonczyć, że w bloodborne nie umialbym grać
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l o boże milan jak statusiał oż fak, ja to nie robię sobie dzieci jak mam tak skonczyć, że w bloodborne nie umialbym grać Myślę ze jak pogram jeszcze pare h to może napiszę ze nie umiem w to grać. Bardzo podoba mi sie poruszanie postacią, i mechanika detekcji, te całe uciekanie i uczenie się sekwencji ciosów przeciwników też fajnie wygląda. Nie powiem żeby mi żle szło, tego wilkołaka to chyba piesciami sie nie ubija.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Autor można ubić, mi się udało, ale kilka razy mnie zabił spotkałem cienie yharman, no dobra, to będzie ciężkie xd
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Autor ZABILEM SKU.RWYSYNOW serce mi wali jezu Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez Figaro
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l figaro xD milan normalnie mozna zlać go rękami na luzie, no ale kumam, że pierwsze soulsy to nie będzie łatwo
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Tak w sumie wam powiem jako osoba która zaczynała od Demonsów, bo tylko one były na rynku wtedy to od BB też na początku trochę się odbiłem a tutorial w BB to chuyna niesamowita gorzej niż z lore nie ma w tym tajemnicy.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Nigdy nie walilem sie na piesci w bloodborne. Jak wlozyc piesci w slot?
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Tak w sumie wam powiem jako osoba która zaczynała od Demonsów, bo tylko one były na rynku wtedy to od BB też na początku trochę się odbiłem a tutorial w BB to chuyna niesamowita gorzej niż z srol nie ma w tym tajemnicy. No ja sie nie dziwie milanowi, ze nie wiedzial jak wyekwipowac pistolet bo gra tego nie mowi (wiec golab blefuje) i przydaje sie doswiadczenie z poprzedinch soulsow. Tez sie odbilem od bb. Tzn. zdziwilo mnie, ze w na poczatku jest takie skupieine przeciwnikow jak w wiosce z RE4. Wiec mialem mindfuck czy znow trzeba sie bawic tresera i zachecac smakolykiem do odlaczenia sie o grupy, czy moze cos sie zmienilo i w koncu mozna miec jakies szanse w walce przeciw wiecej niz 2 mobkow. No niestety odp A jest prawidlowa i znow mamy gre o turlaniu i wabieniu. Gram w pierwsze solusy teraz i ku.rwa bilbym tego kto optymalizowal kod pod ps3. I nie chodzi wcale o to "slynne" Blighttown. Ale ale, na wyzlaszczanie sie nad Das przyjdzie jeszcze pora
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l brudne każule muszą mieć tutorial xd przeceiz zawsze robiło się metodą prób i błędów
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Autor kupiłem sobie młot, tak z ciekawości i kurde co za beznadziejna broń
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Tak w sumie wam powiem jako osoba która zaczynała od Demonsów, bo tylko one były na rynku wtedy to od BB też na początku trochę się odbiłem a tutorial w BB to chuyna niesamowita gorzej niż z srol nie ma w tym tajemnicy. No ja sie nie dziwie milanowi, ze nie wiedzial jak wyekwipowac pistolet bo gra tego nie mowi (wiec golab blefuje) i przydaje sie doswiadczenie z poprzedinch soulsow. Tez sie odbilem od bb. Tzn. zdziwilo mnie, ze w na poczatku jest takie skupieine przeciwnikow jak w wiosce z RE4. Wiec mialem mindfuck czy znow trzeba sie bawic tresera i zachecac smakolykiem do odlaczenia sie o grupy, czy moze cos sie zmienilo i w koncu mozna miec jakies szanse w walce przeciw wiecej niz 2 mobkow. No niestety odp A jest prawidlowa i znow mamy gre o turlaniu i wabieniu. Gram w pierwsze solusy teraz i ku.rwa bilbym tego kto optymalizowal kod pod ps3. I nie chodzi wcale o to "slynne" Blighttown. Ale ale, na wyzlaszczanie sie nad Das przyjdzie jeszcze pora resident evil 4 i nightmare creatures 2, to mi się przypominało jak w to grałem. Nie chciałem nawet tutaj drażnić pytaniem czy mam wybijać po kolei jak w god of war, czy gra mnie rzuca w swiat gdzie z niektórymi nie warto na razie walczyc i trzeba uciekac. Ale rozumiem że musze z godnością zaczepiać jednego wieśniaka, łup, i kolejno ich brać, bo widzę ze jak jest więcej niż 3 to robi się groźnie.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Autor da się trzech naraz, pamiętaj o kółku które jest unikiem i bawić się lock onem (lewą gałką zmieniasz cele)
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Pistoletem mozna ladnie stunowac wiesniakow. Wtedy kiedy atakuja robisz paf i wiochmen ladnie ci kleka do miecz wtedy wciskasz szybko r1 i konczysz typa. Tyle ze nie wiem czy to nie jest za bardzo pro. Edytowane 16 sierpnia 20177 l przez kanabis
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Jest to do rozważenia, oczywiście wczoraj nie grałem, może w przyszłym tygodniu, tylko że wtedy wychodzi wiadomo co.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l "Kiedy cie atakuja" jest malo precyzyjne tej. Bo oni cie caly czas atakuja. "W momencie kiedy wykonuja atak" bedzie chyba bardziej jasne. I pamietaj milan ze naboje do guna sie koncza. To wywabianie to jest juz beka w ch.uj. 4 raz to samo... No ale "taktyka", "soulsy tak maja".