Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, BieŃ napisał:

BTW.
Jak śmigacie ubrani i jaka broń jest waszą ulubioną?

Yahar'gul secik, bron +10 ludwig. W sumie nie widze wiekszej roznicy w setach poza styloweczkami. Za to zmiana broni zawsze wymaga wprawy a zwlaszcza wyczucia zasiegu :)

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak to jest z tym nawiedzaniem innych światów? Szczerze mówiąc nigdy tego nie robiłem. Jeśli gram na NG+ i mam 130 lvl, to mogę spotkać jakiegoś świeżaka czy raczej gra dobiera mi kogoś ze zbliżonymi statystykami? 

Opublikowano
5 godzin temu, Kyokushinman napisał:

Kapitalny dodatek a same starcia z bossami to:banderas:

Dla osób co chcą 100% wykręcić na trofeach to panowie uwaga na te dwa rekiny w studni:)

Ta a te rekiny daja jedna z najlepszych dostepnych w grze broni :) Takze warto je za(pipi)ac :P

Opublikowano

Wg mnie dobrze mieć coś zawsze w zapasie jak braknie do Levelu albo upgrade broni. Czasem można się szybko doposazyc w molotowy lub daggery no i w razie czego kupić pociski lub folki krwi jak się zatniemy na bossie. 

Opublikowano

Zgubiłem się teraz, jestem po zabiciu odrodzonego, bestii paarl. To co mam teraz latać w tych granicach koszmaru lub koszmaru mensisa, żeby popchnąć fabułę do przodu? A i zdobyłem również ten klucz archibalda tylko nie wiem do których on te drzwi otwiera.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, messer88 napisał:

gdzie się zgubiłeś jak masz nowe lokacje do zwiedzania

Faktycznie, granica koszmaru, którą olałem przez jakiś czas - nie podoba mi się ta lokacja, taka czerstwa, a najgorsze te zielone gunwa, po których raz zarazem turlać się trzeba, bo wolno chodzi i co jakiś czas atakował Mnie gracz, stąd robiłem w innych lokacjach, a wystarczyło poszukać baby z dzwonkiem i już spokój. Stoję teraz przed amygdalą i po pierwszym zgonie jestem. Odbęknąć amygdalę i spieprzać z tej lokacji, ino tylko mnie wkuwia, nie czuję klimatu.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Chce zrobić sobie set bestii. Broń już mam, ale brakuje mi runy która dropi z ogniowej bestii kleryka w koszamarze tropiciela. Ja yebie, ile ten cleric beast zadaje obrażeń. Nie mam pojęcia albo cierpliwości żeby go pokonać. Teraz musze farmić tętnienia na fiolki.

Zużyłem ponad 200 fiolek z krwią na tego szmaciarza i nadal stoje w miejscu. Nie jest dobrze. Macie jakieś porady?

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie każdy projekt lokacji i przeciwników był co najmniej dobry. Ogólnie gierka to ścisły top growego art designu

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Granica koszmaru. Graficznie dość mdłe (lokacja pasowałaby do każdej pseudośredniowiecznej gry), przeciwnicy wkurzający (w ten negatywny sposób), a w dodatku właściwie nic ciekawego tam - z tego co pamiętam - nie ma (prócz bossa).

• Plusik 2