Masorz 13 184 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Rób, po później 80% mobków będzie na hita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 a yebać te kielony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 No bez nich gierka 10/10 a po wejściu do nich i zabiciu ostatniego bossa to Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ja większość gry przeszedłem na rozpruwaczu, pod koniec ulepszyłem ludwiga do 9 poziomu. Jak ye*nąłem Ludwigiem w Panią Cosmos to nawet nie zdążyła zapiszczeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 ostatni boss przede mna. oczywscie nie ogarnalem tych pepowin i jednej brakuje, wiec teraz nie wiem, czy odpalac NG+ i dazyc do ukrytego zakonczenia, robiac tym samym lochy na ng+, czy zrobic je teraz, przed walka? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Lochy się nie skalują z ng+ z tego co pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Lochy się nie skalują z niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 o matko, ale bijo w tym dodatku. juz myslalem ze ta 'soulsowa' tradycja gdzies wyparowala, a tutaj taki wklep na wjezdzie xd . oj ludwajs chyba troche poczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ciesze sie, ze tak myslisz. Dalej bedzie tylko lepiej w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) jest jakis sposob na farmienie kul w tym dodatku oprocz runy odnawiajacej po visceralach? co by nie patrzec jedno do drugiego potrzebne, a ci lowcy to (pipi)e czolgi z tak waskim oknem na sparowanie ze trace o wiele za duzo na nich. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 obawiam sie, ze najlepsza opcja to ogarnac parry przypomnialem sobie, ze musze smoka w dark souls 3 pokonac. ku.rwa ale mi sie nie chce ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Miyazaki powiedział dziś w wywiadzie, że w produkcji są dwie inne niezapowiedziane produkcje w stylu FROM. Jak tam myślicie, zrobią tego Bloodbornika 2 na PS5? Chcielibyśta? Nie wierzę że niedługo minie 5 lat odkąd założyłem ten temat! Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 18 minut temu, Figaro napisał: Miyazaki powiedział dziś w wywiadzie, że w produkcji są dwie inne niezapowiedziane produkcje w stylu FROM. Jak tam myślicie, zrobią tego Bloodbornika 2 na PS5? Chcielibyśta? Nie wierzę że niedługo minie 5 lat odkąd założyłem ten temat! Czyli pewnie jedna z nich to te "Blood & Bones" z Deracine. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Dobra, w tym samym wywiadzie Miyazaki mówi, że Bloodborne był dla nich overkillem i już nie chcą tego robić. A easter egg w Deracine był tylko easter eggiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 39 minut temu, Figaro napisał: Dobra, w tym samym wywiadzie Miyazaki mówi, że Bloodborne był dla nich overkillem i już nie chcą tego robić. A easter egg w Deracine był tylko easter eggiem. Tak. Nie zapominaj tylko, że plotki o nowej grze w stylistyce Azteków chodzą od tegorocznego E3. Project Beast też miał pojawić się pierwotnie na którymś E3 i mimo, że wszystko wyciekło wcześniej, to nie przyznali się do istnienia gry, a pierwsze co pokazali to był tylko trailer CGI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Pozostało więc czekać. Z tymi Aztekami, to pierwszy raz słyszę. Jeśli znajdziesz jakiś link, to podrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 3 minuty temu, Figaro napisał: Pozostało więc czekać. Z tymi Aztekami, to pierwszy raz słyszę. Jeśli znajdziesz jakiś link, to podrzuć. Coś tam mam: https://www.vg247.com/2017/05/29/phantom-wail-is-from-softwares-next-ps4-exclusive-according-to-this-rumour-but-the-details-sound-a-lot-like-absolver/ http://www.pushsquare.com/news/2017/05/rumour_bloodborne_developer_collaborating_with_sony_on_aztec_rpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 52 minuty temu, Figaro napisał: A easter egg w Deracine był tylko easter eggiem. Niby co miał powiedzieć, że to oficjalna zapowiedz dwójki? Prawa do marki leżą w rękach Sony, z najważniejszego punktu, czyli biznesowego, druga część to pewniak. Najpier Sekiro, a BB2 już na PS5, tak jak pan Jezusek nakazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No nie wiem. Tak czy inaczej, tu dokladny cytat: Cytat "I’m sorry for getting everyone’s hopes up, but we only put in those Easter eggs for fun. Many people on Déraciné’s staff, and of course myself, really love Bloodborne, so we wanted to put references to it… But we went overboard. We’re reflecting on it." Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 O Aztekach spekulowano przed ujawnieniem Sekiro, że to niby ta gra będzie w takich klimatach. Pewnie się nic takiego nie wydarzy a w sumie szkoda bo jeszcze takich klimatów nie widzieliśmy a nie fajnie by było żeby BB2 był grą na miarę DS2 (bo w utrzymanie takiego poziomu nie wierzę). Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 25 minut temu, Il Brutto napisał: O Aztekach spekulowano przed ujawnieniem Sekiro, że to niby ta gra będzie w takich klimatach. Pewnie się nic takiego nie wydarzy a w sumie szkoda bo jeszcze takich klimatów nie widzieliśmy a nie fajnie by było żeby BB2 był grą na miarę DS2 (bo w utrzymanie takiego poziomu nie wierzę). Dlatego cały czas gadamy o "Aztekach", a nie bezpośredniej kontynuacji BB. Z DS było tak, że Miyazaki chciał pokazać świat po upadku, w BB jak to się dzieje, to idąc logicznym tokiem myślenia, w tym rzekomym BB2 moglibyśmy upadek zapoczątkować. Wiadomo jakie tam mieli wierzenia. Dostajemy do sterowania postać, która uwalnia się z niewoli i zaczynamy wyżynkę bestii. Powrót do Yharnam nie miałoby już sensu, bo wszystkich najważniejszych przeciwników pozbyliśmy się i teraz zostały tylko zarażeni, a z tego może wyjść najwyżej bestia kleryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 pomijając kontynuację BB, dla której zrobiłbym wyjątek, mam serdecznie dość tej formuły. Mechanika przedstawiona w Sekiro (brak staminy, dodanie elementów skradanych i platformowych + gadżety), to ważny powiew świeżości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Też racja. Ale, zanim wyjdzie PS5 i zanim wyjdzie taka gra, to już zatęsknisz za tą formułą Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Godzinę temu, nobody napisał: pomijając kontynuację BB, dla której zrobiłbym wyjątek, mam serdecznie dość tej formuły. Mechanika przedstawiona w Sekiro (brak staminy, dodanie elementów skradanych i platformowych + gadżety), to ważny powiew świeżości. Godzinę temu, Figaro napisał: Też racja. Ale, zanim wyjdzie PS5 i zanim wyjdzie taka gra, to już zatęsknisz za tą formułą Dlatego czekam na Sekiro żeby zobaczyć jak, to będzie. Ten brak staminy cieszy i jednocześnie martwi. Cieszy, bo jest szansa na mocno agresywnych głównych przeciwników, a martwi, bo pasek jednak trochę gry z tą formułą utrudniał co było zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Mnie w tym Sekiro najbardziej cieszy, że nie ma levelowania. Moje modły zostały wysłuchane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi