Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Panowie jak to jest z kompatybilnością save'ów bo w internecie różnie piszą. Czy save z podstawki zadziała mi w edycji GOTY czy gra go w ogóle nie wykryje? 

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 874,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

jeśli Ci nie zadziała normalnie to wystarczy zrobić nową postać i po wyjściu będzie już dostępna stara do wyboru w menu 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem nową postacią. Jaka ta gra jest dobra. Teraz idę spokojnie i sprawdzam lore. Tęskniłem.

Opublikowano

Ja też gram od nowa, i chyba miałem farta jak ogrywałem to pierwszy raz te parę lat temu, że niektórych bossów (np. Vickar Amelie) pocisnąłem za 1 podejściem. Ale mimo wszystko po ograniu Sekiro brakuje mi tamtego systemu walki - praowanie, kontry itp. 

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Ale za to jaki fun z samego łazenia. 

Opublikowano

Teraz w samym yarnham znajduje szczegóły które pominąłem. 

Opublikowano

Do dziś dnia nie rozumiem czemu nie wypuścili patcha pod 4K na Pro.

Opublikowano

Tak samo jak Kox nie dostal patcha do ds3. Nie widza pewnie sensu. Z bb może być też tak że silnik gry by coś odwalal przy 60fps. 

Opublikowano

Ale gierka wciąż robi, te animacje broni, jak się rozkłada i składa, nic się nie starzeje. 

Beast Cutter ftw. to chyba dla mnie najbardziej satysfakcjonująca broń 

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Ja sobie łaże na razie na spokojnie - dojechałem ojczulka gascoine. No kurna jaki ta gra ma boski klimat. 

Opublikowano

Gra dekady. Ograłem wszystkimi dostępnymi broniami, dużo godzin na liczniku. Najlepsze, że bawi tak samo jak w dniu premiery. Ahhh pamiętam tamten wieczór :banderas:No i to Lovecraftowskie Cosmic Horror Lore rozpierd*la :D

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Chyba pójdę w build bloodtinge bo zawsze skill/str. Patrze tylko że ciężko o gemy. Warto się zmusić? Czy może arcane? 

Opublikowano

Oba buildy są dość specyficzne, ale z tymi gemami to nie ma co się aż tak wczuwać. No chyba, że idziesz w Pvp to wtedy ta, bo najlepsze do tych buildów gemy są w głębokich lochach :D

Edytowane przez cotek

Opublikowano

Geez 50 BT żeby to miało sens XD no to trochę się zejdzie tym bardziej że trzeba do cainhurst dotrzeć i wytrzepać tam wszystko. Nie może ktoś mi podrzucić trochę krwi tak na 40 leveli BT XD Da się tak?

Opublikowano

Znam tą miejscowe ale to koniec gry praktycznie. Lepsza jest unseen vilage tylko ciężko tam jest na niskim lvl. No nic pobawię się trochę i uderze do cianhusrt. Zobaczymy co się urodzi. 

Opublikowano

Chyba najlepiej wspominam 50STR/50ARC i Holy Moonlight Sword. 

Opublikowano

Jej jak się w to fajnie gra. Wiem już dokładnie czego mi brakowało w sekiro. 

Opublikowano

Eksploracji?

No mnie też Sekiro zawiodło pod tym względem, za duży boss rush to był.

Polecam zaopatrzyć się w grę planszową Bloodborne, klimacik i przeniesienie gry na karton wyszło im pięknie. No Lochy Kielicha w zasadzie przenieśli, ale still good.

Opublikowano
  W dniu 4.01.2020 o 20:03, Rozi napisał(a):

Eksploracji?

No mnie też Sekiro zawiodło pod tym względem, za duży boss rush to był.

Polecam zaopatrzyć się w grę planszową Bloodborne, klimacik i przeniesienie gry na karton wyszło im pięknie. No Lochy Kielicha w zasadzie przenieśli, ale still good.

Dokładnie. Planszowka juz dawno ogarnieta.

No ale same questy npcow to inny świat. Quest eilen albo Alfreda z bb to sam miód. 

Edytowane przez mozi

Opublikowano

Jakby ktoś szukał konkretów o bloodtinge build

Opublikowano
  W dniu 4.01.2020 o 20:13, mozi napisał(a):

Dokładnie. Planszowka juz dawno ogarnieta.

No ale same questy npcow to inny świat. Quest eilen albo Alfreda z bb to sam miód. 

A po queście Eileen jeden z najtrudniejszych pojedynków z łowcą w grze, borze w rozkwicie, ale mnie kusi Kosm, żeby przejść po raz czwarty, tym razem od zera.

Ahh, Kos, or some say Kosm... Do you hear our prayers?