messer88 6 418 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 xd a o madman's knowledge to słyszał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 10 minut temu, Kolos28 napisał: No ale przecież jeśli nie przejdziesz pierwszego bossa to masz tylko jeden wgląd za wejście na arene. Tak mam na myśli prawdziwych pomagierów w online. Polecam czytanie opisów przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Chcesz powiedzieć, że nie potrzebuje wglądu abym mógł zaprosić np. Ciebie do mojej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Chcę powiedzieć, że przy Cleric Beast jest już spokojnie tyle Insight, że można przywoływać wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 338 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tylko właśnie przed Bestią nie ma za wiele insightu, kojarzę może 1-2 szt. Ale tak czy inaczej 1 szt wystarczy do przywołania pomagiera, jak zginiemy razem z nim to wszystko się resetuje i można ponownie próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie no pierwszego bossa nie zaciukać samemu trochę siara dasz radę xm wierzymy w ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 338 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) W BB nie ma zasady co do bossów i to jest piękne. Jedni się męczą przy Bestii czy Ojczulku a niektórzy za pierwszym podejściem. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Rudiok Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mnie BB podszedł dopiero za 3cim razem ale na tyle, że wbiłem płatnę a samą grę wraz z dodatkami przeszedłem dobre 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Bestia jest opcjonalnym bossem, także można do niej wrócić potem, jak jest problem. @XM. w walce z Gascoine z pozytywki korzystasz? Zawsze to dodatkowa pomoc. Nie ma się co przejmować, bo ten stary cap jest jednym z najtrudniejszych bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 42 minuty temu, Bartolini napisał: Nie ma się co przejmować, bo ten stary cap jest jednym z najtrudniejszych bossów. Xd serio? No to nienajlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie no szanujmy się, ta opinia jest błędna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Pierwsze lepsze rankingi stawiają go wysoko w tabeli, a nie biorąc pod uwagę DLC, będzie w scisłej czołówce. Pewnie dlatego, że jest to pierwszy/drugi boss, który weryfikuje szybko mechanike parowania i jest po prostu agresywny. Ale skoro Rozi mówi, że nie jest to trzeba mu wierzyć. Szanujmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Oh boiiiiiii, kolejny temat i kolejny raz ludzie się kłócą, który boss w soulsbornach był dla nich trudny a który był dla nich łatwy. Nie znudziło się wam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ale mnie to nie obchodzi w ogóle. Ogólna opinia mówi, że jest trudny i ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ale skoro Bartolini mówi, że jest to trzeba mu wierzyć. Szanujmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ale powiem Wam - jak stary się zamienił w Bestię to tylko Myślałem, że sam się zaraz zamienie, ale dostałem wpie.rdol 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Nie no pierwszego bossa nie zaciukać samemu trochę siara dasz radę xm wierzymy w ciebie. Na spokojnie usiade dzis po pracy i go rozyebie, ale ogólnie ja nigdy w tego typu grach dobry nie byłem, wyjątek to nioh bo przejechałem bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 338 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mnie Ojczulek mielił jak babka mięso na sznycle na obiad. Aż się nauczyłem parry z zamkniętymi oczami robić i profit. Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 2 godziny temu, XM. napisał: Ale powiem Wam - jak stary się zamienił w Bestię to tylko Myślałem, że sam się zaraz zamienie, ale dostałem wpie.rdol Na spokojnie usiade dzis po pracy i go rozyebie, ale ogólnie ja nigdy w tego typu grach dobry nie byłem, wyjątek to nioh bo przejechałem bez problemów. Moze podchodzisz do soulsow jak do slasherow? Soulsy opierają się na „kolejkowanie” inputów bez „animation cancels” a może grasz jakby tak nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Trudni bossowie w BB, oficjalna lista: -typ z kosą na dachu -eberiekutas -ludwig -pewnie ostatniz dlc, nie wiem nie przeszedłem xddddd Reszta? Ayyy. W ogóle dziwi mnie, że XM ma jakiekolwiek problemy. Uważam, że jeżeli ktoś zrobił trochę godzin w Monster Huntera, to ma takie nawyki, że przez 70% BB leci jak przecinak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Gra ogólnie jest rozczarowująco łatwa. Gdy dosiadałem się do niej, to aż smutno mi było, że ojczulek padł zanim genialna muzyka się rozkręciła. Aż specjalnie zmuszałem się do nielevelowania. Niemniej Ludwik był dosyć trudny, fakt. Ten ostatni Boss (Kos się zwał?) też mnie rozczarował, każdy szczuł, że najtrudniejszy, a pokonałem za trzecim razem ;p To już ten ognisty boss z dodatku był trudniejszy (nie pamiętam nazwy, ale dubel z podstawki w mocniejszej wersji). Taki Dark Souls 3 zjada BB pod względem trudności jednym łykiem. Jedynym minus BB to, że jest za łatwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 2h dopiero pograłem, nie niszczcie mnie już tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Figaro co tam trudnego było w Soulsach 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nie wiem o co chodzi, ale to jedyne Soulsy które w chuy mi trudności sprawiają xd gra jest o wiele szybsza od innych soulsów, a nie ma takiej mobilności jak w BB, przeciwnicy napi.erdalają seriami jakby im stamina wychodziła zza ekranu, no nie wiem co jest Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Spoko @XM. dla mnie Bloodborne był trudny na początku fchuy, szczególnie właśnie Ociec Gastrofaza (inna sprawa, że była to dla mnie całkowicie pierwsza styczność z gatunkiem ). Potem już w sumie było z górki, poza paroma wybojami, ale nic tak w(pipi)yayącego jak Ociec. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez chmurqab kurła kaz się nie zrenderował Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ja tydzień temu postanowiłem olać inne gry i zaczęliśmy z @Pupcio grać w co-opie całą podstawkę, żeby się lepiej wkręcić do premiery Sekiro. Przy okazji 400h w gierkę generacji pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi