Opublikowano 20 marca 20187 l Amy w lochach polecam robić solo, dwa dni temu ja robilem. W coopie dostaje swira i jest nieprzewidywalna.
Opublikowano 20 marca 20187 l 2 minuty temu, KOMARZYSKO napisał: Amy w lochach polecam robić solo, dwa dni temu ja robilem. W coopie dostaje swira i jest nieprzewidywalna. Właśnie do niej idę, spróbuję bić ją po rękach, będzie łatwiej z ucieczką bo wcześniej skupiałem się na głowie.
Opublikowano 20 marca 20187 l Cierpliwość przede wszystkim. Bądź cały czas przed nią, jak łupnie łapami to szybko w kierunku jej łba i jeden strzał (ja biłem ja z r2 wirligig saw). W drugiej fazie chyc między jej nogi i po kopytach. Tyle
Opublikowano 20 marca 20187 l Heh, chciałem w oczekiwaniu na pomoc przy Laurensie zrobić dwa trofiki związane z zakończeniem. Skopiowałem sejw do chmury i na pendriva. Pokazała się opcja nadpisania sejów, dałem okej. Wchodze do gry a tam... Stan gry sprzed kilku dni. Straciłem całe Przeklęte Splugawione Pthumerów, Chore Loran i Isz. Nie wspomne o broniach na +10 i kolekcji ciuszków czy postępie w głównym wątku NG+. Ja pyerdolę, 30h psu w doopę xD Edytowane 20 marca 20187 l przez Mikołaj
Opublikowano 21 marca 20187 l Na banka najpierw skopiowales sejw do chmury? Bo jak tego nie zrobiles to sejwy zapisywane sa w momencie wylaczania konsoli i stad moze wynikac twoj problem. Patrzyles po datach sejwow?Na bank sejwy dzialaja prawidlowo w BB. Testowane wielokrotnie.
Opublikowano 21 marca 20187 l Przecież przebiegnięcie NG+ dla zakończenia na wykokszonej po lochach postaci to kwestia 3-4 godzin.
Opublikowano 21 marca 20187 l Tak, ale mi zależało na złotym pucharku za zabicie ostatniego bossa z lochów, a właśnie 3 ostatnie lochy straciłem. Ale od wczoraj nadrobiłem troche strat na speedrunie
Opublikowano 21 marca 20187 l Królowa zarżnięta więc tylko dozbieram kilka broni i platyna Niby ostatni boss a zabiłem ją za drugim razem. Najtrudniejszy szefunio z lochów to Amygdala moim zdaniem, 5 godzin ją biłem Edytowane 21 marca 20187 l przez Mikołaj
Opublikowano 21 marca 20187 l 15 minut temu, Mikołaj napisał: 5 godzin ją biłem Ile? To widzę, że w lochach jeszcze niezłe hardkory są
Opublikowano 21 marca 20187 l Jak z psiakiem Ci poszło? Mówi się, że jest najtrudniejszy w grze choć ja nie mogę się zaliczać do tej grupy.
Opublikowano 21 marca 20187 l Najbardziej po(pipi)any mobek w lochach. Wystepujacy w roznych konfiguracjach :
Opublikowano 21 marca 20187 l parry siada w nich jak złoto najgorsze są typiary spawnujące pająki albo wiedżmy spawnujące cienie
Opublikowano 21 marca 20187 l W dniu 19.03.2018 o 19:31, golab napisał: granica koszmaru? wspaniała miejscówka je,bać maczetami chociaż nie powiem, chyba jedyne miejsce w grze, gdzie czułem się serio zagubiony i jeszcze ten boss na końcu. trafiłem tam niechcący i tak się bałem, że po zgonie tam nie trafię, że zabiłem ją za pierwszym razem xD
Opublikowano 21 marca 20187 l 14 minut temu, golab napisał: najgorsze są typiary spawnujące pająki albo wiedżmy spawnujące cienie Tak! Frustrujące suczyska. Na etapach z tymi laskami speedrunowałem loch, za wiele nerwów przy nich mimio tego że miałem pajączki na dwa hity.
Opublikowano 22 marca 20187 l Znalazłem fajnie odniesienie do starego polskiego filmu - wygląda na to że twórcy BB mogli się nim inspirować - trzeba obadać: https://fextralife.com/forums/t45753/possible-bloodborne-inspiration/ Edytowane 22 marca 20187 l przez mozi
Opublikowano 22 marca 20187 l Sprawdź Braterstwo wilków, ale to chyba każdy już zna. Nawet Trick Weapon jest tam.
Opublikowano 22 marca 20187 l No niezle. To nie może byc zwykły zbieg okoliczności Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 marca 20187 l 1 godzinę temu, mozi napisał: Znalazłem fajnie odniesienie do starego polskiego filmu - wygląda na to że twórcy BB mogli się nim inspirować - trzeba obadać: https://fextralife.com/forums/t45753/possible-bloodborne-inspiration/ o hui
Opublikowano 22 marca 20187 l Ciekawa sprawa, niektóre kadry to rzeczywiście jak żywo Bloodborne. Edytowane 22 marca 20187 l przez mugen
Opublikowano 22 marca 20187 l Nie sądzę. Bloodborne odwołuje się graficznie do wiktoriańskiej powieści/filmu grozy gdzie takie przedstawienie świata należy do kanonu.
Opublikowano 22 marca 20187 l Czy trzeba za każdym razem przenosić się do snu i z powrotem żeby przeciwnicy ponownie się pojawili?