Gość _Be_ Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 13 godzin temu, japco napisał: Bo to najlepsza gra generacji. I jedna z najlepszych w ogóle. Tak jak pan japco mówi Dla mnie kanon konsolowych gierek wymieniam jednym tchem obok RE 4 czy Okami a na tej generacji obok Bayonetty 2, Sunset Overdrive, Ori and the Blind Forest czy Zeldy Breath of the Wild jedno z najdoskonalszych growych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) 1. Jak naprawiać broń? mam już bardzo zużytą... 2. Co oznacza ta ikonka oka pod tętnieniami krwi? 3. Dlaczego raz kiedy zginę to przeciwnik wchłania moje tętnienia i muszę go zabić, aby je odzyskać, a raz plama krwi znajduje się w miejscu śmierci? 4. Dlaczego laleczka znów siedzi bez ruchu i mogę jedynie u niej lvlować? 5. Bloodborne raz mi "crashował" kod błędu CE-34878-0, co to może oznaczać? 6. Gram pod siłę, czy mam też coś inwestować w umiejętność(zręczność)? to jest tak jak w DS, że bronie mają wymagania powiedzmy 30 siły i 18 zręczności? Edytowane 9 Marca 2019 przez Joos Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Tak tupałeś nóżkami w temacie Sekiro że to będzie jakaś nędza, a tu proszę, podstawy BB mu tłumaczyć xd Łłoooo panie ja tam nie wiem, to nie jest gra za pińć złoty w kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) 1. W Śnie Tropiciela w chatce - klik 2. To tzw Wgląd - klik 3. Zależy w jakim miejscu zginąłeś i z jakiego powodu. Jeżeli blisko punktu spawnu wrogów to może wchłonąć. 4. Musisz mieć co najmniej 1 punkt wglądu żeby mogła "żyć" 5. Zwykła zwiecha. Proponuje robić kopie save na pendrive. Edytowane 9 Marca 2019 przez Dr.Czekolada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 7 minut temu, Bartolinsky napisał: Tak tupałeś nóżkami w temacie Sekiro że to będzie jakaś nędza, a tu proszę, podstawy BB mu tłumaczyć xd Łłoooo panie ja tam nie wiem, to nie jest gra za pińć złoty w kiosku Może w Bloodborne nie grałem bo nie miałem PS4? 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: 1. W Śnie Tropiciela w chatce - klik 2. To tzw Wgląd - klik 3. Zależy w jakim miejscu zginąłeś i z jakiego powodu. Jeżeli blisko punktu spawnu wrogów to może wchłonąć. 4. Musisz mieć co najmniej 1 punkt wglądu żeby mogła "żyć" 5. Zwykła zwiecha. Proponuje robić kopie save na pendrive. Dzięki, odpowiedz jeszcze na szóste pytanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 1 minutę temu, Joos napisał: Dzięki, odpowiedz jeszcze na szóste pytanie. Weź go jeszcze biczem poczęstuj w plechery, żeby się chuy pospieszył. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Zależy od broni. W Bloodborne bronie zarówno z siły jak i umiejętności wyciągają jakieś benefity ale przede wszystkim patrzysz na to z czym się skaluje. Spoiler Tam gdzie pisze Attribute Bonus masz przykładowo siłę pod B i umiejętność D czyli najwięcej wyciągniesz pakując w siłę. Niżej jest Attribute Requirement czyli jakie staty musisz mieć żeby w ogóle myśleć o korzystaniu z tej broni w pełni możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jak bardzo źle zrobiłem, oddając czerwoną broszkę wysadzaną diamentami dziewczynce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Po prostu graj i nie pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 No weź powiedz, dam plusika Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Rob co chcesz w tej grze i niczego nie zaluj. Ty jestes panem losu. Jak sie zle z tym czujesz, ze jej dales to po prostu ja zaciupaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 13 minut temu, michu86- napisał: Rob co chcesz w tej grze i niczego nie zaluj Nie no... Jak jakiś gościu na wózku coś Ci zaproponuje - odmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Pamietam moje 1sze spotkanie z nim. Nawet okno dialogowe sie nie pojawilo - od razu soczysty strzal z rozbiegu wjechal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Jak to jest z tym Świętym Ostrzem Ludwiga, najlepiej skaluje się z siłą, czy na równo z umiejętnością? Na reddicie wypisują o jakimś quality buildzie 50str/50skill, że najlepsze obrażenia wtedy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Poczytaj, przetestuj i przestań być downem. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Tak się zastanawiam nad wbiciem platyny jeszcze przed premierą Sekiro, nie interesowałem się tematem ogólnie i teraz mam pytanko mam save przed ostatnią walką z Ghermanem z tego co widzę brakuje mi za bronię, hunter toolsy oraz pokonanie Yharnam w lochach i mam pytanko czy teraz robić to na NG+ czy mogę sobie na luzie dobić te brakujące trofea i lochy na tym starym savie? Bo być może zrobiłem już coś co przekreśla zdobycie czegoś i nie wiem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Mi się wydaję, że to trofeum za Yharnam na NGplus byłoby za ciezke dla smiertelnika. Brakuje mi identycznych trofeów co Tobie i też mysle o platynce Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Trudność lochów sie nie zmienia przecież na ng+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Dokładnie. Ja kończyłem platynę i dodatek na NG++, więc chyba nie jestem śmiertelnikiem. I płonącego psa w Lochach pokonałem po pijaku, to jedno z moich większych osiągnięć w grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 9 minut temu, Rozi napisał: I płonącego psa w Lochach pokonałem po pijaku, to jedno z moich większych osiągnięć w życiu. fixed. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Większym osiągnięciem jest doprowadzanie cię do pęknięcia odbytu 24 godziny na dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Joos 10 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 48 minut temu, giger_andrus napisał: Poczytaj, przetestuj i przestań być downem. Czy Dzindzer_Anus to twój prawdziwy nick? Weź już się nie wcinaj i wytrzyj marmolade z klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 5 minut temu, Rozi napisał: Większym osiągnięciem jest doprowadzanie cię do pęknięcia odbytu 24 godziny na dobę. sorry rozi, ale jedyne do czego mozesz doprowadzic, to swojego tate do wzwodu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 14 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 No fajnie sie bawicie. Ja pojde chyba na latwizne i zrobie sobie backup przed walka z ghermanem. Zostalo mi tylko roz(pipi)ic jego i true final bossa do platynki a trzeci raz w takim krotkim odstepie czasu mi sie nie bedzie chcialo robic boss rusha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi