Koleś88 335 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Yep. Nie mam pojęcia ile razy ginąłem na tym kutasie jak grałem pierwszy raz. Daj spokój, już 2 albo 3 razy mnie chvjek zabił, a zostało mu nie wiele. On chyba uzdrawia się nawet w czasie walki. Podbije trochę poziom i dopiero do niego wrócę bo teraz jestem bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Najgorzej jak ma końcówkę życia ale ogluszy Cię pistoletem i potem tylko zostaje patrzeć jak odpala się animacja i naszą postać umiera Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Oh Amygdala, oh Amygdala... Have mercy on the poor barstad... Curse the fiends, their children too And their children, forever, true Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Ile każdy loch ma warstw? Bo na razie byłem w tym pierwszym i zrobiłem 3 warstwy ale przejścia do czwartej nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 5 warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 W tym jedna warstwa ma dwa lochy bodajze 4 defiled ktora jest uwazana za najtrudniejsza. Co do DLC to polecam isc na koniec pierwszego przejscia, ja poszedlem w NG+ i na okolo 110lvl mialem straszne problemy z Ludwigiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Niektóre mają 3 warstwy, niektóre 4. Musiałbyś sprawdzić listę, ale to raczej nie jest ukryte, jak nie ma windy dalej tylko zamknięte pomieszczenie, to znaczy, że były 3 warstwy. Na koniec lochu boss wyrzuca chalice na kolejny, więc idzie to dość logicznie. Zabijasz ostatniego bossa Pthumeru, dostajesz puchar Central Pthumeru i możesz stworzyć loch Central Pthumeru, i tak dalej. Aż do ostatniego lochu danego typu. W skrócie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 5 hours ago, Il Brutto said: W tym jedna warstwa ma dwa lochy bodajze 4 defiled ktora jest uwazana za najtrudniejsza. Daleko jej do najtrudniejszych. Te sa na CFR Depth 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 skrrrrt Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 8 godzin temu, Pupcio napisał: Yep. Nie mam pojęcia ile razy ginąłem na tym kutasie jak grałem pierwszy raz. Bardzo trudna ale bardzo fajna walka, pojedynek dwoch hunterow w tej katerdrze jest przeepicki. Cale oświetlenie, lokacja, otoczka, jeden z najlepszych momentów w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Tak ale fajnie by było gdyby te walki były fair. Gdyby przeciwnik miał skoncozna stamine, naboje i zasoby. A tak jest trudna tylko z tego powodu inaczej walka trwała by 30 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 3 minuty temu, mozi napisał: Tak ale fajnie by było gdyby te walki były fair. Gdyby przeciwnik miał skoncozna stamine, naboje i zasoby. A tak jest trudna tylko z tego powodu inaczej walka trwała by 30 sekund. Tak to bylo by za latwo, od razu wszyscy by go cheesowali, zreszta koniec końców i tak scheesowali go, dla mnie takie taktyki swiadcza o braku wiary we wlasne umiejetnosci:-) . Z drugiej strony ja sie jakos super z nim nie meczylem, duzo wiecej krwi napsul mi ten skurwiel na dachu kosciola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 2 godziny temu, standby napisał: Bardzo trudna ale bardzo fajna walka, pojedynek dwoch hunterow w tej katerdrze jest przeepicki. Cale oświetlenie, lokacja, otoczka, jeden z najlepszych momentów w grze. Mam tak samo. Walki z hunterami (a także z szybkimi bossami mniejszej postury) to esencja i poezja w ruchu, przy odrobinie szczęścia od bożka synchronizacji to wygląda jak taniec, fantastyczny, Bloodborne ma sporo tych najlepszych momentów, tyle o tym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 No ja na razie go zostawiłem. Zrobiłem ten krociutki budynek auli i otworzyłem Koszmar Mensisa i Granice koszmaru. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 13 godzin temu, Inferi napisał: Oh Amygdala, oh Amygdala... Have mercy on the poor barstad... Curse the fiends, their children too And their children, forever, true Jerome wróciłeś na forum? Oh poor marcinie... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Czy ktoś może go profilaktycznie ponownie zbanować. Nie chcę aby stał gdzieś za kolumna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Można się było spodziewać, że będzie próbował się przekraść w okolicy premiery rimejku Soulsów. Oczywiście należy się profilaktyczny ban. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 konto od 6 listopada gdzie on już tyle minusów nazbierał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 W tematach Xboxa i trollowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Jezu ten kretyn był udany xD Ale na YT chyba dalej działa https://www.youtube.com/user/TheRaikoh/videos Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Ja jeszcze w sprawie platyny. Które pucharki są najtrudniejsze i czy da się coś pominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Pominac mozna wiele rzeczy, ale ogolnie platyna nie jest trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) 34 minuty temu, Koleś88 napisał: Ja jeszcze w sprawie platyny. Które pucharki są najtrudniejsze i czy da się coś pominąć? Nie ma trudnych pucharków tylko paru bossów ognisty pies, taki boss których jest "3", typ z kosą, walka na polu za cmentarzem. Na końcu gry jak pamiętam aby zrobić za jednym przejściem trzeba było zgrać save na pena... nie pamiętam dokładnie dawno to było ale warto wspomnieć. Jest trofik za zebranie wszystkich broni, są ukryte więc to raczej z YT. Ogólnie platyna fajna do zrobienia, bo nie trzeba gry powtarzać jak przykładowo w DS3 gdzie tam sobie to odpuściłem. na którym bossie jesteś? Edytowane 17 listopada 2020 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Nie ma trudnych pucharków tylko paru bossów ognisty pies, taki boss których jest "3", typ z kosą, walka na polu za cmentarzem. Na końcu gry jak pamiętam aby zrobić za jednym przejściem trzeba było zgrać save na pena... nie pamiętam dokładnie dawno to było ale warto wspomnieć. Jest trofik za zebranie wszystkich broni, są ukryte więc to raczej z YT. Ogólnie platyna fajna do zrobienia, bo nie trzeba gry powtarzać jak przykładowo w DS3 gdzie tam sobie to odpuściłem. na którym bossie jesteś?Pokonalem Odrodzonego. Oblokowalem lampy w koszmarze mensisa i granice koszmaru. Musze teraz sie cofnac do gornego rewiru katedralnego. Lacznie 9-ciu bossów pokonalem i 3 w tym pierwszym lochu. Przede mną z tego co szukalem Gwiezdny emisariusz i Ebrietas. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Gwiezdny Emisariusz to jest top kek bossów, pójdzie pewnie w 2min do piachu ale Ebrietas to już potrafi pokazać gdzie raki zimują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi