Masorz 13 184 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jakbym miał żonę to bym chciał, żeby mnie szaleńczo dopingowała po każdym bossie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak ci się tylko wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Pamietam jak kiedys przy bosie zostal mi typ na pare strzalow a akurat wszedl listonosz do pracy i musialem wstac podpisac, malem lzy w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Teraz, Figaro napisał: Ja jak przegrywam ciągle z jakimś bossem, to wyżywam się na wszystkich dookoła. Żona towarzyszyła mi przy przechodzeniu każdych Soulsów i już jakoś przy dwójeczce nauczyła się, by w takich momentach nie komentować tego co robię/nie pytać czy chcę herbatę/cicho oddychać. Ten moment kiedy twoja kobieta wchodzi do pokoju, gdy został ci jeden cios do ubicia Logariusa, a przez nią znów cię zayebali Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ja przynajmniej nauczylem sie ze po niepowodzeniu lepiej zaje,bac kopa w futryne niz padem bo pady do plejstejszon to nie sa tanie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 36 minut temu, Rudiok napisał: Ten moment kiedy twoja kobieta wchodzi do pokoju, gdy został ci jeden cios do ubicia Logariusa, a przez nią znów cię zayebali Właśnie. Powtórzę się. Logarius chuy, ale wtedy miałem etap kontrowania wszystkiego pistoletem i dlatego tak pięknie padł po chyba 3 próbie. Zawsze potem olewałem to i przy każdym kolejnym podejściu do niego musiałem sobie przypominać. Oki, muszę dokończyć run postacią z magią. Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 6 godzin temu, Figaro napisał: Żona Cholera faktycznie teraz sobie przypominam, że zanim odszedłem z forumka to mówiłeś o oświadczynach i tak dalej. Cieszę się dla Ciebie Figaruś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Kek, wiedzialem ze cos za latwo z wet nurse idzie i oczywiscie jakis tani zabieg musial byc po ubiciu x%hp mialo byc za pierwszym podejsciem a bedzie za drugim, no trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 No niestety oba mozliwe do przepadniecia umbrical cordy mi przepadly ; / da rade ogarnac dwa zakonczenia przy jednym podejsciu? Teraz bym z dziadem na koncu sie nie bil a za drugim go rozyebal plus true ending po zjedzeniu trzech czesci corda? Czy mam sie bawic w sejwy w chmurze? Bo trzy razy na pewno nie bede przechodzil a platynke bym wbil w sumie z przyjemnoscia. Zostalo mi do zwiedzenia tylko upper cathedral plus zrobienie kielonow do konca w piatek wjezdza wyplata i od razu dlc lykam Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Przejście 3 razy albo zabawa z save. Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Przejście 3 razy albo bycie lamusem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 yikes. no nic, moze sie zmusze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 >zmuszanie się do BB, zamiast czerpania radości z obcowania z tym arcydziełem Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 pacjent na badania do iosefki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 12 minut temu, Grabek napisał: yikes. no nic, moze sie zmusze No bo to jest też tak, że drugie przejście zajmie ci 1/3 czasu pierwszego, a trzecie jeszcze krócej. Warto też pograć bronią pod strenght jeśli grałeś skillowymi i na odwrót. Polecam Whirligig Saw i Blade of Mercy są to bronie, których zwykle gracze nie używają w pierwszym przejściu a przynoszą masę frajdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Ja bym chętnie zrobił dwa inne zakończenia, ale tak blisko Sekiro wolę się trochę pogłodzić. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 39 minut temu, ragus napisał: >zmuszanie się do BB, zamiast czerpania radości z obcowania z tym arcydziełem Solidny tytuł na 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Za drugim przejsciem to lecisz jak przecinak w porownaniu do pierwszego. Moze zajmij sie lochami bo sa dosyc specyficzne i moga cie zniechecic do platynki Edytowane 30 Stycznia 2019 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 1 godzinę temu, kanabis napisał: Moze zajmij sie lochami bo sa dosyc specyficzne i moga cie zniechecic do platynki Z tym nie można się nie zgodzić. Powtarzalność tych lokacji może być męczący, ja właśnie dlatego odpuściłem platynę ale może jakoś krok po kroku w końcu się to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 2 godziny temu, kanabis napisał: Za drugim przejsciem to lecisz jak przecinak w porownaniu do pierwszego. Moze zajmij sie lochami bo sa dosyc specyficzne i moga cie zniechecic do platynki No wlasnie wjechalem po ubiciu cory kosmosu, zobaczymy po ilu dungeonach mi sie odechce. Po tym zostanie czekanie do piatku na dlc i ostatni boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 W ng+ zostaja mi odpalone kielony z poprzedniej rozgrywki? Czy sie zeruja? Bo zeby wjechac do nastepnego to musze jakies itemy pofarmic a tak srednio do mnie przemawiaja po paru runach. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 bloodborne jest tak skonstruowany, żeby fabułę przeplatać lochami, robienie ich kilka naraz jest dość męczące kielony się nie zerują, a pofarmić trochę trzeba, jeżeli porządnie ich nie eksplorujesz - ukryte pomieszczenia za iluzorycznymi ścianami, różne odnogi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Odpaliłem sobie od nowa BB (bo nie mam w co grać) i kocham tę grę, ale Bestia Kleryka jako pierwszy boss to serio nietrafiony pomysł. Cała ta walka jest słaba. Ba, to jeden z najsłabszych pojedynków w BB. (wiem, można go ominąć i jest opcjonalny, ale dla nowy gracz tego nie wie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jednak pjerdole to farmienie, ostatni kielon sobie zrobie przy ng+. Wczoraj wjazd do dlc i przyjemny wzrost poziomu trudnosci. Szkoda że przypadkiem npca rozdupcylem w przejsciu skrotem do pierwszej latarni xD myslalem ze to mobek i wylapal dwa szybkie strzaly, wiec nie dalo sie juz wynegocjowac pokoju poki co dobieglem i wyjasnilem ludwiga, moze dzisiaj przysiade na dluzej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Widze nie ma lekkiej gry z Grabkiem, najpierw bije potem dopiero pyta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi