Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja dlugo nie wytrzymałem xd gierki na dysku inne leżą a mnie za bardzo do yahrnam ciągnie. Nic nie poradzę. Cały czas znajduje nowe "smaczki"

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 9,5 tys.
  • Wyświetleń 874,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wlasnie sobie wrocilem do  tej gierki ktora w mojej skromnej opinii jest najlepszym tytulem tej generacji.
Klimat nie do pobicia,i te delikatne polskie smaczki.
Niesamowity szpil.

Opublikowano

Kurła, ale by wrócił do tej zacnej gierki jakby dali takiego patcha, no zupełnie inna gra by była.

Opublikowano
W dniu 6.05.2020 o 08:50, BieŃ napisał:

i te delikatne polskie smaczki.

co?

Opublikowano

To juz bylo dawno wyjasnione ze to jest kompletnie losowa grafika ktora znalezli przypadkowo szukajac nagrobka i nie jest to hold dla wspanialego narodu polskiego i niepokonanej husarii.

Opublikowano

To nie przypadek, gra jest mocno inspirowana polskim filmem z 1973 roku "Sanatorium pod klepsydrą". Głównym bohaterem jest Josef który jest zarówno żywy jak i martwy.

Kilka kadrów z filmu jakie znalazłem:

g-8.jpg

4dcfeec94be2c83373782bfac3ae4410.jpg

hgsan5.jpg?w=680

sanatorium.png

a057d7eccb8eb702ed5139cf2da3404b.jpg

Edytowane przez devilbot

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Inne osoby potwierdzają, że coś jest na rzeczy. Chyba że trollują, jak to często bywa z plotkami dotyczącymi Bloodborne. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bigby napisał:

Inne osoby potwierdzają, że coś jest na rzeczy. Chyba że trollują, jak to często bywa z plotkami dotyczącymi Bloodborne. 

Ja jedyne plotki jakie kojarzę o bb2, to że ma być w klimatach Azteków i mamy zapoczątkować upadek cywilizacji, tak jak w bb widzieliśmy w trakcie upadku, a demons souls już po upadku.

A co do "Sanatorium pod klepsydrą", to niedawno czytałem i nie było tam takich zakręconych obrazków jak w filmie.

Opublikowano

Ale ja cały czas mówię o Bloodborne na PC. Nic o dwójce. 

Opublikowano
33 minuty temu, Bigby napisał:

Ale ja cały czas mówię o Bloodborne na PC. Nic o dwójce. 

Bloodborne w 60 fps z zerowym loadingiem :obama::fsg:

Opublikowano
9 godzin temu, McDrive napisał:

Ja jedyne plotki jakie kojarzę o bb2, to że ma być w klimatach Azteków 

Z tymi Aztekami to nie było przypadkiem o Sekiro? Serio, BB w klimatach tropikalnych... no kontrowersyjne.

Opublikowano
14 minut temu, aph napisał:

Z tymi Aztekami to nie było przypadkiem o Sekiro? Serio, BB w klimatach tropikalnych... no kontrowersyjne.

Tak to bylo Sekiro, cos tam pokazali jakis teaser i ktos wymyslil ze to azteckie itemy to na bank beda soulsy u indian.

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

55 minut temu, Il Brutto napisał:

Tak to bylo Sekiro, cos tam pokazali jakis teaser i ktos wymyslil ze to azteckie itemy to na bank beda soulsy u indian.

Te ploty chodziły niezależnie od Sekiro. W grze miał niby pojawić się system walki oparty na możliwości przemiany w bestię jak przy użyciu beast claw + beast's embrace. Do tego w Deracine pojawiły się pewne "sugestie":

deracine-blood-bones-reddit.jpg

qsptTSY.jpg

Miyazaki wszystkiemu zaprzeczył, ale wszyscy wiemy, że FS lubi takie zabawy.

Opublikowano

Nadrabiam sobie konsolowe zaległości i mam za sobą bardzo intensywny miesiąc z tą grą :)

Absolutne mistrzostwo, 10/10.

Farewell, good hunters. May you find your worth in the waking world.

I9krqSH.jpg

Opublikowano

A dziękuję. Logarius, Amygdala z lochów, Orphan of Kos, jak ja was ku%wy nienawidzę :D

Opublikowano
  • Autor

O boże. Tak, błagam. 60 fpsów, bez aberracji i w 4k. Ta gra będzie przepiękna.

Edytowane przez Figaro