Gość ragus Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 (edytowane) Jakich 2 minutowych loadingów? .... Jeżeli grasz offline bez patcha który usuwa długie loadingi, to błagam, chociaż się nie przyznawaj xD Edytowane 15 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 (pipi)a mać, chciałem wczoraj jak najszybciej pograc zanim zasne, sciagnelo się ta 1 czesc 14 gigowa która pozwalała już grac, i wlaczyłem, jak konczylem grac to mialem info ze sciagnela się całość, jakies 40 giga. Wybrałem offline na poczatku, bo (pipi)a nie lubie innych, ja lubie singla, chce skonczyc gre w lesie, w łodzi podwodnej. Dzisiaj jak wlacze to pewnie zainstaluje jakies patche, moja (pipi)a wina? moja? a ze sklepu nie powinna byc już spatchowana? he? HE? CZ NJE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 hahahahah JAK MÓJ STARY GDY CHODZI PO DOMU I KRZYCZY ŻE MU MYSZKA NIE DZIAŁA XDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ale ze nie mam grac offline, czy mam patche sciagnac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 dobra, tym razem przeczytałem twojego posta nie no, skoro ściągnąłeś z psn to logiczne, że patcha już masz. 2 minutowe loadingi były przed łatką, więc albo masz zepsuty dysk, albo wyolbrzymiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 wyolbrzymiam, jest 1 wskazówka, przy 2-ej kończy sięloading, tak czy tak, myslalem ze w grze w której się ginie zrobią 1 sekundowe loadingi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 dasz radę milan, dasz radę. a ja właśnie pokonałem wiedźmy, boże co za irytujący boss, jakbym palił to bym robił przerwę na fajeczkę przy każdej przegranej, no ale padły. powiem wam, że kupno stardew valley było strzałem w jedenastkę bo to idealna gra na odstresowanie po sesji z BB Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 o boże milan jak statusiał oż fak, ja to nie robię sobie dzieci jak mam tak skonczyć, że w bloodborne nie umialbym grać Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 o boże milan jak statusiał oż fak, ja to nie robię sobie dzieci jak mam tak skonczyć, że w bloodborne nie umialbym grać Myślę ze jak pogram jeszcze pare h to może napiszę ze nie umiem w to grać. Bardzo podoba mi sie poruszanie postacią, i mechanika detekcji, te całe uciekanie i uczenie się sekwencji ciosów przeciwników też fajnie wygląda. Nie powiem żeby mi żle szło, tego wilkołaka to chyba piesciami sie nie ubija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 można ubić, mi się udało, ale kilka razy mnie zabił spotkałem cienie yharman, no dobra, to będzie ciężkie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 (edytowane) ZABILEM SKU.RWYSYNOW serce mi wali jezu Edytowane 15 sierpnia 2017 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 figaro xD milan normalnie mozna zlać go rękami na luzie, no ale kumam, że pierwsze soulsy to nie będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Tak w sumie wam powiem jako osoba która zaczynała od Demonsów, bo tylko one były na rynku wtedy to od BB też na początku trochę się odbiłem a tutorial w BB to chuyna niesamowita gorzej niż z lore nie ma w tym tajemnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Nigdy nie walilem sie na piesci w bloodborne. Jak wlozyc piesci w slot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Tak w sumie wam powiem jako osoba która zaczynała od Demonsów, bo tylko one były na rynku wtedy to od BB też na początku trochę się odbiłem a tutorial w BB to chuyna niesamowita gorzej niż z srol nie ma w tym tajemnicy. No ja sie nie dziwie milanowi, ze nie wiedzial jak wyekwipowac pistolet bo gra tego nie mowi (wiec golab blefuje) i przydaje sie doswiadczenie z poprzedinch soulsow. Tez sie odbilem od bb. Tzn. zdziwilo mnie, ze w na poczatku jest takie skupieine przeciwnikow jak w wiosce z RE4. Wiec mialem mindfuck czy znow trzeba sie bawic tresera i zachecac smakolykiem do odlaczenia sie o grupy, czy moze cos sie zmienilo i w koncu mozna miec jakies szanse w walce przeciw wiecej niz 2 mobkow. No niestety odp A jest prawidlowa i znow mamy gre o turlaniu i wabieniu. Gram w pierwsze solusy teraz i ku.rwa bilbym tego kto optymalizowal kod pod ps3. I nie chodzi wcale o to "slynne" Blighttown. Ale ale, na wyzlaszczanie sie nad Das przyjdzie jeszcze pora Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 A w soulsach to niby lepszy tutorial? From juz tak ma i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 brudne każule muszą mieć tutorial xd przeceiz zawsze robiło się metodą prób i błędów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 kupiłem sobie młot, tak z ciekawości i kurde co za beznadziejna broń Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Najgorsza, krew w piach normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Tak w sumie wam powiem jako osoba która zaczynała od Demonsów, bo tylko one były na rynku wtedy to od BB też na początku trochę się odbiłem a tutorial w BB to chuyna niesamowita gorzej niż z srol nie ma w tym tajemnicy. No ja sie nie dziwie milanowi, ze nie wiedzial jak wyekwipowac pistolet bo gra tego nie mowi (wiec golab blefuje) i przydaje sie doswiadczenie z poprzedinch soulsow. Tez sie odbilem od bb. Tzn. zdziwilo mnie, ze w na poczatku jest takie skupieine przeciwnikow jak w wiosce z RE4. Wiec mialem mindfuck czy znow trzeba sie bawic tresera i zachecac smakolykiem do odlaczenia sie o grupy, czy moze cos sie zmienilo i w koncu mozna miec jakies szanse w walce przeciw wiecej niz 2 mobkow. No niestety odp A jest prawidlowa i znow mamy gre o turlaniu i wabieniu. Gram w pierwsze solusy teraz i ku.rwa bilbym tego kto optymalizowal kod pod ps3. I nie chodzi wcale o to "slynne" Blighttown. Ale ale, na wyzlaszczanie sie nad Das przyjdzie jeszcze pora resident evil 4 i nightmare creatures 2, to mi się przypominało jak w to grałem. Nie chciałem nawet tutaj drażnić pytaniem czy mam wybijać po kolei jak w god of war, czy gra mnie rzuca w swiat gdzie z niektórymi nie warto na razie walczyc i trzeba uciekac. Ale rozumiem że musze z godnością zaczepiać jednego wieśniaka, łup, i kolejno ich brać, bo widzę ze jak jest więcej niż 3 to robi się groźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 da się trzech naraz, pamiętaj o kółku które jest unikiem i bawić się lock onem (lewą gałką zmieniasz cele) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 3 to mnie niz powyżej 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 (edytowane) Pistoletem mozna ladnie stunowac wiesniakow. Wtedy kiedy atakuja robisz paf i wiochmen ladnie ci kleka do miecz wtedy wciskasz szybko r1 i konczysz typa. Tyle ze nie wiem czy to nie jest za bardzo pro. Edytowane 16 sierpnia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Jest to do rozważenia, oczywiście wczoraj nie grałem, może w przyszłym tygodniu, tylko że wtedy wychodzi wiadomo co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 "Kiedy cie atakuja" jest malo precyzyjne tej. Bo oni cie caly czas atakuja. "W momencie kiedy wykonuja atak" bedzie chyba bardziej jasne. I pamietaj milan ze naboje do guna sie koncza. To wywabianie to jest juz beka w ch.uj. 4 raz to samo... No ale "taktyka", "soulsy tak maja". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi