Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogrywam DLC aktualnie. Wiem, ze forma mi spadła i z tego tytułu powinno byc mi ciężej, tymczasem ide, jak przecinak (byc moze masterowanie Crasha, cos zawdzięczam) :) Dodam, ze gram na starym save z końcówki gry. Pierwszy Boss padł, po długim pojedynku, lecz bez spiny. Chyba lvl mam, za wysoki xD

Opublikowano

50 godzin bicia wieśniaków w Centralnym Yharnam nie poszło na marne.

Opublikowano (edytowane)

No jak masz 170 czy tam któryś to się nie dziw. 

Blisko.. 174.

50 godzin bicia wieśniaków w Centralnym Yharnam nie poszło na marne.

Zgadza sie.. ale czasem i to nie pomaga.  Własnie złapałem sie na gemie dającym duży DMG do broni białej. Zadowolony zaaplikowałem go, jak tylko zobaczyłem dodatnie statystyki i dawaj wracam do koszmaru na mały test. Ledwie zrobiłem parę kroków i coś mi sie rzuciło w oczy. Mianowicie ciągły spadek paska energii. Na początku restartowałem gre, a nawet konsole, bo pierwsze, co mi przyszło do głowy to glitch xD Potem juz do mnie dotarlo, ze chciwość nie popłaca   :sapek:

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Witam

Czy jak zakupię na PSN cyfrowy Bloodborne GOTY to będą mi działać zapisy gry z wersji pudełkowej jaką kiedyś miałem i ograłem ?

Opublikowano

Tak, pod warunkiem, że miałeś również GOTY w pudełku. Ja jakiś czas temu przeskoczyłem z GOTY pudełkowego na cyfrowy i mogę to potwierdzić.

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

miałem zwykłą wersję pudełkową

nie ograłem dodatku więc wymyśliłem że teraz w promocji jest to sobie kupię :( całość

gdzieś tutaj czytałem chyba o GOTY ale nie jestem pewny że daje się nową grę robi zapis a potem jak wybiera się nie kontynuację tylko wybór zapisu to wszystko działa

potwierdziłby to/bądź zaprzeczył temu ktoś ?

Opublikowano
2 godziny temu, Ar2r napisał:

Witam

Czy jak zakupię na PSN cyfrowy Bloodborne GOTY to będą mi działać zapisy gry z wersji pudełkowej jaką kiedyś miałem i ograłem ?

Jeśli nie zadziałają Ci "normalnie" to stwórz na szybko byle jaką postać i rozpocznij nią grę, i już z menu będziesz mógł wybrać starsze postacie. 

Opublikowano

Ja już mam 4 razy ograną grę łącznie z dodatkiem plus platyna wbita a ciągle wracam do tej gry. Także ten kto jeszcze nie grał to bierzcie wersje GOTY dopóki jest w promocji

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Godzinę temu, chris85 napisał:

Dlatego mam dylemat czy kupić drugi raz, te samą grę dla dlc. 

Warto w (pipi), old hunters to majstersztyk dlc. Co ja bym dał żeby sama podstawka była jeszcze dłuższa o takie 4 lokacje jak tutaj kosztem chalice dungeons.

Opublikowano

8-10 godzin xd Ja to chyba z 20 ograłem, liżąc każdą ścianę.

I przy tym ginąc na bossach, ale to zalety grania na NG++.

Opublikowano
40 minut temu, Rozi napisał:

8-10 godzin xd Ja to chyba z 20 ograłem, liżąc każdą ścianę.

I przy tym ginąc na bossach, ale to zalety grania na NG++.

ja sie nie przyznałem do grindu przed połową bossów

Opublikowano

Ja do tej pory nie pokonałem

Spoiler

Laurence'a XDxdddD

Zabijcie mnie.

Opublikowano
36 minut temu, Rozi napisał:

Ja do tej pory nie pokonałem

Ukryj zawartość

Laurence'a XDxdddD

Zabijcie mnie.

Mnie się udało za pierwszym razem przy poniższych warunkach:

- NG

- nóż do pizzy i dużo siły

- bolt paper

- beast meter

Jeszcze innym razem na jakimś ng+ go pokonałem i to bez takiego minmaxowania ale nie wiem jakim cudem mi się to udało xD

Opublikowano

Ja pamietam z 3 dni do niego podchodziłem tak po 7-8 podejść dziennie. Ale nie miałem pizza cutter i było to na ng+

Za to ludwig padł za 3 podejściem podobnie jak sierota. Maria za 2 a bosik przed nią dał mi w kość ^^ za pierwszym podejściem zostało mu pół cm życia i wpadła taka frustracja ze cały czas podałem bo za bardzo na pewniaka leciałem ;p