Opublikowano 27 stycznia 20196 l Jakbym miał żonę to bym chciał, żeby mnie szaleńczo dopingowała po każdym bossie.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Pamietam jak kiedys przy bosie zostal mi typ na pare strzalow a akurat wszedl listonosz do pracy i musialem wstac podpisac, malem lzy w oczach
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Teraz, Figaro napisał: Ja jak przegrywam ciągle z jakimś bossem, to wyżywam się na wszystkich dookoła. Żona towarzyszyła mi przy przechodzeniu każdych Soulsów i już jakoś przy dwójeczce nauczyła się, by w takich momentach nie komentować tego co robię/nie pytać czy chcę herbatę/cicho oddychać. Ten moment kiedy twoja kobieta wchodzi do pokoju, gdy został ci jeden cios do ubicia Logariusa, a przez nią znów cię zayebali
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Ja przynajmniej nauczylem sie ze po niepowodzeniu lepiej zaje,bac kopa w futryne niz padem bo pady do plejstejszon to nie sa tanie rzeczy
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 36 minut temu, Rudiok napisał: Ten moment kiedy twoja kobieta wchodzi do pokoju, gdy został ci jeden cios do ubicia Logariusa, a przez nią znów cię zayebali Właśnie. Powtórzę się. Logarius chuy, ale wtedy miałem etap kontrowania wszystkiego pistoletem i dlatego tak pięknie padł po chyba 3 próbie. Zawsze potem olewałem to i przy każdym kolejnym podejściu do niego musiałem sobie przypominać. Oki, muszę dokończyć run postacią z magią.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 6 godzin temu, Figaro napisał: Żona Cholera faktycznie teraz sobie przypominam, że zanim odszedłem z forumka to mówiłeś o oświadczynach i tak dalej. Cieszę się dla Ciebie Figaruś.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Kek, wiedzialem ze cos za latwo z wet nurse idzie i oczywiscie jakis tani zabieg musial byc po ubiciu x%hp mialo byc za pierwszym podejsciem a bedzie za drugim, no trudno
Opublikowano 30 stycznia 20196 l No niestety oba mozliwe do przepadniecia umbrical cordy mi przepadly ; / da rade ogarnac dwa zakonczenia przy jednym podejsciu? Teraz bym z dziadem na koncu sie nie bil a za drugim go rozyebal plus true ending po zjedzeniu trzech czesci corda? Czy mam sie bawic w sejwy w chmurze? Bo trzy razy na pewno nie bede przechodzil a platynke bym wbil w sumie z przyjemnoscia. Zostalo mi do zwiedzenia tylko upper cathedral plus zrobienie kielonow do konca w piatek wjezdza wyplata i od razu dlc lykam
Opublikowano 30 stycznia 20196 l >zmuszanie się do BB, zamiast czerpania radości z obcowania z tym arcydziełem
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 12 minut temu, Grabek napisał: yikes. no nic, moze sie zmusze No bo to jest też tak, że drugie przejście zajmie ci 1/3 czasu pierwszego, a trzecie jeszcze krócej. Warto też pograć bronią pod strenght jeśli grałeś skillowymi i na odwrót. Polecam Whirligig Saw i Blade of Mercy są to bronie, których zwykle gracze nie używają w pierwszym przejściu a przynoszą masę frajdy.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Autor Ja bym chętnie zrobił dwa inne zakończenia, ale tak blisko Sekiro wolę się trochę pogłodzić. Edytowane 30 stycznia 20196 l przez Figaro
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 39 minut temu, ragus napisał: >zmuszanie się do BB, zamiast czerpania radości z obcowania z tym arcydziełem Solidny tytuł na 9
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Za drugim przejsciem to lecisz jak przecinak w porownaniu do pierwszego. Moze zajmij sie lochami bo sa dosyc specyficzne i moga cie zniechecic do platynki Edytowane 30 stycznia 20196 l przez kanabis
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, kanabis napisał: Moze zajmij sie lochami bo sa dosyc specyficzne i moga cie zniechecic do platynki Z tym nie można się nie zgodzić. Powtarzalność tych lokacji może być męczący, ja właśnie dlatego odpuściłem platynę ale może jakoś krok po kroku w końcu się to zrobi
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 2 godziny temu, kanabis napisał: Za drugim przejsciem to lecisz jak przecinak w porownaniu do pierwszego. Moze zajmij sie lochami bo sa dosyc specyficzne i moga cie zniechecic do platynki No wlasnie wjechalem po ubiciu cory kosmosu, zobaczymy po ilu dungeonach mi sie odechce. Po tym zostanie czekanie do piatku na dlc i ostatni boss
Opublikowano 1 lutego 20196 l W ng+ zostaja mi odpalone kielony z poprzedniej rozgrywki? Czy sie zeruja? Bo zeby wjechac do nastepnego to musze jakies itemy pofarmic a tak srednio do mnie przemawiaja po paru runach.
Opublikowano 2 lutego 20196 l bloodborne jest tak skonstruowany, żeby fabułę przeplatać lochami, robienie ich kilka naraz jest dość męczące kielony się nie zerują, a pofarmić trochę trzeba, jeżeli porządnie ich nie eksplorujesz - ukryte pomieszczenia za iluzorycznymi ścianami, różne odnogi itd.
Opublikowano 3 lutego 20196 l Autor Odpaliłem sobie od nowa BB (bo nie mam w co grać) i kocham tę grę, ale Bestia Kleryka jako pierwszy boss to serio nietrafiony pomysł. Cała ta walka jest słaba. Ba, to jeden z najsłabszych pojedynków w BB. (wiem, można go ominąć i jest opcjonalny, ale dla nowy gracz tego nie wie)
Opublikowano 11 lutego 20196 l Jednak pjerdole to farmienie, ostatni kielon sobie zrobie przy ng+. Wczoraj wjazd do dlc i przyjemny wzrost poziomu trudnosci. Szkoda że przypadkiem npca rozdupcylem w przejsciu skrotem do pierwszej latarni xD myslalem ze to mobek i wylapal dwa szybkie strzaly, wiec nie dalo sie juz wynegocjowac pokoju poki co dobieglem i wyjasnilem ludwiga, moze dzisiaj przysiade na dluzej