Opublikowano 23 stycznia 20196 l mordo to za rok dawaj na AGDQ 2020, jak przy pierwszym podejściu BB robisz w 19 godzin to za rok będzie potężnie
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Jak ktoś wcześniej grał w Dark Soulsy to przez BB szybko się leci. Dodatek dużo trudniejszy.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l No w sumie tylko męczyłem się nad ojcem i tymi 3 cieniami, też mnie wymeczyly. Reszta za pierwszym max 2 razem.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 18 godzin temu, XM. napisał: W sumie krótka gierka - nawet 20h nie ma, myślałem że że 2x tyle mi zajmie.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 7 minut temu, _Be_ napisał: Logariusa też tak szybko uyebałeś? To ten na dachu? Ta, za drugim razem poszedł.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l W dniu 17.01.2019 o 10:20, XM. napisał: Ale ja jestem hoiowy w te wszelkie soulsopodobne gry. Cleric beast - wpoerdol ojciec to samo parę razy. Apteczek zero, pomyslow zero. Znowu przerabiam to samo co przy każdym dark soulsie 4 minuty temu, XM. napisał: Logarius. To ten na dachu? Ta, za drugim razem poszedł. XM, jesteś po prostu growym odpowiednikiem klasowego kujona, który kazdemu mówi, że na żaden sprawdzian nie jest przygotowany a i tak dostaje 5
Opublikowano 23 stycznia 20196 l A nie, jadę sam cała grę, w jakieś dzwonki się nie bawię i nikogo nie summonowalem
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ej, ale skąd to zdziwienie że XM w 20h przeszedł BB? Z tego co pamiętam to platynę zrobiłem w jakieś 35h. BB nie jest jakoś specjalnie trudne, a platyna chyba najprostsza i najmniej czasochłonna ze wszystkich soulsów. Edytowane 23 stycznia 20196 l przez suteq
Opublikowano 23 stycznia 20196 l oj tam pewnie ogarnia parry i/albo szczególnie wciskanie kółka w odpowiednim momencie bo na tym polega cała trudność tych gier
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Ku.rva wyjdzie zaraz, że to jest prosta i krótka gra. Ktoś potem to przeczyta i jeszcze Wam uwierzy a potem będzie płakał. Serio - gra jest trudna, czasami trudna w hoi w porównaniu do innych i koniec. Edytowane 23 stycznia 20196 l przez michu86-
Opublikowano 23 stycznia 20196 l No jak ktoś gra tylko w gry ubisoftu i serialówki od telltale to tak, gra jest trudna w chuy.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Godzinę temu, XM. napisał: A nie, jadę sam cała grę, w jakieś dzwonki się nie bawię i nikogo nie summonowalem Jaki miałeś poziom postaci kiedy skończyłeś?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l Zara XMa zlinczuja bo przelevelowal postac xd do tej pory jak gram po troszku to naprawde najlatwiejsze soulsy.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l No zdecydowanie najłatwiejsze Soulsy ale dodatek daje tak w palnik, że z żadnymi soulsami się tak nie męczyłem jak z tym bossem z dodatku na plaży.
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 41 minut temu, McDrive napisał: Jaki miałeś poziom postaci kiedy skończyłeś? Nawet nie tyle level, co jak staty rozłożył? 20h na wszystkie miejscówki i opcjonalnych bossów? Brzmi dla mnie jak przelot na pałę z poradnikiem Zbierałeś @XM. jakieś itemy, bronie, sety czy wio do przodu?