michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dobrze robisz, ja właśnie przez to, że nie zrobiłem bakapa - do teraz nie mam platyny. Nawet całe lochy ogarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 51 minut temu, michu86- napisał: Dobrze robisz, ja właśnie przez to, że nie zrobiłem bakapa - do teraz nie mam platyny. Nawet całe lochy ogarnąłem Jak masz lochy to od platyny dzieli Cię jeden speedrun. Zaciśnij zęby i jedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jak to 1, a nie 2? Byłem pewien, że 2. Na razie mam przejście z walką z moonem na końcu, A jeszcze bez moona na końcu i bez walki w ogóle z dziadkiem, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 48 minut temu, michu86- napisał: Jak to 1, a nie 2? Byłem pewien, że 2. Na razie mam przejście z walką z moonem na końcu, A jeszcze bez moona na końcu i bez walki w ogóle z dziadkiem, czyż nie? No tak ale tym razem byś sobie save zrobił. Chyba, że wolisz po bożemu to 2x speedrun. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 No tak chciałem ale to było z 2 lata temu, teraz to mi obojętnie ; ) Tylko nie pamiętam już czy coś w tym 2gim przejściu z pępowiną trzeba robić - czy nie? Bo chyba, żeby wyskoczył moon trzeba było 3 pępowiny zgnieść. A teraz już tylko walka z/bez dziadka bez dodatkowych warunków? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Tak jak piszesz. Przejście z pępowinami już zrobiłeś. Jeżeli nie potrzebujesz zbieractwa to w ciągu kilku godzin możesz mieć platynę. Edytowane 17 Marca 2019 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 W sumie to jakaś godzinka - mam save z 2giego runa przed walką z Mikolaszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 https://www.ppe.pl/news/131572/bloodborne-father-gascoigne.html gruszczyk xd Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Tzoooo? XD ja pyerdole. Graczyki co nawet gry nie skonczyli. Co jest kurwa z tym światem? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 'don't take any chances' 'nie podejmuj żadnych działań'... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 To mnie właśnie wnerwia w grach From Software. Bez poradników lepiej do tych gier nie podchodzić. Masę rzeczy bardzo łatwo pominąć, bo albo jest zawiązana z backtrackingiem, albo jest zrobiona na odpierdziel, jak te NPCe w oknach. Nie chciało im się animować postaci i ruchu ust, taka prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ta jakby mieli wszystko animować to by cała gra chodziła w 20fpsach a nie połowa. Moim zdaniem te całe futra powinny stać a nie się poruszać to przynajmniej gra była by płynniejsza. Kocham ten portal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 ty no z tym ruchem ust to mają racje xD chyba tylko japońce mogą robić takie rzeczy i ujdzie im to na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Niestety widać po BB ze to nie jest gra z gigantycznym budżetem Ale i tak warto zagrac, a jak się obejrzy filmik o lore to naprawdę mocne 8+/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Raczej temu koneserowi z ppe chodzi o to, że sporo npc siedzi za oknem, bo Japończykom nie chciało się tworzyć ich modeli i animacji. Widocznie jakby stworzyli to każdy npc stałby przed drzwiami i machał nam ku przygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie no, takie gadanie przez drzwi trochę biednie wygląda xd Zreszta, trochę szkoda niewykorzystanego potencjalu, bo w grze mamy niby 5 frakcji, a NPC co kot naplakal. No ale to jest chyba to słynne madre zarzadzanie budżetem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 z tym że w bb gadanie zza drzwi i okien jest uzasadnione Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jakos Alfred i Eileen tym się nie przejmują, i gdybym miał do wyboru rozmowe tak jak jest albo przez okno to zdecydowanie wole to pierwsze. Ogolnie, gry od From zyskalyby zaskakująco dużo gdyby dostaly nieco więcej elementow typowego RGPG. Potencjal jest bardzo duzy, trzeba to dobrze zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Tam nie potrzeba więcej elementów RPG, ich gierki mają swój styl i niech tak zostanie. Przez to wyróżniają się na tle innych. W BB jedynie co to zbytnio uproszczono rozwój postaci, ogólnie gierka jest uproszczona względem serii souls jednak jej to nie przeszkadza być świetną grą. Ma swój styl. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 51 minut temu, aphromo napisał: Jakos Alfred i Eileen tym się nie przejmują chyba musisz wrócić do filmików z lore Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Chyba musi usunąć konto. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, aphromo napisał: Jakos Alfred i Eileen tym się nie przejmują, i inne bzdury bleblelble No serio? Ile by straciło z klimatu cała otoczka kliniki iosefki gdyby nie gadanie przez drzwi. Przecież ta gra to 10/10 i mam to pięściami wytłmaczyć czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Jak się obejrzy filmik z lore, to 8+/10 w mojej opinii. To wlasnie dzięki nim zainteresowałem się gra, o której gdyby nie to, to już pewnie bym zapomnial ze ja mam. Problemem BB jest fakt, ze to co zazwyczaj jest uzupełnieniem storytellingu, tutaj jest praktycznie całym st. Na szczęście, ponoc w Sekiro jest już inaczej. Gra moim zdaniem obniza loty w drugiej polowie, kiedy odchodzi się od mrocznego klimatu a zaczyna się wprowadzanie elementow hm, scjentolgii. Mimo tego, ze elementy rpg sa szczatkowe, to najmocniejsza imo scena z gry to Alfred+ktos inny. Byłem pod wrazeniem , przyznaje. Ale za mało tego jest w BB. Jak już mowilem, jest Kosciol, tropiciele ( roznych szkol), tropiciele tropicieli, rycerze, vilebloods, ale tylko jako dodatek. Blizej tej grze do czegos, nie wiem, DMC, gdzie wyrabujesz sobie droge naprzód,pokonujesz bossa i zapalasz lampe/budzisz się w kapliczce i raz na ruski rok cos się stanie fabularnie, niż typowego rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 6 minut temu, aphromo napisał: Gra moim zdaniem obniza loty w drugiej polowie, kiedy odchodzi się od mrocznego klimatu a zaczyna się wprowadzanie elementow hm, scjentolgii. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi