Skocz do zawartości

Bloodborne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jak to jest z kompatybilnością save'ów bo w internecie różnie piszą. Czy save z podstawki zadziała mi w edycji GOTY czy gra go w ogóle nie wykryje? 

• Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja też gram od nowa, i chyba miałem farta jak ogrywałem to pierwszy raz te parę lat temu, że niektórych bossów (np. Vickar Amelie) pocisnąłem za 1 podejściem. Ale mimo wszystko po ograniu Sekiro brakuje mi tamtego systemu walki - praowanie, kontry itp. 

Edytowane przez Metoda
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Gra dekady. Ograłem wszystkimi dostępnymi broniami, dużo godzin na liczniku. Najlepsze, że bawi tak samo jak w dniu premiery. Ahhh pamiętam tamten wieczór :banderas:No i to Lovecraftowskie Cosmic Horror Lore rozpierd*la :D

Edytowane przez cotek
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Oba buildy są dość specyficzne, ale z tymi gemami to nie ma co się aż tak wczuwać. No chyba, że idziesz w Pvp to wtedy ta, bo najlepsze do tych buildów gemy są w głębokich lochach :D

Edytowane przez cotek
  • Plusik 1
Opublikowano

Geez 50 BT żeby to miało sens XD no to trochę się zejdzie tym bardziej że trzeba do cainhurst dotrzeć i wytrzepać tam wszystko. Nie może ktoś mi podrzucić trochę krwi tak na 40 leveli BT XD Da się tak?

Opublikowano

Znam tą miejscowe ale to koniec gry praktycznie. Lepsza jest unseen vilage tylko ciężko tam jest na niskim lvl. No nic pobawię się trochę i uderze do cianhusrt. Zobaczymy co się urodzi. 

Opublikowano

Eksploracji?

No mnie też Sekiro zawiodło pod tym względem, za duży boss rush to był.

Polecam zaopatrzyć się w grę planszową Bloodborne, klimacik i przeniesienie gry na karton wyszło im pięknie. No Lochy Kielicha w zasadzie przenieśli, ale still good.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Rozi napisał:

Eksploracji?

No mnie też Sekiro zawiodło pod tym względem, za duży boss rush to był.

Polecam zaopatrzyć się w grę planszową Bloodborne, klimacik i przeniesienie gry na karton wyszło im pięknie. No Lochy Kielicha w zasadzie przenieśli, ale still good.

Dokładnie. Planszowka juz dawno ogarnieta.

No ale same questy npcow to inny świat. Quest eilen albo Alfreda z bb to sam miód. 

Edytowane przez mozi
Opublikowano
32 minuty temu, mozi napisał:

Dokładnie. Planszowka juz dawno ogarnieta.

No ale same questy npcow to inny świat. Quest eilen albo Alfreda z bb to sam miód. 

A po queście Eileen jeden z najtrudniejszych pojedynków z łowcą w grze, borze w rozkwicie, ale mnie kusi Kosm, żeby przejść po raz czwarty, tym razem od zera.

Ahh, Kos, or some say Kosm... Do you hear our prayers?