Szermac 2 743 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ale bym chciał sobie usunąć pamięć i przejść to cudo raz jeszcze, pierwszy raz Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ze fabularnie czy gameplayowo? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 No tak chyba bardziej fabularnie-designersko Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Z fabuly i tak nic nie zczaisz za pierwszym razem. Ja przeszedlem chyba 2 razy, a i tak nie wiem do konca co tam sie wydarzylo. Natomiast gameplayowo to jest dalej imo najlepszy souls-like. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ja sobie ogram po raz czwarty już na PS5 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ja: kupka wstydu taka, że do 2025 nie ogram. Też ja: 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 No i platynka wbita. Tak jak Micolash dał mi popalić, tak Mamka Mergo to żart, pierwsze podejście i 2 fiolki tylko zużyłem. Gehrman za 3 i kosmos też. Nie kumałem kiedy mi zabierał cały pasek życia nawet. No to teraz czas na DLC.Do dodatku trzeba dać się złapać gdzieś Amygdali wtedy się można tam dostać, czy coś w tym stylu? Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Si. Od kościoła z Amelią chyba na lewo, na cmentarz. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 2 godziny temu, Koleś88 napisał: No i platynka wbita. Pokaż ukrytą zawartość Tak jak Micolash dał mi popalić, tak Mamka Mergo to żart, pierwsze podejście i 2 fiolki tylko zużyłem. Gehrman za 3 i kosmos też. Nie kumałem kiedy mi zabierał cały pasek życia nawet. No to teraz czas na DLC. Do dodatku trzeba dać się złapać gdzieś Amygdali wtedy się można tam dostać, czy coś w tym stylu? Długo Ci z lochami zeszło? Sam robiłeś czy z kimś? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Lochy 1-3 robiłem sam a resztę z koleżką bo już mega mnie nudziły. + Loran 4lvl 1 warstwę sam żeby ten szpon zdobyć. Czasowo hmm ciezko mi powiedziec z 6-8h bo musialem 2 lochy powtarzac zeby wyfarmic te yebane krwi rytualne potrzebne do nastepnych glebokosci. No i lochy robione na ng+. Najgorszy 4lvl chyba z 50% życia a boss Amygdala, dała popalić. Królowa spoko, za pierwszym podejściem 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Godzinę temu, Koleś88 napisał: Ukryj zawartość Lochy 1-3 robiłem sam a resztę z koleżką bo już mega mnie nudziły. + Loran 4lvl 1 warstwę sam żeby ten szpon zdobyć. Czasowo hmm ciezko mi powiedziec z 6-8h bo musialem 2 lochy powtarzac zeby wyfarmic te yebane krwi rytualne potrzebne do nastepnych glebokosci. No i lochy robione na ng+. Najgorszy 4lvl chyba z 50% życia a boss Amygdala, dała popalić. Królowa spoko, za pierwszym podejściem NGplusy nie wpływają na poziom lochów jak coś Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Aaa to widzisz, dobrze wiedzieć. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 7 godzin temu, Killabien napisał: Gierka juz ma swoje lata, ale widze ze ludzie na forumie nadal w to graja. Swietnie sie sklada bo wlasnie dostalem swoja wersje goty. Ostatnio sprawdziłem swój licznik 99% czasu gry to single. A parę dni temu znowu zacząłem od nowa, bo nigdy tak nie grałem, żeby w Vitality ładować, ile wlezie. Blutgetragen coraz bliżej pierwszej piątki moich ukochanych gier wideo. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 55 minut temu, Masorz napisał: Ostatnio sprawdziłem swój licznik 99% czasu gry to single. A parę dni temu znowu zacząłem od nowa, bo nigdy tak nie grałem, żeby w Vitality ładować, ile wlezie. Blutgetragen coraz bliżej pierwszej piątki moich ukochanych gier wideo. Z innej beczki - gdzie ci pokazuje liczbę godzin grania w daną grę? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Na ps5 pojawiła się taka opcja dopiero. U Pleja sprawdziłem. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 1 minutę temu, Masorz napisał: Na ps5 pojawiła się taka opcja dopiero. U Pleja sprawdziłem. Faktycznie nie zwróciłem uwagi, ze to ps5 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ostatnio sprawdziłem swój licznik 99% czasu gry to single. A parę dni temu znowu zacząłem od nowa, bo nigdy tak nie grałem, żeby w Vitality ładować, ile wlezie. Blutgetragen coraz bliżej pierwszej piątki moich ukochanych gier wideo.NG+15? Czy sporo ng „od zera”? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Mam 6 postaci i każda pod inny build. Na pierwszej sprzed 5,5 roku mam 184 godziny. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ładnie. Ja ng+ robiłem od razu po pierwszym przejściu i niektórych lokacji już by mi się nie chciało teraz robić. Dobrze, że już mam dodatek. Dodatek chyba się skaluje do ng+? Z ciekawości jeszcze zapytam, którym buildem Ci się najlepiej gra? Cytuj
estel 806 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Tak skaluje się. Odnośnie buildów to bardzo popularny jest pod dexa, ze względu na przegiętą broń z dodatku. Pod krew też jest fajny bo Chikage czy Bloodletter robią ostry dmg. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Ja nie ogarniam jeszcze tych buildow. A dex to co to? Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Dex to zręczność, czyli Skill w tym wypadku. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Okej, pogralem troche i nie moge przejsc tego etapu gdzie jest ognisko, na samym poczatku. Udalo mi sie pokonac wszystkich przeciwnikow przy ognisku, poszedlem dalej i mnie zabili. Moja strategia polegala na uzywaniu molotowa. Jakies tipy? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 To jest pierwszy gruby test. Musisz najpierw zdjąć wszystkich do okola. Masz zdjęcie I chodzi o to żeby nie dostać z boku z flinty. Więc musisz wyeliminować gości z flintami aby Cię reszta nie zobaczyła. Opcja druga to po prostu lać ich po 2-3 naraz maks. Użyj otoczaków aby ich wywabić z tłumu. Niestety w tą grę trzeba się nauczyć grac. Da się wbić w tłum i przeżyć ale to nie o to chodzi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi