Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 874,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
2 minuty temu, KOMARZYSKO napisał:

Amy w lochach polecam robić solo, dwa dni temu ja robilem. W coopie dostaje swira i jest nieprzewidywalna.

Właśnie do niej idę, spróbuję bić ją po rękach, będzie łatwiej z ucieczką bo wcześniej skupiałem się na głowie.

Opublikowano

Cierpliwość przede wszystkim. Bądź cały czas przed nią, jak łupnie łapami to szybko w kierunku jej łba i jeden strzał (ja biłem ja z r2 wirligig saw). W drugiej fazie chyc między jej nogi i po kopytach. Tyle ;)

Opublikowano

Heh, chciałem w oczekiwaniu na pomoc przy Laurensie zrobić dwa trofiki związane z zakończeniem. Skopiowałem sejw do chmury i na pendriva. Pokazała się opcja nadpisania sejów, dałem okej. Wchodze do gry a tam... Stan gry sprzed kilku dni. Straciłem całe Przeklęte Splugawione Pthumerów, Chore Loran i Isz. Nie wspomne o broniach na +10 i kolekcji ciuszków czy postępie w głównym wątku NG+.

Ja pyerdolę, 30h psu w doopę xD

Edytowane przez Mikołaj

Opublikowano

Na banka najpierw skopiowales sejw do chmury? Bo jak tego nie zrobiles to sejwy zapisywane sa w momencie wylaczania konsoli i stad moze wynikac twoj problem. Patrzyles po datach sejwow?Na bank sejwy dzialaja prawidlowo w BB. Testowane wielokrotnie. 

Opublikowano

Przecież przebiegnięcie NG+ dla zakończenia na wykokszonej po lochach postaci to kwestia 3-4 godzin. 

Opublikowano

Tak, ale mi zależało na złotym pucharku za zabicie ostatniego bossa z lochów, a właśnie 3 ostatnie lochy straciłem. Ale od wczoraj nadrobiłem troche strat na speedrunie

Opublikowano

Królowa zarżnięta więc tylko dozbieram kilka broni i platyna :)

Niby ostatni boss a zabiłem ją za drugim razem. Najtrudniejszy szefunio z lochów to Amygdala moim zdaniem, 5 godzin ją biłem

Edytowane przez Mikołaj

Opublikowano
15 minut temu, Mikołaj napisał:

5 godzin ją biłem

Ile? To widzę, że w lochach jeszcze niezłe hardkory są :shieeet:

Opublikowano

Jak z psiakiem Ci poszło? Mówi się, że jest najtrudniejszy w grze choć ja nie mogę się zaliczać do tej grupy. 

Opublikowano

Najbardziej po(pipi)any mobek w lochach. Wystepujacy w roznych konfiguracjach :

chalice-dungeonubsfo.gif

Opublikowano

parry siada w nich jak złoto

najgorsze są typiary spawnujące pająki albo wiedżmy spawnujące cienie

Opublikowano
W dniu 19.03.2018 o 19:31, golab napisał:

granica koszmaru?

wspaniała miejscówka

je,bać maczetami

chociaż nie powiem, chyba jedyne miejsce w grze, gdzie czułem się serio zagubiony i jeszcze ten boss na końcu. trafiłem tam niechcący i tak się bałem, że po zgonie tam nie trafię, że zabiłem ją za pierwszym razem xD

Opublikowano
14 minut temu, golab napisał:

najgorsze są typiary spawnujące pająki albo wiedżmy spawnujące cienie

Tak! Frustrujące suczyska. Na etapach z tymi laskami speedrunowałem loch, za wiele nerwów przy nich mimio tego że miałem pajączki na dwa hity.

Opublikowano

Sprawdź Braterstwo wilków, ale to chyba każdy już zna. Nawet Trick Weapon jest tam.

Opublikowano

No niezle. To nie może byc zwykły zbieg okoliczności

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ciekawa sprawa, niektóre kadry to rzeczywiście jak żywo Bloodborne.

Edytowane przez mugen

Opublikowano

Nie sądzę. Bloodborne odwołuje się graficznie do wiktoriańskiej powieści/filmu grozy gdzie takie przedstawienie świata należy do kanonu.