Koleś88 335 Opublikowano 8 listopada 2020 Opublikowano 8 listopada 2020 Dzięki panowie. Właśnie Pastor Amelia padła za drugim razem Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 8 listopada 2020 Opublikowano 8 listopada 2020 @Koleś graj bez poradnikow. Jak sie zatniesz gdziekolwiek to wróć Ja zacialem sie na piesku w lochach i specialnie wbilem tu na forum z prosba o pomoc. Legenda tego forum mi pomogla slynny Jerome. Wtedy nie wiedzialem co to za gosc. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 8 listopada 2020 Opublikowano 8 listopada 2020 1 godzinę temu, ogqozo napisał: Belbleble o staminie Coś co można w 1 zdaniu zajmuje pół strony. Super. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 8 listopada 2020 Opublikowano 8 listopada 2020 Najlepiej oczywiście grać nie pytając o nic ale ta diabelska gra prowokuje ciekawość. Powiem tak pierwsze przejście powinno być nieświadome. Kogo spotkasz, kogo nie, kto z twej ręki umrze, kogo ocalisz, to różnie bywa i o to chodzi w bloodborne, jak skończysz to sobie sprawdzisz i od tego jest ng+ by zrobić wszystko lepiej. Jest jeden przedmiot, który powinieneś znaleźć bo nie powtarza się - ten kamyczek (nie pamiętam nazwy a już na pewno w języku polskim) ulepszający broń do najwyższej statystyki, o to lepiej zapytać bo szkoda przegapić (jeśli masz dlc to jest jeszcze jeden) a resztę da się naprawić, Spoiler No chyba, że córki Gascoigne’a, lepiej do nich nie gadać, nie wiedzieć nic Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 listopada 2020 Opublikowano 8 listopada 2020 Ten kamyczek to Blood Rock i faktycznie bez poradnika to baaardzo ciężko znaleźć. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 (edytowane) Jeżeli chodzi o statystykę Skill to warto pamiętać, że to od niej wzrasta zadawany damage od Visceral Attacks (krytyczne po zastunowaniu wroga), a to raczej przydatna rzecz, nawet jeśli się gra brońmi pod siłę, bloodtinge czy łorewa - skill zawsze dobrze sobie jakoś tam po trochę levelować. Edytowane 9 listopada 2020 przez cotek Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Rozku.rwi mnie zaraz ta gra. Ciągle gine na tej yebanej wiedzmie - no przecież ona nawet nie jest trudna, no do chuya pana. Trzymajcie mnie. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 14 minut temu, Ludwes napisał: Rozku.rwi mnie zaraz ta gra. Ciągle gine na tej yebanej wiedzmie - no przecież ona nawet nie jest trudna, no do chuya pana. Trzymajcie mnie. Zapomniałem, że taki boss istniał ognia uzywaj Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Standardowa sytuacja przy grach od From - dla każdego to inny boss jest tym najtrudniejszym. No, ale że wiedźma z Hemwick akurat. W jej przypadku to pamiętam, że akurat wystarczyło tylko uderzać w sytuacjach 100% dogodnych do ataku i pomału przemęczyć. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 no, nie moge w to uwierzyc xd jeszcze tam na poczatku gry jak trafilem na ojczulka ,to juz rozumiem, ale tu sie wku.rwiam, bo nie potrafie zrozumiec czemu gine raz za razem - przeciez ona nic nie robi, lol rozwale ja jutro, no nie ma bata - ta gra tak pieknie wchodzi na ambicje, szanuje to Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Cały urok gierek od From. Cytuj
Ukukuki 6 998 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Ja ją pyknąłem za pierwszym podejściem. Na początku miałem problem tylko z ojczulkiem a później jakoś gładko to poszło. Za to przy Sekiro to mi żyły na kciukach wychodziły ;/ Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Dobra - padła, menda jedna. Mam 20 tysięcy dusz i widzę, że mam do kupienia jakiś płaszcz za 18, ale trochę mi szkoda, bo w tej samej cenie to sobie dodam ze trzy cechy, więc chyba spasuje. Choć zmieniłbym na jakiś inny, bo ciągle biegam w tym tropiciela. Sama gra wciąga jak chuy. Irytuje się, ale nie potrafię jej wyłączyć (no chyba że pałka się przegnie, hehe), bo gra mocno wchodzi na ambicje. Niekiedy jak zaczyna mi iść lepiej, to zaczynam grać agresywniej, a gra w sekundę sprowadza mnie na ziemię - lubię to w niej. Edytowane 10 listopada 2020 przez Ludwes Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Później będzie łatwiej się grało Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Stroje są w tej grze fajne po to żeby się wystroić jak królewicz, z koroną z cainhurst i zestawem rycerza jest się hot a nie not. I tylko po to są te wdzianka moim zdaniem skromnym, lepiej znaleźć niż kupić, a kto szuka ten znajduje. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 1 godzinę temu, Fanek napisał: Później będzie łatwiej się grało A to mnie zaskoczyłes trochę, bo spodziewałem się, że będzie odwrotnie, nawet pomimo faktu, że im dalej w grę, tym teoretycznie lepiej gram. Godzinę temu, Ali G napisał: Stroje są w tej grze fajne po to żeby się wystroić jak królewicz, z koroną z cainhurst i zestawem rycerza jest się hot a nie not. I tylko po to są te wdzianka moim zdaniem skromnym, lepiej znaleźć niż kupić, a kto szuka ten znajduje. No tak właśnie myślałem, że to estetyka raczej. Swoją drogą - dużo tracę, jeśli gram offline? Nie mam plusa niestety, ale w sumie nie interesuje mnie pomoc od innych ludzi, bo chcę przejść wszystko sam, więc chyba spoko? No i jak tak teraz myślę, że jeszcze miałby mnie ktoś najezdzac i bić po pysku, to chyba bym się pochlastal Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Tylko online. Nigdy nie wiadomo czy ktos najedzie Adrenalinka skacze Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Stroje to nie tylko estetyka, niektóre sety mają np. super obronę przed szałem/fienzy co się przydaje w pewnych miejscach. Inne obronę przed piorunem/ogniem/trucizną, także warto mieć kilka różnych po ręką. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Tak jak Tukan pisze. Mnie na przykład na drugiej fazie Mikolasza bardzo pomógł set White Church czy jakoś tak, bo zmniejsza obrażenia od magii. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) Kuzwa jak mnie ten Micolash w 2 fazie w(pipi)ial to masakra. A wystarczylo tylko Spoiler Strzelic do goscia jak zaczyna czarowac O ng + juz nie mowie. Hujek jeden Edytowane 10 listopada 2020 przez sajmon34 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2020 Opublikowano 10 listopada 2020 Cały czas blisko niego, żeby nie rzucił A Call Beyond, bo to może być 1 hit kill. Macek unikać. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Ja się rozpędziłem i w tydzień przegrałem 30h ponad, pokonałem łącznie 8 bossów, najgorzej mi poszło jak na razie z Romem Tępym chvjem, za 4 podejściem padł. Obecnie jestem Yahargul i właśnie stłukł mnie fartem Odrodzony, ale drugim razem mu nie odpuszczę. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Mam nadzieję, że Spoiler przystanie na propozycje Mistrza Ligi nie odbije mi się czkawka. Sama gra to jest... nawet nie wiem jak to ująć. Coś niesamowitego, to na pewno. Nie mogę wyjść z podziwu, jak dobrze ta gra wygląda. Ten design jest po prostu niesamowity - żadna inna gra tak nie trafiła w moje gusta jak ta. No i najważniejsza sprawa - ciągle chce w nią grać. Wczoraj nawet przeszlo mi przez myśl, że to najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Nie wiem, być może faktycznie tak jest. Jestem dopiero w Spoiler Zakazanym Lesie, ale... Wow - cudo. 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 15 listopada 2020 Autor Opublikowano 15 listopada 2020 Ograj też DLC, obowiązkowo. I nie bierz pomocy NPCów. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Najlepszy, lub jeden z lepszych exów na PS4, zapowiedź nextgenowej dwójki podkręciłaby mnie jak mało co. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi